Anul 2018 din punct de vedere numerologic. Un an cu adevărat deosebit!

Încă începând din această lună încep să se simtă pregătirile care “plutesc” în aer… Măcar să ştim şi de ce, cum şi ce! 😉

Din punct de vedere numerologic 2018 este 2 din 11!

Într-un an 2 din 11 cu greu, chiar foarte greu se mai pot face compromisuri. “Loco-motivele” care ne trăgeau până acum, pot juca un rol de “vagon-greutate”, iar “vagonul” poate lua locul unei “loco-motive”!

Într-un an 11 şi “tragem” şi “împingem”!

2018

11 este o vibraţie în care deja totul este aproape la dublu! Cu greu mai pot fi suportate limite sau restricţii, altele decât cele venite din interior. Se pare că în acest an ne ridicăm noi înşine limite cam peste tot, deci inclusiv în viaţa socială sau în cea intimă. La fel ca cei născuţi în zi de 2, 11 sau 20 (*), luna 11-a, menire 2 (*), destin 2 (*) sau nume 2, acest an este anul în care simţim fiecare cu toţii cam cum este în “pielea” voastră de obicei. :)

Este un an uşor doar pentru cei care ştiu să lucreze în echipă, pentru cei care ştiu să ajute şi ştiu să ceară ajutorul.

Pentru că 2018 este anul în care ies la lumină înşelătoriile, minciuna, amăgirile sau eşecurile.
Este anul în care viaţa socială capătă o altă/altfel de importanţă, un an în care relaţiile cu străinii sau cu străinătatea sunt mult mai importante decât în alţi ani. Este anul în care se vor răsturna multe situaţii sau relaţii stabile, un an în care este nevoie să se apeleze cât mai des la calm şi la diplomaţie.

Într-un an de vibraţie 2 poate apărea conflictul acolo unde era armonie sau armonie acolo unde era un conflict.

A venit deci vremea construirilor şi reconstruirilor efective şi afective, anul în care reuşitele pot fi realizate doar prin cooperare, prin muncă şi doar prin lucru în echipă. Este anul în care se încep de obicei construcţiile pentru următorii 7 ani, deci este necesar ca totul fie planificat dinainte pentru a evita risipa, indiferent sub ce formă.

*************************************************
Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
*************************************************

Totul, chiar absolut totul în acest an este bine să fie gândit în perspectivă şi, mai ales, înainte de a trece efectiv la acţiune. Pentru a putea realiza acest lucru, de obicei se face un fel de inventar al tuturor resurselor aflate la dispoziţie pentru că în acest an apar o mulţime de activităţi suplimentare, mult mai multe decât de obicei.

Deci ca să fie totul bine şi pentru toată lumea, toate activităţile să fie planificate din timp şi în perspectivă!

Dacă am vrut să începem ceva anul trecut şi am întâlnit obstacole, acum e timpul să trecem la treabă şi să elaborăm toate cele necesare pentru acest scop, pentru că într-un an 2 apare de obicei şi sprijinul de care aveam nevoie. Poate fi vorba despre apariţia unor noi prieteni sau a unor noi şi neaşteptate resurse. Poate fi vorba şi despre o idee care inspiră, care oferă soluţia de înlăturare a unei probleme vechi!
2018 este un an în care relaţiile se leagă mult mai uşor şi mai repede ca altă dată, deci să fim atenţi la recomandările care ni se dau, la sprijinul care ni se oferă. Se pun întrebări, se caută informaţii, se cer recomandări. La fel, răspundeţi dacă ştiţi, oferiţi informaţii, daţi recomandări dacă vi se cer.

Într-un an 2 suntem cu toţii mult mai deschişi către colaborări şi cooperări!

În caz de vreţi să schimbăm ceva sau la cineva din preajmă, este mai bine să aşteptăm şi să avem răbdare. Într-un an în care emoţiile sunt atât de fragile, greu de controlat, s-ar putea să ne lăsăm duşi de ele în loc să le ducem noi pe ele.
În 2018 sunt de evitat schimbările de loc, de casă sau cele de durată, inclusiv de întreruperea unor relaţii care sunt ceva mai vechi şi mai stabile. În schimb, dacă dorim aşa ceva, eventual să construim scenarii posibile, să facem planuri clare, pe puncte şi obiective ce urmează a fi atinse!

Tentaţiile cele mai mari care pot apărea într-un astfel de an pot fi legate de autocompătimire, de supărare pe cei din afara noastră sau a apariţiei unor senzaţii/tentaţii de victimizare.

S-ar putea să ni se pară că lucrăm prea mult, că se profită de noi sau că ne-am încărcat cu prea multe. Este şi motivul pentru care sunt atât de importante planificările anticipate a oricăror acţiuni, organizarea atentă a tuturor resurselor, indiferent dacă e vorba de timp, de bani sau de sănătate.

Totul se derulează în acest an cu încetineală, pentru că este timp destul pentru toate!

11 ne împrumută din forţa şi puterea sa, în primul rând din forţa morală şi cea fizică. La fel ca cei născuţi în zi de 11, se poate observa un plus în ambiţii, în entuziasm, inspiraţii, în dorinţa de a reuşi, chiar dacă uneori se poate vedea (şi încă destul de bine!) nervozitatea, nerăbdarea, mai ales dacă echilibrul interior este solicitat cam prea mult decât putem duce.

În concluzie? Un an fain! :)

Numerogramă previzională personală:

Calendar anual personal:

Cu mult drag,
astrolog, numerolog, formator Monica Stănescu

(*) Toate link-urile se deschid în ferestre noi, în browser.

*************************************************
Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
*************************************************

sursă imagine:
https://www.pinterest.com/explore/teamwork-quotes/

%d bloggers like this: