Comenzi astrograme

Iată mai jos o listă a serviciilor astrologice oferite şi mecanismul aferent de plată al astrogramelor.
Pentru mai multe astrograme, pur şi simplu efectuaţi mai multe plăţi consecutive.
Pentru comenzi mai mari (peste 5 tipuri de astrograme şi numerograme), vă rugăm să ne contactaţi pe mail, pentru renegocierea preţului şi stabilirea de detalii privind livrarea lucrărilor, priorităţile (ordinea execuţiei astrogramelor/numerogramelor) particulare!

1. ASTROGRAMA NATALĂ
În ce constă?
La naşterea noastră astrele erau aranjate într-un anume fel, ele având o poziţie care ne poate indica destul de multe lucruri despre noi înşine. În funcţie de vârsta biologică avută, parte dintre aceste lucruri, evenimente, probleme, dificultăţi, pot fi cunoscute. Altele urmează să le cunoaştem, în funcţie de experimentele şi experienţele prin care trecem de-a lungul timpului. Mare parte dintre acestea sunt datorate de tiparele mentale avute, de programele implementate destul de adânc în subconştient.
Din practica realizată până acum, proporţia de adevăr în cele indicate de către astre este destul de mare, aproape de 80%. Restul de 20% depinde în egală măsură de cel care „traduce” fotografia cerului (cea de la naştere!) şi de capacitatea de înţelegere a celui care citeşte.
Este unul dintre motivele pentru care specific de fiecare dată şi în fiecare material trimis că:
Orice neînţelegere în formularetransmisă către solicitant, se poate clarifica DOAR prin comunicare sinceră şi directă. Altfel, „tăcerea” înseamnă (cel puţin din punctul meu de vedere) că cel care citeşte a înţeles foarte bine (sau destul de bine) cele comunicate.

PREŢ: 40 euro (sau echivalentul în dolari sau în roni)

 

2. ASTROGRAMA KARMICĂ
De ce sunt aşa? De ce am probleme în această viaţă (şi unde)? Ce pot face?”.
Sunt doar câteva întrebări la care poţi afla răspunsuri cu ajutorul unei analize astrologice din punct de vedere karmic.

PREŢ: 40 euro (sau echivalentul în roni)

 

3. ASTROGRAMA PREVIZIONALĂ
Viitorul poate fi prevăzut? Pot afla în „stele” ce mă aşteaptă în următorul an?”
ÎN NICIUN CAZ!
Ce este Sus, este şi Jos; ce este ÎNĂUNTRU, este şi în afară“. Poziţia astrelor (“sus”) indică ce este posibil să se întâmple (“jos”). Doar omul (“ce este înăuntru”) poate decide de modul (cum) în care primeşte aceste evenimente.
Exact despre acest lucru se poate spune/scrie într-o analiză previzională. Poate fi un an potrivit din punct de vedere relaţional sau financiar, poate fi un an în care ar fi indicat să acordăm ceva mai multă atenţie nouă înşine sau familiei, un an potrivit pentru educaţie sau investiţii, etc, etc.

PREŢ: 60 euro (sau echivalentul în roni)

 

4. CINE SUNT şi CUM MĂ MANIFEST?
Dincolo de aspectul filosofic al întrebării iniţiale (şi de răspunsul ca atare), doar la un anumit nivel suntem cu toţii identici, la nivelul cel mai de jos, al lumii materiale, ne manifestăm propria noastră identitate în moduri diferite.
Despre acest mod de manifestare se pot spune destul de multe, iar răspunsul îl poţi afla… doar dacă pui întrebarea!

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

5. CARE SUNT OAMENII CU CARE MĂ POT ÎNŢELEGE ŞI CU CARE MĂ POT ASOCIA?
Dacă te afli printre cei care întâmpină dificultăţi în a avea şi/sau stabili o relaţie ceva mai durabilă, se poate spune de ce (cauza) şi cu cine te potriveşti.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

6. CUM POT AVEA (tot ceea ce ţine de lucruri, obiecte, bani)?
Cred că întrebarea este destul de clară şi de concisă, iar răspunsul se referă doar la întrebarea „CUM”, în niciun caz la „CÂT”.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

7. PRIMESC MOŞTENIRI DE UNDEVA?

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

8. CUM MĂ ÎNŢELEG CU CEI DIN JUR (şi/sau cum se înţeleg ei cu mine)?
Se poate întâmpla ca să întâmpini dificultăţi în comunicare, fie ţi se pare că eşti un/o neînţeles/ă, fie îi înţelegi cu mare greutate pe ceilalţi.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

9. ÎNŢELEPCIUNE, CUNOAŞTERE.
Este un capitol destul de vast şi foarte uşor se poate confunda înţelepciunea cu inteligenţa. Sunt două aspecte total diferite!
Prin „înţelepciune” se poate înţelege orice formă de educaţie la care ai acces nativ uşor (sau ceva mai greu), despre posibilitatea de a călători prin lume sau despre orice fel învăţătură acumulată de-a lungul timpului, pe care o pui în practică!!!
Inteligenţa, pe de altă parte, este zestrea nativă care trebuie EDUCATĂ, ŞLEFUITĂ, PRIN MUNCĂ TITANICĂ! Fără muncă, oricât de inteligent ar fi un om, rămâne o “moluscă”! E drept, o “moluscă simpatică”, dar în esenţă, tot un om primitiv rămâne.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

10. VIAŢA INTIMĂ ŞI PRIMII ANI DIN VIAŢĂ
Această întrebare ţine destul de mult de „primii şapte ani de acasă”, despre primele „programe” mentale (tendinţe, obiceiuri, mentalităţi, ataşamente) pe care le-am asimilat în copilărie şi adolescenţă.
Doar fiind interesat (şi comandând o astfel de analiză) poţi afla o mulţime de amănunte de care (poate!) ai şi uitat.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

11. PROFESIE, CARIERĂ, IMAGINE SOCIALĂ

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

12. CREATIVITATEA PERSONALĂ
“Ce m-ar face fericit/ă?”

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

13. PRIETENII
„Cu cine mă pot înţelege şi ce avem în comun?”.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

14. MUNCA, RELAŢII PROFESIONALE ŞI SĂNĂTATEA FIZICĂ

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

15. ECHILIBRUL DINTRE MINTE, TRUP ŞI INIMĂ.
Cu toţii avem tendinţa de a omite câte un aspect din această triadă, chiar dacă acest lucru se întâmplă pe o perioadă de timp, fie mai scurtă, fie ceva mai îndelungată. Şi, ca orice lucru omis, ne dăm seama de existenţa lui doar când începe să ne „doară” într-un fel sau altul. Fiecare om este unic în felul său, chiar dacă această triadă este una şi aceeaşi pentru toţi.

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

16. “Umbra”.
Există o latură DIN NOI, care se află ÎN NOI şi care se manifestă ori de câte ori ne lovim de probleme, de dificultăţi sau, pur şi simplu, ne aflăm în situaţii mai puţin obişnuite. Este o a doua natură a noastră, ceva de care ne temem dintr-un motiv destul de bine-cunoscut: ignoranţa. Ignorăm această latură a noastră, fie „îngropând-o” cât mai adânc, refuzând să o manifestăm (din diferite motive), fie neglijând-o (devenind partea care ne domină în cea mai mare parte a vieţii).

PREŢ: 20 euro (sau echivalentul în roni)

 

17. ?
Aici se află locul pentru întrebarea ta. :)
Dacă vrei să afli ceva despre tine, poţi formula tu însuţi întrebarea. Lasă-o în caseta pentru comentarii şi noi te vom contacta pentru clarificări!

În cazul în care vă lipseşte contul PayPal sau cardul bancar, plata comenzilor se poate face şi prin transfer bancar în conturile deschise la Banca Transilvania sau ING.
Dacă achitaţi prin transfer bancar, vă rugăm să ne anunţaţi printr-un mesaj pe una din adresele de contact şi APOI să completaţi formularul cu datele necesare.
Banca ING
Cont Lei:
RO60INGB0000999904678820 (RO)
Titular cont: Stănescu Monica
sau
Banca Transilvania
Cont Euro:
RO26BTRLEURCRT0232817301
Cont Lei:
RO76BTRLRONCRT0232817301
Titular cont: Stănescu Şerban
Notă: Servicii astrologie/numerologie

Cu drag,

Monica Stănescu – Astrolog şi Numerolog, absolvent al Şcolii de Astrologie – Numerologie “FIDELIA”, Instructor Şcoala ZENLA

%d bloggers like this: