2017, un an dharmic

2017-numerologic

Fiecare fiinţă întrupată pe această planetă reprezintă un mic Univers, o copie a unui Univers mult mai mare decât ne-am putea măcar imagina. Atunci când pe Terra este un an 1, în întregul Univers, inclusiv în noi înşine, se completează şi se încheie un ciclu, indiferent de vibraţia anului personal.
Din punct de vedere numerologic dominanta generală, universală a anului 2017 este 1 (2+0+1+7=1), iar cea secundară este 8 (1+7=8).
Ce înseamnă acest lucru?
Un an dominant 1 este un an care oferă noi posibilităţi şi/sau direcţii de urmat, şanse de a o lua cu multe de la capăt… Altfel. Fiind urmat din “umbră” de o vibraţie 8, indică beneficitatea anului pentru rezolvarea problemelor de natură financiară.

Vibraţia anului 2017 indică succesul obţinut doar prin acţiuni şi starturi individuale.

Putem pune bază la început doar pe noi înşine, pe capacităţile noastre. Ne mai putem sprijini sau primi ajutor de la cei care sunt noii veniţi în viaţa noastră. Este un efect al Legii Rezonanţei.

Este de revăzut şi de amintit evenimentele anului 2008.

Care au fost starturile, oportunităţile, chiar şi şansele ratate din anul 2008? Acum apar alte posibilităţi similare!

Un an 1 subordonat de un 8 (din 17) înseamnă încheierea definitivă a unor mentalităţi, a unor tipare mentale vechi, limitative, tipare au blocat evoluţia fiecăruia.

7 este vibraţia unei jumătăţi de natură lunară, jumătatea de natură dharmică. Indică reducerea emoţiilor cu 50%, iar energia rămasă este îndreptată către direcţia dată de adevăratul scop al întrupării.
Aparent, este un an limitativ tocmai datorită acestei reduceri universale a consumului de emoţii.

Suntem împiedicaţi să ne mai risipim energia în direcţii neproductive, nepractice şi fără rezultate concrete.

Eşecul, ratarea, amânarea (indiferent din ce motive ar avea loc) a fiecărui om, afectează indirect întregul Univers.
Climatul general al anului.
Ni se oferă şansa trezirii la realitate, aşa cum este de fapt. Ni se oferă posibilitatea de a uni ceea ce gândim, cu ceea ce spunem şi facem. Ni se oferă oportunitatea de a ne conştientiza valoarea personală. (Ceva mai direct spus: atât cât dăm noi pe noi, atât primim în schimb)
Profesional.
Este domeniul cel mai activ şi mai productiv al anului. Este locul în care ni se oferă oportunităţile cele mai relevante, fie că este vorba despre o promovare, fie unele de schimbare a locului de muncă sau chiar a domiciliului (locuinţă, localitate, ţară). Sunt oportunităţi de a fi puse în aplicare proiecte noi, de a termina unele vechi începute, cele care s-au dovedit a fi neproductive, risipitoare, consumatoare de mari cantităţi de timp şi/sau de bani.
Sentimental.
Posibilităţile cele mai mari într-un an de acest fel sunt ca unele relaţii să se încheie. Concomitent, apar posibilităţi de a lega, de a forma legături noi. Apar pe măsură ce se termină cele mai vechi. Sunt luate-n “vizor” în special parteneriatele formate pe baza satisfacerii unor emoţii primare (nevoile fizice).
Financiar.
Sunt urmărite doar investiţiile, indiferent dacă este vorba de timp, de bani şi/sau de competenţe. Prioritate au atât angajamentele, cât şi investiţiile cu rezultate obţinute pe termene lungi.

De reţinut două lucruri importante pentru un an 1!

1. Toate noile cunoştinţe din acest an (începând cu cele din octombrie 2016) sunt aparent fără vreun rost, fără vreun sens. Acest rost este conştientizat ceva mai târziu, fiind conexiuni de mare valoare în viitorul apropiat.
2. Reuşitele financiare din acest an sunt obţinute cu sprijin din exterior, de multe ori un ajutor neaşteptat, venit din surse imprevizibile!

Un an cu spor tuturor!

Cu drag,
Monica Stănescu

carte-de-vizita-05
Articolul a fost trimis abonaţilor la acest sit cu ceva timp înainte de a fi publicat. Ei sunt cei care mi-au acordat un dram de încredere şi merită să le acord un răspuns corespunzător încrederii acordate.

sursă imagine:

Happy new year 2017 wishes messages

%d bloggers like this: