Comenzi investigaţii radiestezice

 Primesc în ultima vreme, din ce în ce mai multe solicitări de măsurători radiestezice, pentru situaţii care sunt practic imposibil de rezolvat cu ajutorul unui Set de măsurători radiestezice.
Există de cele mai multe ori situaţii complexe, asupra cărora, un set de măsurători radiestezice, oferă foarte puţine informaţii.
E prea lungă lista exemplelor, dar ca să dau totuşi un exemplu:
De ce afacere să mă apuc ca să am succes?
Cred că şi dintr-o perspectivă filosofică, e evident că e imposibil de răspuns în câteva cuvinte!
Pentru a oferi o soluţie viabilă, care să poată fi pusă în practică şi să conducă la rezultate, e nevoie de o comunicare îndelungată, de o cunoaştere reciprocă şi de un ciclu de măsurători radiestezice, cu o multitudine de parametri urmăriţi, funcţie de felul în care evoluează situaţia!
Pentru astfel de cazuri, când vrei să rezolvi o problemă şi hai să mai dau un exemplu comun, „Toate îmi merg de-a-ndoaselea! Ce pot să fac să ies din mizeria asta? e necesar să ştii o mulţime de lucruri despre tine şi asta, cere timp şi muncă susţinută, atât din partea ta cât şi din partea mea.
Pentru astfel de situaţii, am conceput acest serviciu: INVESTIGAŢII RADIESTEZICE.
Ce înseamnă „Investigaţii radiestezice”?
Tehnic vorbind, este un set de măsurători radiestezice care se derulează pe o perioadă de o săptămână. Încep cu setul de măsurători standard şi funcţie de ce obţin, adaug câţiva parametri suplimentari, care mă ajută să clarific anumite aspecte şi ce se poate face pentru a ieşi dintr-o situaţie defavorabilă sau alta.
Cum totul este în continuă schimbare, evoluţia acestor parametri în timp, ce anume parametri aleg să măsor, depinde de evoluţia situaţiei şi oferă informaţii extrem de valoroase cu privire la o multitudine de aspecte, începând de la cunoaşterea de sine şi modul în care acţionează cineva în mod dominant şi până la ce anume este recomandabil să facă la un moment dat, pentru a rezolva o situaţie oarecare.
Ce pot să rezolv cu o investigaţie radiestezică?
În nici un caz, să te îmbogăţeşti peste noapte, cum visează covârşitoarea majoritate a populaţiei globului! Sau, o „vindecare miraculoasă”, cum iarăşi visează tot felul de oameni a căror educaţie este foarte superficială.
Ceea ce rezolvă un astfel de set de măsurători, este SĂ TE PUNĂ ÎN SITUAŢIA DE A CONŞTIENTIZA CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A SCHIMBA CEVA ÎN VIAŢA TA!
Altfel spus, cum trebuie să acţionezi TU, dacă vrei să ieşi dintr-o situaţie sau vrei să obţii un anumit rezultat. Fără munca ta asiduă, perseverentă, şi mai ales FOCALIZATĂ, citirea raportului cu măsurătorile şi recomandările, sunt ca citirea unui roman poliţist sau a unui roman science-fiction. Dacă aştepţi să facă minuni nişte recomandări, atunci cu siguranţă ai nimerit greşit aici!
Cu alte cuvinte, vei obţine o ghidare, nişte informaţii care te pun în situaţia de a lua DECIZII CONŞTIENTE şi de asemenea, informaţii privitoare la MOTIVELE PENTRU CARE AMÂNI PUNEREA LOR ÎN PRACTICĂ!
Marea majoritate a oamenilor, iau decizii foarte uşor. Este un mit absurd care se vehiculează prin dezvoltarea personală, prin psihologie şi alte domenii, cum că e foarte greu să iei decizii. Dimpotrivă! Să iei decizii, e cel mai uşor lucru din lume!
Luăm zilnic sute de decizii, pe care le blocăm imediat după ce le-am luat!
ACEASTA ESTE CAUZA EŞECURILOR ŞI A FRUSTRĂRILOR!
Luăm o mulţime de decizii pe care însă, în loc să le punem în practică în secunda următoare, le amânăm la nesfârşit, de cele mai multe ori, până când punerea în practică ori devine imposibilă, ori dăunătoare!
Cât costă o investigaţie radiestezică?
Costul unei investigaţii de o săptămână, este 60 euro. Poate fi achitată contravaloarea fie cu un cont PayPal, fie cu cardul bancar inclusiv cu carduri în lei!
Pentru a comanda o investigaţie radiestezică, apasă butonul de mai jos şi urmează calea logică a formularului de plată.
După achitare, îţi voi trimite datele mele de contact şi vom stabili şi detaliile necesare bunei derulări a investigaţiilor.

%d bloggers like this: