Capital de pornire în viaţă: numele şi prenumele

Numele-Complet
Numele pe care îl purtăm ne reprezintă oriunde! El ne arată identitatea (în primul rând), care ne este personalitatea în al doilea rând (calităţi, abilităţi, defecte, slăbiciuni, ambiţii, ce vrem să realizăm). El însuşi reprezintă un capital!

Întotdeauna acest capital este de natură duală ca oricare altă creaţie, aşa cum este construit şi cum funcţionează întregul Univers. Este imposibil să ai doar calităţi şi să-ţi lipsească defectele. Este imposibil să le ştii pe toate, în schimb este posibil să cunoşti atât cât te-ai străduit să cunoşti. Este imposibil să citeşti toate cărţile din lume, în schimb este posibil să citeşti ceea ce te-a atras. Este imposibil să cunoşti toate meseriile din lume, în schimb ai învăţat ceea ce ţi-a plăcut să faci. Este imposibil să te faci plăcut/ă de toată lumea, în schimb uneori, este suficient să te placi tu pe tine, cu toate calităţile şi defectele avute! :)

Acest capital este indicat de vocale şi de consoane. Este UN ÎNTREG! Cine afirmă că “oamenii au două feţe” are dreptate! Oamenii CHIAR au două feţe! Fac parte şi ei din Creaţie! În viaţa intimă oamenii se simt în largul lor, manifestă mult mai deschis ceea ce gândesc şi ceea ce simt. Acolo predomină vibraţia dată de vocale. În schimb, în profesie şi în societate emoţiile, sentimentele sunt date mai mult după “perdea”. Consoanele sunt cele care preiau conducerea.

Destul de rar se întâmplă ca cele două imagini să fie la fel, cel mult pot fi DE ACELAŞI FEL, fie amândouă impare, fie pare. Când cele două sunt diferite (par cu impar), fiinţa trăieşte destul de des momente de tensiune interioară inexplicabile. Este greu de formulat în cuvinte motivul. Şi totuşi, motivul poate fi descoperit printr-un studiu numerologic!

Un exemplu concret:

O persoană poartă în numele său complet vibraţia vocalelor 1 şi a consoanelor 8. Sunt diferite. Acasă, în mediul său intim, cere rar ajutor de la cei din jur. Îşi doreşte să se realizeze de una singură. În societate şi în profesia practicată urmăreşte să ocupe locuri de frunte, cu autoritate, în general să se realizeze din punct de vedere material. Toate acestea cer multă stăpânire de sine, pot genera tensiuni interioare destul de mari. Această tensiune poate fi determinată prin folosirea operaţiei de scădere a numărului mai mare din cel mai mic, în exemplul dat 8-1=7. Persoana pentru a se echilibra şi scăpa de tensiuni, are nevoie de perioade regulate de retragere în singurătate, de locuri liniştite unde se poate retrage pentru meditaţie. Este o fire sensibilă care are nevoie de armonie în jurul său.

La fel, pot apărea şi se pot afla tensiunile care apar (dacă apar!) în relaţii, profesie, cămin, familie, cu orice care poartă un nume.

Mult succes în autocunoaştere şi cunoaştere!

Cu drag,
astrolog şi numerolog, Monica Stănescu

sursă imagine:

https://www.pinterest.com/pin/433612270345133149/

===========================

Lista serviciilor oferite de echipa sitului:

consultanţă;

– analize astrologice (natală, karmică, previzională, relaţională);

– numerograme (natală, previzională);

calendar anual;

măsurători radiestezice.

===========================

%d bloggers like this: