Bob Proctor

Sunt două lucruri care m-au determinat să îi alcătuiesc numerograma:

1. În ianuarie 2009 am plecat la cumpărături având o listă destul de lungă şi am venit acasă cu… o carte. Da, cu o carte. Era „Secretul” Rhondei Burne. Am uitat de tot şi toate după ce am ochit-o pe raft. Sau ea m-a ochit pe mine…

2. În timpul vizitei din România a acordat un interviu lui Andy Szekely. Printre întrebările/răspunsurile puse/date, a fost şi una care m-a făcut să zâmbesc. Mai exact: fiind întrebat ce părere are el despre „pensie” Bob a răspuns cam aşa: „Nu, refuz. Şi ce fac după ce ies la pensie?!?”. Da, am crezut mult timp că doar eu gândesc aşa, apoi am mai întâlnit câţiva…

Şi uite-aşa am ajuns să văd „ce” şi „cum” despre Bob Proctor din punct de vedere numerologic. :)

Deci:

Cine este Bob Proctor?

 Bob-Proctor-02

NUME ŞI PRENUME

BOB PROCTOR

Iubeşte mult oamenii, chiar dacă poartă o mască de „om serios”. Dorinţa lui cea mai mare este să ajute câţi mai mulţi oameni. A făcut un adevărat ideal din această idee.

Cum îşi realizează acest scop? Prin mult muncă, mergând din eşec în eşec până ajunge să îşi realizeze obiectivul. Îi place să aibă o viaţă cât mai independentă şi cât mai activă, deci îi va fi foarte greu să fie prea mult timp legat de un loc sau de o persoană.

Numele lui de botez ne spune că are vocaţie de cercetător în special în domeniul studierii comportamentului uman. Află multe, chiar fără să vrea! Iar dacă îi displace ceea ce află s-ar putea să se enerveze…

Averea invizibilă, ereditară, îmi dă şi mai multe răspunsuri la întrebarea „de ce şi-a ales acest ideal?”. Cred că mult timp şi-a ieşit din „papuci” la vederea „nedreptăţilor” şi în special la vederea celor pe care îi conduc banii pe ei în loc să îi conducă ei pe bani.

Iniţialele numelui arată că Bob îşi urmăreşte ţelurile indiferent de cât ar dura şi indiferent de ce i se iveşte în cale. Multă voinţă şi energie atunci când îşi stabileşte un scop. Cred că singura problemă ar fi… să-şi stabilească un scop.

Prima vocală, O, ne mai spune că de felul lui este un om care ştie să păstreze secrete, indiferent dacă sunt ale lui sau ale altora. Acest fel de a fi (discret) îl ajută foarte mult pentru păstrarea propriul său echilibru interior.

Personalitate: Are un adevărat cult pentru prietenie şi îi place să ofere ajutor fie atunci când i se cere sau atunci când observă că el însuşi poate fi de folos. Devine pesimist doar atunci când acest ajutor oferit de el este refuzat. Are înclinaţii spre auto-educaţie, preferând să îşi aleagă singur cărţile pe care le citeşte.

Sentimente: Ca fire independentă, îi cam displac încurcăturile de orice fel. Atunci când se ivessc astfel de hopuri, în special într-o relaţie ceva mai apropiată, preferă să plece. Are mari dificultăţi în a îşi găsi un partener potrivit, căci este genul de om care şi cere foarte mult, pentru că şi oferă mult. Dar, pentru el, pe primul plan stă şi va sta libertatea gândirii şi acţiunii…

Muncă, vocaţie, talente: E greu să stea într-un singur loc mai mult timp. Rutina şi monotonia îl fac să se simtă ca într-o cuşcă. E genul de om care se simte bine atât singur, cu el însuşi, cât şi într-un loc unde sunt mai mulţi oameni. Are mari dificultăţi atunci când i se dă vreo comandă. De obicei, în astfel de cazuri, ripostează. Cedează, însă, doar atunci când i se aduc şi argumente! Un astfel de om reuşeşte în viaţă în marea majoritate a obiectivelor pe care şi le-a propus.

Fizic: Se consumă foarte mult din punct de vedere psihic, deci punctul slab din punct de vedere fizic sunt nervii.

Marea majoritate a literelor din nume ( sunt 10 litere) sunt litere emoţionale. 8! Este, întradevăr, o persoană care este „construită” 80% din emoţii, doar 1% din el reprezintă cerebralul şi încă un 1% intuiţia.

Înclin să cred că o astfel de persoană a muncit enorm de mult în primul rând cu el însuşi! Literele fizice sunt inexistente, deci se confirmă şi se întăreşte informaţia despre idealul său. E prea puţin interesat de „acumulări”, de averi materiale, ci mai mult de averi spirituale.

Vibraţii lipsă din nume sunt destul de multe: 1, 4, 5, 7 şi 8. Hmmm… Un om format mai mult din emoţii are întotdeauna mari probleme cu încrederea în sine şi îşi formează/urmează foarte mult timp un sistem de valori eronat, dar care îi dă iluzia „siguranţei”. Îi este foarte greu să îşi stabilească o ordine şi să se organizeze, să îşi facă un program pe care să îl respecte. Chiar dacă îi place enorm de mult mişcarea, refuză în realitate mult timp să se mişte din loc, să facă el însuşi acea mişcare, acea schimbare pe care şi-o doreşte. Este atras spre „viaţa uşoară”, spre sedentarism. Mult timp s-a concentrat doar pe ceea ce vede în afara lui, fără a se cunoaşte pe sine însuşi, refuzând să vadă şi să înţeleagă pe cei din jur. Cu partea materială a vieţii la fel, va trebui să înveţe cum se păstrează un echilibru între venituri şi cheltuieli. Destul de multe lecţii de învăţat…

Vibraţiile în exces, dominante, lipsesc.

Lecţia de viaţă: Întrucât are mari probleme în a împăca viaţa personală cu idealul stabilit de el însuşi, îi va fi foarte greu să îşi facă o relaţie intimă obişnuită, casnică. Deci ceea ce are el de învăţat cel mai mult în această viaţă este că o relaţie se poate păstra sub forma unei prietenii, chiar dacă acea „atracţie” care a făcut să se întâlnească dispare odată cu timpul. Oricând, indiferent de persoană, de timp sau de loc, o astfel de maturizare, spirituală, înlocuieşte şi poate înlocui cu succes o relaţie intimă. Probabilitatea este destul de mare că cel/cea care l-a „zguduit” niţel făcându-l să-şi schimbe mentalitatea (modul de gândire) să fie născut în zodia Leu (sau cu ascendent în Leu), cu vibraţie 5 (compatibil emoţional) sau 8 (compatibil mental)

 

DATA NAŞTERII

 5.07.1934

Vibraţia de destin e una destul de dificilă. Având multe ataşamente, în special ataşamente emoţionale, ratează foarte multe ocazii în viaţă. Este ataşat de tot ceea ce înseamnă „cămin” şi „familie” iar toate aceste lucruri vor constitui o perioadă destul de îndelungată din viaţă adevărate piedici. Toate persoanele de care se ataşează devin una cu el, problemele „lor” devin „ale lui” implicându-se în ele. Datorită acestor „slăbiciuni” native, ajunge foarte rapid la nesiguranţa propriilor sale sentimente, lucru care îi afectează viaţa sentimentală. Se respectă şi respectă. Îl atrage mult „apa” fiind el însuşi născut în zodie de apă şi preferă să se retragă în locurile care sunt aproape de surse naturale de apă. Este empatic din naştere percepând emoţiile persoanelor cu care intră în contact şi pe baza acestor emoţii intuieşte şi cum gândeşte persoana din faţă. Chiar dacă este un partener foarte bun pentru o căsnicie, acest lucru este foarte greu de îndeplinit fiind un idealist în acest domeniu, un om care caută perfecţiunea (şi cere!) de la cel ales. Un „bonus” de la această vibraţie de destin: e altruist şi îi displac egoiştii.

Vibraţia zilei de naştere. Din nou apare vibraţia 5, acel număr ieşit din calculul probabilităţilor/compatibilităţilor. Am pomenit despre acest lucru ceva mai sus. Este vibraţia caracteristică unui domeniu ceva mai deosebit: politica. Deci pentru atingerea obiectivelor personale se foloseşte de… „politică”, multă „oratorie”. Este o vibraţie care se află în contradicţie cu ceea ce şi-ar dori în realitate, adică cu mintea. E un fel de dute-vino între minte şi inimă: vreau o „familie” daaaar…, îmi plac copii daaaaar…, ş.a.m.d. Una zice mintea, alta cere sufletul… Îi place mult să călătorească şi este atras mereu de tot ceea ce înseamnă „nou”, păstrând această mentalitate de cercetător toată viaţa. Provocări? Depinde… Îi plac provocările şi îi place să şi provoace în egală măsură… subtil, cu aluzie.

Vibraţia lunii de naştere arată că este atras mult de singurătate pentru a putea reflecta şi că toată viaţa îi va plăcea să înveţe, să studieze.

Vibraţia anului de naştere. Toţi cei născuţi în anii de vibraţie 8 vor fi interesaţi în primul rând de câştiguri financiare iar Bob Proctor este unul dintre ei. Dar CUM realizează acest lucru, acest obiectiv? Singura posibilitate de realizare este să se separe (periodic sau definitiv) de acele lucruri care îl împiedică. Soluţii? S-ar putea ca tocmai acest mod de viaţă pe care îl duce (călătorii dese) îi sunt de bun augur. De asemenea, îi este benefică şi retragerea în singurătate pentru a putea acorda atenţie studierii unui lucru care i-a atras atenţia sau a unui eveniment. Deci, ca un bilanţ, sunt trei posibilităţi pentru a îşi atinge acest obiectiv: călătorii (îndepărtarea de familie în mod regulat), studiu personal şi retragerea (pentru reechilibrare).

Vibraţii lipsă: 2, 6 şi 8. Vibraţia 8 s-a reglementat prin nume, dar au apărut altele… Cum se zice: „Atunci când zici că e prea mult primeşti şi mai mult, ca să vezi cât de tare eşti!”. Aşa şi cu Bob! Mai are de învăţat lecţia colaborării fără impunere cu forţa a principiilor sale şi să evite motivele de ceartă cu cei din jur (în special cu cei din familie).

Vibraţia menirii personale. Fiind foarte înzestrat din naştere cu anumite talente, menirea lui este să îşi manifeste această zestre.

Monica Stănescu

carte-vizita-online-02

Notă: Căutând pe net interviul de care pomeneam la început, am descoperit că numărul vizualizărilor este cam mic la acel videoclip. Şi atunci am zis să pun şi eu „umărul” unpic… Poate fi văzut aici.

%d bloggers like this: