2018 – Anul Câinelui de Pământ

Credincios ca un câine”. :)
Cine a rostit pentru prima oară aceste cuvinte, a observat foarte bine comportamentul acestei fiinţe. Un câine crede, se ataşează foarte uşor. E suficient să-i arunci o privire, o vorbă, o mângâiere, să-i dai ceva din ceea ce poţi da şi te va urma oriunde. Pentru că el crede. Crede în tine! Pentru el devii ca un fel de zeu! Va face orice îi stă în putinţă şi va da chiar mai mult decât ceea ce poate. În schimb, îţi va cere să-i dai măcar din când în când câte puţin din energia ta. Va cere să-i dai atât cât îi trebuie pentru a păstra în continuare legătura cu tine. Îţi va copia comportamentul tocmai pentru că crede în tine! Ignoră-l mai mult timp şi te va ignora, tocmai pentru că acea legătură se rupe. Ceartă-l şi va plânge, îşi va cere iertare pentru că te-a supărat. Va face orice poate, ştie sau se pricepe pentru a-ţi trece supărarea, durerea sau… nervii! Doar cine a fost prietenul unui câine ştie!

Anul Câinelui

Ei bine, 2018 este anul Câinelui de Pământ. Este anul în care ne sunt testate toate credinţele, mai ales cele care ne-au ţinut şi ne ţin legaţi de “pământ”. Este anul în care ies în evidenţă, la “lumină”, lucrurile în care credem şi/sau am crezut mult timp. Universul ne arată în acest an ce am crezut şi am pus înainte de El. Pentru că orice sau oricine e pus ÎNAINTE, blochează, ne înfrânează propria evoluţie. Doar pentru că am crezut prea mult în “ceva” şi s-a ignorat restul, iar acel “ceva” se poate schimba foarte uşor de-a lungul timpului dintr-un prieten într-un stăpân asupra destinului şi a vieţii noastre. În 2018 multe se vor echilibra pentru că este singura cale!

************************************************************
Cine sunt? Cu ce “zestre” m-am născut?
De ce mi se întâmplă? Cum pot înlătura această problemă?
************************************************************

În 2018 vom trăi în egală măsură (ca oameni şi iubire) şi fericire şi supărare. În 2018 ne este testată fidelitatea, credinţa faţă de orice sau de oricine în care credem şi vrem să sprijinim în continuare. Pentru că oricând putem alege şi în 2018 se face dreptate!
Pot apărea contraverse, discuţii, conflicte, noi căi şi metode utilizate, orice pentru a da rezultate cât mai eficiente. Cei care se simt strâmtoraţi, ca legaţi cu lanţuri, dau glas dorinţei lor de libertate. Cei care se simt şantajaţi, vor spune. Cei care se simt ignoraţi, ignoră. Întorc spatele şi pleacă. Cei care au ceva de dat, dau, fără a aştepta prea multe în schimb.
Toate acestea pentru că într-un an al Câinelui, se restructurează valorile, credinţele, trecând pe primul loc tot ceea ce poate aduce pace, armonie, dreptate şi echilibru. Este anul în care se adaugă ceva mai mult la valori ca “integritate”, este anul în care căpătăm mai multă încredere în noi înşine şi în puterile noastre. Este anul în care se îndepărtează din timp motivele de îngrijorare, mai ales cât timp ne urmăm calea cea dreaptă.
Toate acestea pentru că într-un an de Pământ simţul practic, voinţa funcţionalitatea, obţinerea de rezultate concrete, organizarea, obiectivitatea, asumarea de responsabilităţi, toate acestea predomină. Şi va mai predomina spiritul muncii, auto-educarea, lipsa de imaginaţie, atenuarea spiritului de iniţiativă, neplăcerea de a (mai) risca, pentru că într-un an Câine, iese la “lumină” conservatorismul, adică direcţia luată de propriile interese.
2018 este un an excelent pentru cei născuţi în zodia Tigru, Câine şi Cal. Ei sunt din naştere dotaţi cu astfel de înclinaţii spre cinste, spre păstrare a unui echilibru, iar aceştia ţin cont mai mult de ce le spune propria lor conştiinţă înainte de a acţiona.
Pentru cei născuţi în Dragon, Şobolan sau Maimuţă, în 2018 se restabilesc dezechilibrele pe care le-au provocat fie din necunoaştere, fie din ignoranţă.
Pentru Bivol, Şarpe, Cocoş, 2018 este un an al deciziilor, de clarificare a direcţiilor în care merită să investească cu adevărat un efort, pentru că într-un an Câine de Pământ, TIMPUL este cel care capătă (şi are!) cea mai mare valoare!
Pentru Iepure, Capră, Mistreţ, anul 2018 este anul în care se pot detaşa şi debarasa de orice fel de influenţe care, fie i-au tras în jos, fie i-au ţinut pe loc.

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

************************************************************
Cine sunt? Cu ce “zestre” m-am născut?
De ce mi se întâmplă? Cum pot înlătura această problemă?
************************************************************

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine

Comments are closed.

%d bloggers like this: