Data înfiinţării unei firme.

Reiau aici un scurt dialog avut cu unul dintre cititori.
Întrebare : Aş avea o întrebare-curiozitate, pentru că ştiu că studiaţi numerologia: Începerea unei activităţi pe 09.09.2009 (mai e trecută şi ora 9,00), are vreo semnificaţie?
Răspuns : Da, are.
Întrebare : De rău, sau de bine?
Răspuns : Din start, menţionez că este vorba despre o activitate care implică două sau mai multe persoane. Din păcate, data aleasă a fost una destul de slabă din punct de vedere energetic. Dincolo de opinia mea ca numerolog, înclin să cred că a fost, cumva, un fel de “reglare de conturi”. Toate persoanele implicate au avut de câştigat, chiar dacă câştigul este dincolo de capacitatea noastră umană de înţelegere. Oamenii au tendinţa (cruntă!) de a privi “câştigul” DOAR din punct de vedere material.
Întrebare : Păcatele omeneşti! Mulţumesc! E vorba de o firmă de MLM care afirmă cu enfază că a fost fondată la data respectivă!
Răspuns : V-am spus deja că este vorba despre o reglare de conturi. Datorii karmice? Se poate spune şi aşa… În general evit să declar ceva cu enfază. Dacă unii oameni trăiesc cu frică de Dumnezeu, eu am preferat să Îl respect.
Acum mi-am amintit de o vorbă auzită aici, în Macedonia: “Atunci când primeşti îţi umpli mâinile iar atunci când dăruieşti îţi umpli inima!”. Prin urmare, toţi cei care s-au dus ca investitori sau cursaţi la firma respectivă au de plătit sau de încasat. Sursa este una şi aceeaşi pentru toţi. Dacă pe un om îl mai poţi păcăli, pe Dumnezeu mă îndoiesc!

Notă:
Sunt genul de om care gândesc „materialul” cu mintea iar „omul” cu inima. Întrebările oprindu-se aici, consider că persoana a primit suficiente informaţii. Pentru că îl respect pe Dumnezeu (aşa cum am afirmat ceva mai sus), consider că e mult mai util să îmi expun mai departe opiniile aici, pe sit.
Atunci când simţiţi că sunteţi „atraşi” într-o anumită direcţie (fie ea cheltuială sau investiţie) şi totuşi „ceva” vă reţine în a face vreo mişcare, înseamnă că mai aveţi nevoie de un timp de gândire. În realitate, tot ceea ce vă trebuie este să vă adunaţi mai multe informaţii căci ele vă vin mult mai repede decât vă aşteptaţi. În dialogul de mai sus, persoana avea dificultăţi în a lua o decizie. Este unul din motivele pentru care a apelat la mine, la cunoştinţele mele de numerologie. Doar ca numerolog, tot ce am putut face (prin informaţiile date) este să îi acord un răgaz. Doar atât!
La ora actuală, singura investiţie cu adevărat valoroasă este EDUCAŢIA, iar piaţa (sau/şi conştiinţa) oferă o multitudine de posibilităţi: fie investiţi în propria voastră educaţie, fie investiţi în persoane/organizaţii care se ocupă deja cu aşa ceva, fie donaţi o sumă de bani cuiva care a contribuit la educaţia dumneavoastră, fie ajutaţi pe cineva care are dificultăţi financiare şi vrea să studieze, ş.a.m.d.
La nivelul planului fizic, rostul energiei este să circule. Poporul evreu a ştiut asta dintotdeauna, căci de la ei am auzit următoarea vorbă înţeleaptă: „Banul are valoare doar când se rostogoleşte…”

carte-vizita-online-02

%d bloggers like this: