Cititorii întreabă

Întrebare: 

… Ce îmi lipseşte?”

Un răspuns posibil ar fi fost: NIMIC.

Cum şi pe mine m-ar fi nedumerit un astfel de răspuns, caut să scriu în continuare câteva dintre răspunsurile găsite de mine însumi şi care ar putea să ajute mai multă lume.

Suntem tot timpul conectaţi într-o reţea imensă de energie, noi, oamenii fiind doar o mică părticică din această reţea. Tot timpul circulă energia, tot timpul îndeplinim rolul de receptori şi emiţători. Ce facem cu ceea ce primim şi ce dăm mai departe este un fenomen foarte neglijat chiar de către noi înşine.

De ce te poate ajuta numerologia şi cum poate face acest lucru un numerolog?

Viaţa fiecărei persoane în parte se află sub influenţa a trei vibraţii principale: ziua naşterii, data naşterii şi nume.

Prima parte din viaţă ne aflăm sub influenţa vibraţiei date de ziua de naştere. Apoi are loc o schimbare treptată, lentă, a vibraţiei. Această vibraţie nouă are un alt mod de manifestare şi este dată de data naşterii. În această perioadă oamenii se schimbă, trăiesc cu senzaţia că s-a întors totul pe dos, sunt bulversaţi, din tăcuţi devin vorbăreţi, din mari consumatori devin avari, etc. Este o perioadă destul de grea pentru fiecare om în parte…

Senzaţia de „ceva lipsă”, de nemulţumire, apare datorită schimbării. Odată cu vârsta, consumul energetic îndreptat doar spre pământ (acumularea de valori materiale, cariera, creşterea copiilor, distracţii, etc), începe să scadă. Energia caută să „circule” pe alte canale.

Unde? Care sunt canalele energetice uitate?

carte-vizita-online-01

Talentele. 

Sunt acele forme de manifestare spre care avem înclinaţii native.

Numerologia îţi poate spune care sunt talentele native, canalele spre care ai deschiderea naturală şi, odată intrat pe aceste canale, toate forţele din Univers sunt cu tine. De sunt neglijate, aceste canale se obturează, totuşi mai există o posibilitate de a redirija energia noastră spre alte canale care sunt oarecum asemănătoare cu cel omis. Să dau un exemplu: un om are talent la desen dar a practicat mulţi ani meseria de… bucătar. În timpul liber se poate ocupa de desen, schiţe, filmări, fotografiat. Manifestarea talentului artistic poate îmbrăca multe forme de manifestare iar exemplele pot fi multiple…

Numele de botez (citeşte aici despre importanţa botezului) adaugă şi alţi vectori energetici la cel dat de data naşterii. Dacă aş folosi o exprimare artistică dată botezului aş numi acest fapt „ajutorul dat de Dumnezeu” sufletului în cauză. Numele ne spune mult mai multe… Dar despre asta voi vorbi în alte articole publicate în rubrica „Secţiuni”.

Concluzie

Pot spune care sunt înclinaţiile (talentele) respective, dar de mers pe calea manifestării îmi este imposibil să o fac tot eu. Înainte de a-mi alege (şi) această meserie de numerolog sunt OM. Ca om am altă cale… Şi cine ştie, poate căile noastre se vor întâlni undeva şi în realitate. :)

carte-vizita-online-01

%d bloggers like this: