An personal şi an universal

calendar-universal
Anul personal şi cel universal sunt diferiţi din punct de vedere energetic. Aşa cum într-un an obişnuit există mai multe anotimpuri, fiecare dintre noi îşi are “anotimpul” său de-a lungul unui an. Există un timp pentru însămânţare, pentru odihnă, meditare, pentru creştere, pentru dezvoltare, pentru curăţenie şi aşa mai departe. Sunt ani în care avem recolte bogate din motivul păstrării acestui ritm, acestei ciclicităţi! Fiecare om îşi are ritmul lui, perioadele lui de creştere, de dezvoltare, de meditare, de acţiune! Mare parte a problemelor ivite de-a lungul unui singur an se petrec din cauza nerespectării ritmurilor proprii şi a trecerii peste aceste etape.
Exemplu. Cine este născut în luna septembrie, în luna august are randamentul cel mai scăzut din punct de vedere fizic. În cazul în care este nevoit să depună efort din punct de vedere fizic, se va simţi de-a dreptul sleit. Mintea îi funcţionează ceva mai greu. Prin urmare, în luna august este mult mai eficient să o rezerve pentru relaxare.
Anul personal începe de la ziua de naştere şi se termină în următorul an, în preajma zilei de naştere.
Exemplu. Pentru cineva născut pe data de 11 iunie, anul personal începe de la această dată şi se termină pe 10 iunie anul viitor.
Anii universali sunt anii comuni tuturor. La fel ca anii personali, de-a lungul unui an sunt perioade de “creşteri” şi de “scăderi”. Astfel, sunt ani potriviţi pentru demarări de proiecte, ani de depus efort susţinut, sau sunt ani potriviţi pentru a elabora proiecte.
Din punct de vedere vibraţional, un an universal (calendaristic şi numerologic) începe la 1 ianuarie. Vibraţia anului este dată de suma tuturor cifrelor din anul respectiv. Astfel, un an poate fi favorabil pentru unele persoane, poate fi neutru (fără schimbări prea mari) sau mai puţin favorabil. Anii universali numerologici şi calendaristici sunt ceva mai apropiaţi din punct de vedere energetic de ritmurile omului, de ritmul de care ar trebui să ţină seama fiecare, astfel încât să fie în concordanţă atât cu întregul Univers, cât şi cu el însuşi.
Exemplu. Anul viitor este un an de vibraţie 1. Teoretic, este un an potrivit pentru începeri, pentru iniţieri, pentru demarări de proiecte. Pentru cei născuţi cu vibraţia de destin 1 este un an excelent. În schimb, pentru cineva cu destinul 4 este un an în care orice început are loc ceva mai greu. Este necesar să depună efort susţinut şi să de-a dovadă de voinţă şi perseverenţă pentru a putea începe ceva nou. Anul de vibraţie 1 este anul în care toarnă fundaţia şi cu cât este mai solidă, cu atât construcţia începută este mai rezistentă şi mai durabilă.
Un an universal astrologic începe primăvara, odată cu intrarea Soarelui în zodia Berbecului. Atunci, Universul dăruieşte energie oricui şi din belşug! Acest flux de energie se manifestă diferit, de la om la om şi în locuri diferite.
Exemplu. Pentru cineva născut în zodia Capricornului, această energie se manifestă mai mult acasă, în cămin. Prin urmare, acest nativ are prea puţină energie pentru investiţii financiare sau interes pentru educaţie, cel puţin în perioada cât Soarele se află în zodia Berbecului.
Acum ne aflăm în luna noiembrie. Este prima lună de “primăvară” pentru cei născuţi în această zodie. Primesc de la Univers toată energia necesară pentru a se putea manifesta, pentru a creşte, pentru a fi ei înşişi.

Cu drag,
Monica Stănescu

Ritmurile personale anuale se pot afla comandând un calendar numerologic personalizat.
Cum, ce fel de an va fi anul viitor şi pentru ce este potrivit pentru fiecare, se poate afla comandând o analiză previzională din lista cu oferte de servicii.
Pentru orice alte/altfel de solicitări sau încreiere la cursuri, folosiţi fereastra de chat aflată în pagina sitului, în colţul din dreapta-jos.
Pentru abonare la sit, folosiţi formularul de înscriere aflat în partea dreaptă a paginii.
carte-de-vizita-05

%d bloggers like this: