Comenzi măsurători radiestezice

 

Pentru cazul în care doreşti un set de măsurători radiestezice, aici poţi comanda acest set şi obţine informaţiile de bază privitor la utilizarea lor.
1. Ce înseamnă “Un set de măsurători radiestezice?”
Este vorba despre un set predefinit de parametri energetici pe care îi măsor pe parcursul unei zile de câteva ori, apoi fac o medie şi scriu un raport privind interpretarea sumară a acestora. Lista parametrilor este dată la finele paginii.
2. Cui folosesc aceste măsurători?
Tuturor celor care au pregătirea necesară pentru a înţelege corelaţiile dintre aceşti parametri şi starea momentană (situaţia în care se află). Asta presupune că clientul are preocupări constante în domeniul autocunoaşterii şi este familiarizat cu tot ceea ce ţine de funcţionarea chakrelor, ce determină o motivaţie, cum se pune în mişcare (în practică) o decizie, ce poate împiedica punerea acesteia în practică.
3. Cât este valabil un set de măsurători?
Răspunsul, adică valorile măsurate, reflectă situaţia din momentele măsurării, deci practic, fiind o valoare medie a unei zile de măsurători, reflectă tendinţele energetice ale unui interval de cel mult 48 de ore. În unele cazuri, tendinţele se pot menţine şi pe perioade de timp mai lungi (uneori luni sau chiar ani), dar practica mea din ultimii 15 ani, spune că acest interval de timp două zile este cel mai potrivit şi reflectă cel mai bine situaţia şi potenţialul curent.
4. Ce se poate afla cu un astfel de set de măsurători?
Ce anume energii te domină în acest moment şi cum te pot influenţa ele în următoarele zile.
Există şapte energii fundamentale, şapte culori, şapte note muzicale, şapte alimente fundamentale şi şapte nivele de conştiinţă fundamentale, caracterizate prin şapte seturi de tipare mentale fundamentale.
În funcţie de modul în care absorbi astăzi energia, pot să determin care sunt tiparele mentale care te domină ACUM şi cum vei acţiona în următoarele 24 – 48 de ore. Unii oameni sunt extrem de ataşaţi de un anumit mod de gândire (set de tipare mentale), motiv pentru care comportamentul lor poate fi prevăzut pe perioade foarte mari de timp. ASTA, afli cu un astfel de set de măsurători:
CARE ESTE TENDINŢA ENERGETICĂ PRINCIPALĂ ACUM, CUM GÂNDEŞTI ŞI CUM ACŢIONEZI.
Pentru a comanda un set de măsurători, apasă pe butonul PayPal de mai jos.
Plata o poţi efectua prin transfer din contul PayPal sau cu cardul. Recomandabil este să foloseşti un cont PayPal, dar e bine şi cu cardul.
Vei primi un mesaj în care îţi voi transmite datele de mele contact şi programarea pentru măsurători.
Lucrez pe bază de programare, întrucât radiestezia este o muncă extrem de solicitantă şi am nevoie de timp şi linişte pentru a face lucru de calitate. Pe de altă parte, volumul de muncă pe care îl am, mă obligă să-mi gestionez timpul cu maximă responsabilitate!

PARAMETRII MĂSURAŢI
În total, zece parametri, grupaţi în două secţiuni:
FEP – Formula Energetică Personală. Reprezintă valorile (procentuale ale) energiilor pe cele şapte chakre (centrii psihici).
Comportamentul dominant. Reprezintă valoarea (procentuală) a verbului dominant în Fiinţă (a fi, a face, a avea) şi întrebarea fundamentală curentă (De ce? Cum? Ce?)
Prin corelarea acestor valori, se poate şti ce e de făcut pentru a evita o situaţie oarecare.
Preţul unui set de măsurători şi al raportului aferent, este de 9 (nouă) euro (se poate plăti în lei, cu cardul).
Pentru alte amănunte şi stabilirea unor măsuri pe termen mai lung, este necesară o INVESTIGAŢIE RADIESTEZICĂ.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată!

==========================
Serviciile oferite de echipa sitului:
Consultanţă – link
Talent nativ versus vocaţie – link
Numerograma personalizată – link
Numerograma previzională – link
Astrograma natală – link
Astrograma karmică – link
Astrograma previzională – link
Astrograma relaţională – link
Radiestezie – link
==========================