Conştient—Subconştient—Inconştient—Karma

La o primă vedere se poate face o simplă clasificare a numerelor, în numere pare şi impare. Toţi numerologii susţin că numerele impare au legătură cu Soarele, cu corpul mental (raţiune-acţiuni conştiente), iar cele pare au legătură cu Luna, cu corpul emoţional.

Ce se ştie mai puţin este că aceste numere (fie impare sau pare) au legătură directă atât cu conştientul cât şi subconştientul fiecărui individ în parte.

Radacini-03-Sculpturi

În subconştient se află multe dintre acele programe „moştenite”, deci constituie un fel de „rezervă” de programe vechi, cu mult mai vechi decât cele aflate şi intrate în inconştient (cele imprimate pe cale repetitivă şi CONŞTIENTĂ în această viaţă) şi care intră în funcţiune doar în urma unor impulsuri care reuşesc să treacă dincolo de bariera ridicată de raţiune.

Urmează o concluzie simplă…

Dacă programele din ÎNCONŞTIENT sunt înregistrate/memorate prin repetiţie CONŞTIENTĂ şi pot fi manifestate în mod CONŞTIENT ori de câte ori apar şi nevoile respective, atunci programele aflate în SUBCONŞTIENT sunt activate şi manifestate doar în cazul în care apare o nevoie anume!

Dar s-a ivit următoarea dilemă… Oare, cumva, şi acele programe aflate în subconştient sunt înregistrate TOT PRIN ACEEAŞI METODĂ, prin repetare conştientă a anumitor gânduri, respectând un anumit mod/tipar de gândire? În mod clar că DA!
Care sunt înregistrările aflate în subconştient? Care sunt programele aflate în numele de familie? Se poate afla măcar care este natura lor?

Ne reîntoarcem la caracteristicele generale specifice vibraţiei energetice ereditare.

Cu ajutorul vibraţiei energetice corespunzătoare numelui ereditar (link) se poate afla şi despre tipul/felul acelor programe din subconştient. În mod cert ele, manifestările respective, au legătură cu ataşamente sau/şi nişte dependenţe. Suntem dependenţi/ataşaţi de anumite lucruri ÎNCĂ ÎNAINTE DE A NE NAŞTE iar rostul naşterii noastre în familia respectivă se datorează tocmai acestor înregistrări!

Dacă clasificarea iniţială a fost doar în numere pare şi impare, atunci să urmărim aceeaşi clasificare şi în cazul vibraţiilor ereditare.

Cine s-a născut într-o familie cu vibraţie energetică impară are în subconştient programe caracteristice vibraţiilor lunare, caracteristice corpului emoţional.

Cine s-a născut într-o familie cu vibraţie energetică pară, are în subconştient programe de tip impar, solar, care ţin de corpul mental, de raţiune.

Şi toate aceste programe sunt INACTIVE, în stare de letargie, dar care se activează doar când apar anumite nevoi!

Din ce în ce devin mai conştientă de gravitatea acestor idei extrase din abstract…

 fragment din cartea “Secretele Aritmologiei. Vibraţia Numelui”

sursă imagine: http://www.ftyari.gr/anthropina-eidola-apo-rizes-mpampou

Comments are closed.

%d bloggers like this: