Eclipsă de Lună în Leu, 31 ianuarie 2018

“Există o limită peste care răbdarea încetează să mai fie o vârtute” (Edmund Burke)

Despre ce fel de vârtuţi şi despre care (sau ce fel de) limite, urmează să ne dăm seama abia acum. Totul a început încă de pe 21 august 2017, iar acum se fac bilanţuri! Şi sunt o mulţime de adunat, atât la cele date cât şi la cele primite, cât şi la rezultatele obţinute în urma eforturilor depuse (Luna trigon Vesta).

Tot ce e “prea mult” sau “prea puţin”, acum se vede, iese la lumină! Acum ne putem da seama de cât şi în ce măsură, s-a respectat Divinitatea, atât din noi înşine cât şi din ceilalţi! Simţim mai mult ca niciodată, nevoia de a fi sinceri, de a ne exprima în mod liber sentimentele, atât faţă de noi înşine cât şi faţă de ceilalţi. Spunem cum i-am sprijinit şi cum îi putem sprijini pe ceilalţi (Luna conjuncţie Ceres). Spunem cum am fost sprijiniţi şi cum am vrea să fim sprijiniţi! Acum spunem exact aşa cum simţim!

Cum eclipsa este foarte aproape de axa Nodurilor Lunare (NN Leu C2-NS Var C8), acum se vede de unde şi în ce măsură s-a primit, cât şi unde şi în ce măsură s-a dat!

640px-Lunar_eclipse_diagram-ro.svg
Ce mai reiese foarte bine la această eclipsă de Lună:
– care ne sunt convingerile, proiectele, plăcerile şi câtă muncă/efort s-a depus de fapt pentru ele (de noi şi de ceilalţi);
– cât am fost şi cât suntem de folos celorlalţi;
– cât s-a ţinut cont de sentimentele celorlalţi şi cât s-a ţinut de ale noastre;
– gradul de independenţă (sau de dependenţă) din relaţiile actuale;
– “rolul” jucat în viaţa privată (acasă sau în relaţiile de familie).

Unde au loc conştientizările pentru cele primite şi cele date pentru:

Berbec
– în modul în care şi-a folosit şi îşi foloseşte creativitatea, în capacitatea de a iubi (pe altcineva) şi a dărui (altcuiva).

Taur
– în clarificări legate de trecut (amintiri, secrete bine ascunse), în natura relaţiei cu mama (inclusiv în situaţia concretă din viaţa personală).

Gemeni
– în opinii şi interese (personale), inclusiv în calitatea şi natura relaţiilor actuale (anturaj, vecini şi/sau fraţi).

Rac
– în nevoile personale reale (inclusiv cum şi prin ce metode le acoperă), în valorile personale, atât cele tangibile cât şi a celor intangibile, cât şi a ceea ce poate aduce (de fapt) într-un parteneriat.

Leu
– în cine i-a ajutat să crească sau să fie fericiţi, în cât a investit el însuşi şi cât s-a investit, de fapt, în aceste direcţii.

Fecioară
– în tiparele mentale aflate în subconştient (inclusiv a comportamentelor), mai ales a celor care le aduc frustrări sau care au condus la datorii sau responsabilităţi (faţă de ceva sau faţă de cineva).

Balanţă
– în modul în care comunică, în care sunt ajutaţi, primesc ce au nevoie, când au nevoie, fără să ceară sau să dea ceva în schimb.

Scorpion
– în viaţa publică (exterioară), inclusiv cea pe plan profesional (în modul în care este privită, primită, recunoscută munca sa de către ceilalţi).

Săgetător
– în diferenţa subtilă dintre cunoaştere (informaţie acumulată) şi înţelepciune (modul în care a folosit sau foloseşte această cunoaştere).

Capricorn
– în ce aşteaptă de la parteneri sau de la asociaţi (de viaţă sau de afaceri), deci în capacitatea sa de a schimba şi a se schimba.

Vărsător
– în ceea ce se vede în afara lor, cum îi privesc ceilalţi, inclusiv în capacitatea de a învăţa şi de a împărţi cu ceilalţi (ceea ce este, ştie, face şi/sau are).

Peşti
– în modul în care munceşte (cui îi este utilă atât munca sa cât şi rezultatele obţinute), cât şi în modul în care se comportă în relaţiile de natură profesională.

Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: