Atunci când bobocilor încep să le crească pene… Luna Septembrie 2013

Boboc-01  „Toamna se numără bobocii”… spun cu      înţelepciune cei mai în vârstă. Aşa şi noi, oamenii,  indiferent de vârsta biologică, atunci când apar  primele  semne de toamnă începem să facem  adunări, calcule, socoteli, ne întrebăm  „cum” şi mai  ales „ce” am făcut în anul  acesta. Uneori suntem  mulţumiţi,  alteori mai punem ceva „răsaduri” sau    „ouă” în cuibar pentru a avea siguranţa  zilelor ceva  mai leneşe din viaţă.

Dar mai bine hai să vedem ce înseamnă această primă lună a toamnei din punct de vedere numerologic.

Cifra 9 (corespunzătoare lunii Septembrie) are un comportament destul de ciudat în calculul numerologic. Într-un fel, se aseamănă cu cifra 0 datorită acestui mod de calculare, pur raţional. În orice calcul din numerologie, în special la adunare, valoarea ei este nulă! Indiferent de câţi de 9 sunt prezenţi în nume sau în data naşterii, valoarea lor energetică este nulă.

Aici îmi îngădui să fac o mică paranteză. „Nimic” din punct de vedere al Universului înseamnă „ceva”. Vibraţia (cifra) 0 sau 9 este ceea ce urmează să se schimbe în ceva nou, diferit faţă de ceea ce a fost anterior. Sau se mai poate descrie ca reprezentând finalul unei serii de etape evolutive şi începerea unui alt ciclu. Orice sfârşit înseamnă un nou început!

În această lună încep primele scheme ale bilanţului de sfârşit de an şi primele schiţe pentru obiectivele anului viitor. De noi depinde de cum ne-am consumat timpul, cât şi mai ales cu cine! Şi tot de noi depinde de cum, cât şi cu cine ne vom consuma timpul şi în anul viitor.

Vibraţia acestui an, 2013, este o vibraţie (generală) 6. Prin umare, cu toţii am avut şi mai avem încă tendinţa de a ne petrece marea majoritate a timpului cu cei dragi (cei care îi avem) sau să ne căutăm/legăm prietenii (în cazul în care am constatat că sumtem cam singuri pe lume…). Sau, dimpotrivă, să ne dezlegăm de nişte canale care ne consumă timpul fără nici un fel de rezultat concret.

Pe de altă parte, ultimele două cifre din an (1+3=4) ne spun care sunt atât Bobocşansele cât şi piedicile din acest an. O „traducere” ceva mai concretă a cifrei 4 din 1 şi 3: „Vrei să fii bun? Atunci găseşte ceea  ce- ţi place şi apucă-te de lucru! Cu cât investeşti mai mult din timpul tău în ceea ce îţi place să faci, cu atât rezultatele sunt pe măsură.”

Ca o concluzie finală a acestui articol dedicat lunii Septembrie a anului 2013. Indiferent de care ne-au fost obiectivele personale stabilite la începutul acestui an, e mult mai bine (pentru noi) ca în această lună să ne amintim şi de cei care ne-au ajutat (şi încă ne mai ajută) la îndeplinirea lor. Prin urmare, cei care aţi fost ajutaţi, ajutaţi la rândul vostru. Cei care aveţi nevoie de ajutor, învăţaţi să cereţi. Atât în luna aceasta cât şi în următoarele luni rămase din an, acordaţi atenţie celor din jurul vostru, indiferent dacă fac parte din familia personală, sunt simpli prieteni sau doar cunoştinţe.

Şi, pentru că astăzi e prima zi din anotimpul toamnei, să ne bucurăm de ultimele raze de soare din acest an!

O lună cât mai plină de roade vă doresc! :)

Cu drag,

Monica

 sursă foto: Internet

%d bloggers like this: