Calendar numerologic personalizat

 Articolul de faţă este un exemplu de calendar făcut la cerere şi făcut public doar după ce am primit aprobarea solicitantului.

Un calendar similar poate fi obţinut de aici (link-ul se deschide într-o fereastră nouă).

Solicitantul are vibraţia destinului 5 şi menirea personală 

Anul 2014 este un an de vibraţie 6 din 15. Este un an în care atenţia (inclusiv gândurile) este acordată în primul rând familiei, deci un an cu ceva mai multe responsabilităţi asumate de bună-voie şi din plăcere.

Cum se poate realiza acest lucru? Vibraţia 5 acordă multă mobilitate de mişcare, vioiciune în gândire, deschide canalul comunicării, deci chiar dacă această vibraţie este contrară a ceea ce s-ar putea numi „stabilitate” ea se poate „transforma” şi stabiliza doar dându-i o direcţie precisă.

Prin urmare, 2014 este un an în care sunt mult favorizate stabilirea de noi relaţii, de întărirea celor vechi (care corespund ca mod de gândire şi simţire cu acest gând prioritar d-voastră), în realizarea de contacte care vă pot ajuta din punct de vedere profesional şi împlicit, a creşterii veniturilor personale (ţinând cont şi de menirea acestei vieţi).

Anul 2014 este un an favorabil investiţiilor imobiliare, a veniturilor şi cheltuielilor care privesc în special casa şi căminul personal.

Succesul profesional este asigurat în proporţie de 80% atâta timp cât ceea ce veţi câştiga este investit în direcţia menţionată ceva mai sus (casa şi familia).

În caz de (cumva) vă veţi răzgândi în privinţa câştigurilor şi le veţi da o altă destinaţie, atunci există posibilitatea de a pierde atât sursa de venit cât şi apariţia unor stări conflictuale în cadrul intim.

Luna Ianuarie 2014.

Este o lună „statică”, liniştită, fără prea multe evenimente care să vă deranjeze liniştea sufletească, o lună în care sunt favorizate mai mult activităţile mentale şi intuitive decât cele fizice şi emoţionale.

Sunt posibile câteva deplasări în afara casei pentru a putea aduna câteva informaţii. Multe dintre deplasările efectuate sunt făcute pe baza relaţiilor stabilite în anii anteriori şi în lunile precedente.

Luna Februarie 2014

Este o lună ideală pentru a vă ocupa de tot ceea ce înseamnă „finanţe”, o lună în care apar surse de venituri pe neaşteptate, din surse diverse, dar, totodată, pot apărea şi nişte cheltuieli suplimentare, neprevăzute.

Este o lună solicitantă din punct de vedere nervos (o lună mentală, emoţională şi fizică deopotrivă), deci mare grijă pentru păstrarea balanţei dintre cheltuieli şi venituri.

Luna Martie 2014.

Luna Martie este o lună a bilanţurilor, o lună de încheiere a multor probleme care v-au pus piedică în ultimul timp, deci este o lună care vă solicită mai mult din punct de vedere mental şi emoţional.

S-ar putea ca multe dintre concluziile la care ajungeţi să vă dezamăgească un pic. Este posibil ca să fiţi (oarecum) frustaţi, căci rezultatele sunt cu totul altele decât aţi aşteptat d-voastră. În realitate, în scurt timp o să vedeţi şi partea cealaltă a „paharului”, chiar dacă acum vedeţi doar „jumătatea goală”.

Luna Martie este o lună care favorizează deplasările în exteriorul casei.Mare atenţie la nervii d-voastră, căci sunt destul de solicitaţi.

Luna Aprilie 2014.

În decursul lunii Aprilie sunteţi destul de solicitat şi agitat, dar de data aceasta din toate punctele de vedere: fizic, emoţional şi mental. Orice acţiune pe care o întreprindeţi şi o iniţiaţi este favorizată de energia acestei luni.

Pot apărea multe treburi suplimentare de făcut, cum ar fi: cumpărări, vânzări, călătorii, noi contracte, oferte, etc. Această lună este o lună „nouă” din multe puncte de vedere, căci în această lună se începe un nou ciclu pentru d-voastră şi, ca orice început, aveţi toată energia de „început”, de iniţiere, de partea d-voastră.

Luna Mai 2014.

Luna Mai vă solicită destul de mult din punct de vedere emoţional. Drept urmare, este posibil să neglijaţi unele aspecte ale vieţii de zi cu zi.

În urma sentimentelor oscilante, este posibil să deveniţi ceva mai nervos (decât de obicei). Este indicat să evitaţi vărsarea supărărilor şi nemulţumirilor (care vă aparţin) pe cei din jur. Dovediţi ceva mai mult calm şi diplomaţie în relaţiile cu semenii.

În această lună este posibil să apară în jurul d-voastră oameni cu care puteţi colabora şi cu care sunteţi compatibil din punct de vedere emoţional (aveţi aceleaşi ataşamente).

Luna Iunie 2014.

În această lună „străluciţi” pur şi simplu. Vă aflaţi în centrul atenţiei, aşa cum aţi dorit foarte mult timp.

Este o lună care vă este favorabilă sub toate aspectele: fizic, mental şi emoţional.

Tot în această lună aveţi mai mult curaj pentru a vă expune planurile şi proiectele la care lucraţi de ceva timp. Unele la care aţi lucrat deja s-au concretizat, deci este timpul să vă faceţi alte planuri şi proiecte. Intuiţia vă este mai mult decât activă!

Luna Iulie 2014.

Este din nou o lună care vă solicită (din nou) din punct de vedere emoţional şi fizic de astă dată.

Multe dintre planurile şi proiectele la care lucraţi „suferă” la fel ca şi d-voastră. Una este ceea ce vă doriţi (sufleteşte) şi cam altele se pot realiza (fizic) deocamdată… Sunt mici detalii care v-au scăpat şi care acum ies în evidenţă.

Este o lună în care este mult mai indicat să vă ocupaţi de d-voastră şi de tot ceea ce vă aparţine (casă, familie, stare financiară, etc.). Staţi liniştit în privinţa oricărui rezultat care pare că întârzie. În realitate este nevoie de ceva timp (chiar şi pentru o idee!) pentru a se putea materializa!

Luna August 2014.

Luna August este o lună în care pot apărea ceva obstacole şi piedici neprevăzute. Este recomandabil să priviţi toate aceste piedici ca pe ceva trecător, căci dacă vă lăsaţi influenţaţi atunci această perioadă se poate prelungi afectându-vă atât pe d-voastră cât şi tot ceea ce vă înconjoară.

În realitate sunteţi supus la un fel de test mental. Ceea ce vă este testat(ă) este capacitatea d-voastră de rezilienţă. Daţi dovadă de ceva mai multă prudenţă ca de obicei (în tot ceea ce faceţi) şi stăpâniţi-vă pornirile impulsive, căci vă pot afecta atât starea fizică cât şi cea emoţională.

În această lună canalul intuitiv vă este destul de restrâns ca activitate.

Luna Septembrie 2014.

În luna Septembrie sunteţi puşi în faţa unor situaţii destul de delicate, în care trebuie să luaţi nişte decizii. În astfel de cazuri este indicat să comunicaţi (ceva mai deschis) cu cei din jurul d-voastră, deci este o lună ceva mai activă din punct de vedere emoţional şi fizic.

Căutaţi să vă asiguraţi liniştea sufletului şi a trupului în primul rând, căci doar dacă sunteţi liniştit în aceste privinţe puteţi lua decizii înţelepte. Chiar dacă vă place sau vă displace să luaţi decizii (cunoscând şi consecinţele de rigoare) este mult mai bine să scăpaţi de această presiune interioară.

În această lună totul depinde doar de d-voastră, de ceea ce decideţi!

Luna Octombrie 2014.

Luna Octombrie este o lună favorabilă din punct de vedere profesional, deci sunt implicate cele trei aspecte: mental, intuitiv, emoţional.

Ştiţi deja în ce direcţie să vă îndreptaţi atenţia (direcţie stabilită din luna precedentă). Odată porniţi pe acest drum vor apărea şi persoane care vă ajută, deci este o lună favorabilă şi din punct de vedere relaţional.

Dacă din punct de vedere profesional aveţi parte de satisfacţii, în schimb, din punct de vedere financiar energiile sunt destul de puţine şi slabe.

Controlaţi cu mai multă atenţie cheltuielile şi evitaţi să faceţi orice fel de investiţii în această lună, căci canalul intuitiv, cel prin care vă parvin informaţii noi, rămâne în continuare destul de restrâns.

Luna Noiembrie 2014.

Dacă în luna Octombrie v-au dat adevărate dureri de cap finanţele, în luna Noiembrie asistaţi la o adevărată răsturnare de situaţie. Prindeţi mai mult curaj ca de obicei, căci această lună este favorabilă din punct de vedere material, deci este o lună bună din punct de vedere fizic, emoţional şi intuitiv.

Sursele de venit care apar provin din surse neaşteptate dar, concomitent, pot apărea şi riscuri multe (tentaţia de a investi în afaceri sau proiecte studiate doar parţial). Acordaţi ceva mai multă atenţie la detalii!

Luna Decembrie 2014.

Tot ceea ce are un început are şi un sfârşit”, căci în spatele acelui „sfârşit” este un nou „început”.

Luna Decembrie este o lună de încheiere, atât din punct de vedere calendaristic, cât şi din punct de vedere al finalizării unor proiecte, idei sau planuri derulate în acest an. Este o lună tocmai bună de făcut bilanţuri, de contabilizare a reuşitelor din acest an, a întârzierilor (şi a cauzelor care au dus la aceste întârzieri) şi a amânărilor (care au fost motivele).

În această lună este o lună care vă solicită din punct de vedere fizic, emoţional, mental şi intuitiv, deci este recomandabil să vă ocupaţi ceva mai mult de sufletul d-voastră şi să acordaţi ceva mai multă atenţie celor din jur.

Zile excelente: Miercuri şi Vineri.

Zile favorabile: Toate zilele săptămânii în afară de Marţi.

Date excelente: 5, 6, 7, 14, 15, 16, 23, 24, 25.

Date favorabile: Toate celelalte date din an cu excepţia datelor de 3, 9, 12, 18, 21 şi 27.

Un calendar similar poate fi obţinut de aici (link-ul se deschide într-o fereastră nouă).

 Monica Stănescu

carte-vizita-online-02

%d bloggers like this: