Anul 2014 privit din punct de vedere numerologic

2014-01

 Pentru început ţin să menţionez că orice vibraţie este neutră din punct de vedere universal atâta timp cât este singură. Orice vibraţie iese în evidenţă doar atunci când este pusă alături de alte vibraţii şi ea poate reacţiona în mod diferit!

Vibraţia 7 cu unele vibraţii se completează, cu altele „cântă” la fel iar cu altele se respinge (având cam prea multe lucruri în comun). Deci vibraţia acestui an poate fi benefică pentru unii, pentru alţii este ceva mai dificilă iar pentru alţii poate fi neutră.

Reamintesc: În acest an sunt mult mai accentuate atât calităţile cât şi defectele specifice vibraţiei 7! (link)

Această vibraţie (7) „sună” armonios alături de vibraţiile de destin 4, 5, 6 şi 8.

Se completează una pe alta. Cei care au ca vibraţie de destin aceste numere (4, 5, 6 şi 8) în acest an „împrumută” temporar acele lucruri care le sunt necesare în manifestare şi care corespund vibraţiei 7.

Pentru nativii cu vibraţia de destin 3 acest an este un an obişnuit, fără prea mari schimbări. Se continuă acel proces de creştere început în anul anterior.

Sunt mari probleme în acest an pentru cei născuţi cu vibraţiile de destin 1, 2 şi 9.

Vibraţia 7 este una individualistă, non-conformistă, care are puţină răbdare şi toleranţă. Prin urmare, este posibil ca lui 1 să-i vină câteva note de plată la unele evenimente consumate în trecut (şi un 1 ţine foarte mult la reputaţia lui!), lui 2 să i se dea şi mai multe sarcini şi responsabilităţi (uneori înclin să cred că chiar asta şi cere) iar răbdarea, dărnicia şi toleranţa lui 9 este pusă greu la încercare în acest an, în special de către cei cărora le-a acordat prioritate în viaţa de zi cu zi.

Cum este anul 2014 pentru cei născuţi sub vibraţia 7? Este un an al recoltei. Tot ce au „însămânţat” timp de 8 ani, în acest an se „culege”, fie că este vorba doar de gânduri sau de fapte concrete. Orice acţiune are şi o re-acţiune, mai ales dacă e menţinută timp ceva mai îndelungat. Toate aceste acţiuni din trecut se manifestă în realitate în acest an, tot ce au dăruit se reîntoarce la sursa de unde au plecat, indiferent de natura darurilor făcute.

Zile şi date deosebite în acest an

Pentru „favoriţii” acestui an sunt benefice toate zilele care dau ca sumă totală 7, deci zilele de 7, 16 şi 25.

Dacă vreţi să aveţi şanse mari de reuşită în tot ceea ce întreprindeţi în acest an (planuri sau proiecte noi), atunci programaţi-vă acele începuturi în aceste zile şi într-o zi de luni. Ziua de luni este considerată ca fiind ziua cea mai favorabilă pentru această vibraţie.

Probabil că o să vă întrebaţi de ce tocmai această zi de luni. Există o explicaţie care necesită ceva mai multe cunoştinţe, în special de astrologie. Luna influenţează destul de puternic corpul emoţional, acea parte din noi care contribuie destul de puternic în luarea deciziilor.

Însă, eu prefer lucrurile cât mai simple, explicaţiile pe înţelesul tuturor. Prin urmare iată care explicaţia găsită (şi acceptată) de mine: orice plan, proiect, reuşită se realizează doar într-un parteneriat.

Este o iluzie că cineva a reuşit de unul singur. Deci, dacă data aleasă pentru orice fel de început (proiect, plan, dorinţă) este şi o zi de luni, atunci în această zi îşi va găsi şi persoanele care îl pot ajuta pentru realizarea acestui proiect. Cu persoanele întâlnite în această zi au compatibilitatea cea mai mare, atât din punct de vedere mental cât şi emoţional. (link)

Într-un fel, cred că în aceste zile îşi face cunoscută prezenţa Dumnezeu…

Mai sunt favorabile (ceva mai slab) şi zilele corespunzătoare vibraţiilor „prietene” cu vibraţia 7: 4, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 22, 23, 24, 25, 26 şi 31.

Notă: Această completare la articol este adresată celor născuţi în luna a 7-a, luna iulie (zodia rac).

Având în vedere labilitatea corpului dumneavoastră emoţional, în acest an veţi fi ceva mai solicitaţi, şi mă refer în special la capitolul “ataşamente”. Poate fi vorba despre jobul actual sau de persoane care fac parte din familie. Toate aceste ataşamente vă vor solicita ceva mai mult în acest an, fie că este vorba de timp sau/şi de bani.

Cu drag,

Monica

 sursă imagine:  http://abstract.desktopnexus.com/wallpaper/1558850/

%d bloggers like this: