Eclipsele. De la ignoranţă, indiferenţă şi (ceva mai multă) cunoaştere

În perioada eclipselor, se pot accesa mult mai uşor oportunităţile. Sunt fragmente din realităţile posibile. Parte din activităţile începute în astfel de perioade, sunt, cum s-ar spune, făcute ceva mai “pe tăcute”, neştiind (poate) încă prea bine ce rezultate pot fi obţinute.

Suntem ceea ce suntem

Foarte pe scurt:

La eclipsele de Soare (totale sau parţiale), Luna se interpune între Soare şi Terra. Este “Lună Nouă”. Atunci ne putem conştientiza Egoul. Se pot vedea mult mai bine fragmente din manifestările sale.

La Luna Nouă putem începe o activitate nouă, un proiect nou. Putem recepţiona mult mai bine şi mai repede idei noi, de unde ne poate veni şi dorinţa de a testa şi de a experimenta.

La formarea oricărei eclipse de Soare, ni se oferă şansa de a turna fundaţia pentru ceva nou în viaţa noastră.

Din punct de vedere teoretic, putem alege ce fundaţie turnăm, cât de solidă sau de durabilă poate să fie. Practic însă, se ţine cont şi unde, pentru că:

Acolo unde cade aspectul astral format în horoscopul personal, acolo se primeşte un plus de energie.

Şi ce rost ar avea să începem o construcţie în Sahara (doar pentru că vrem!), când pot fi găsite toate cele necesare în alt loc?!?

La eclipsele de Lună, ne putem da seama de aspecte (situaţii, persoane) neglijate sau ignorate din viaţa noastră. Este “Luna Plină”. Acest proces de conştientizare se petrece de obicei în mod spontan, este ca un fel de revelaţie. Simţim de la un alt nivel (mult mai profund), tot ceea ce este “învelit” cu emoţie în viaţa noastră.

După trecere, ne schimbăm perspectivele. Ştim atât ce avem de făcut, cât şi ce putem face. Şi unde. 😉

astrolog, numerolog Monica Stănescu

Articole înrudite:

Eclipsa de Soare în Leu

Eclipsă de Lună în Leu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: