Gândurile din subconştientul nostru

 Sunt multe de spus/scris despre informaţiile care se pot obţine dintr-o dată de naştere. Subliniez faptul că ele reprezintă doar un punct de pornire pentru o analiză numerologică. 

SubconstientExistă un gând care predomină în orice acţiune pe care o întreprindem, indiferent de vârsta biologică, stare financiară, stare civilă sau de sex. Astfel de amănunte pot fi importante doar dacă limităm analiza numerologică la unele cerinţe exacte (care sunt talentele mele, care îmi sunt lipsurile, cum îmi pot schimba destinul, etc.).

Există o tendinţă mult generalizată în societatea actuală. Suntem educaţi să ne privim pe noi înşine doar ca o unitate separată, unică. Foarte puţini înţeleg în totalitate (fizic, mental, spiritual, emoţional) că suntem doar o cantitate infimă dintr-un întreg. De altfel, înţelegerea unui astfel de concept (de diversitate în unicitate) se face treptat, după o serie întreagă de experienţe absolut necesare pentru evoluţia întregului. Modul în care sunt percepute experienţele respective sunt întradevăr la nivel microscopic. Fiecare persoană în parte îşi are propriul său mod de a reacţiona la diferiţi stimuli, în funcţie de ataşamentele faţă de idei, concepte sau convingeri (mai mult sau mai puţin personale).

carte-vizita-online-01

Aşa cum aminteam la începutul articolului, spuneam despre un gând care predomină în tot ceea ce facem. Gândul acesta reprezintă o adevărată forţă, căci odată manifestat într-o societate, omul este privit cu alţi ochi de către cei din jur. Mai mult sau mai puţin conştient de ceea ce face, omul îşi îndeplineşte rolul său cel mai potrivit, menirea (click!) lui la venirea pe lume.

Dacă informaţiile găsite în vibraţiile datei de naştere au legătură mai mult cu materia, fiind vorba despre legătura realizată cu Terra (adevărata mamă), în numele fiecărei persoane se află o altă serie de informaţii care au legătură de astă dată cu o altă lume, cea spirituală. 

Fac un rezumat:

MAMA = TERRA = Data naşterii

TATĂL = UNIVERS (Sfântul Duh) = Numele

Dacă privim aceste două lucruri separat înseamnă că suntem rupţi. Ele alcătuiesc un TOT. Ataşamentul doar de una sau de alta au dus la ceea ce se cunoaşte din istorie… O lume duală.

Numele este format din două vibraţii diferite, una este dată de ceea ce simţim noi în interiorul nostru la rostirea lui de către altcineva, cealaltă este dată de reacţia celor din jur atunci când vă prezentaţi. Există diferenţe? Atunci vă propun să faceţi un experiment foarte simplu. Aşezaţi-vă în faţa unei oglinzi. Rostiţi-vă numele complet. Simţiţi ceea ce vă transmite el. Mi-ar place să vă citesc în comentarii ceea ce aţi simţit, căci eu am fost şocată de rezultatul acestui experiment…

Hai să vedem care sunt gândurile din subconştient, gândurile după care acţionăm toată viaţa. Le-am notat cu VT Vibraţie Totală şi se pot afla făcând suma vocalelor din nume şi prenume.

VT 1. Indiferent ce faci sau cu ce te ocupi, vrei să fii întotdeauna cel mai bun şi să ieşi în evidenţă.

VT 2. Vrei să fie bine pentru toată lumea. Tu eşti unul dintre oamenii care dau şi fac orice doar pentru a vedea în jurul lor linişte şi pace.

VT 3. Gândul tău este tot timpul la căminul tău. Tot ceea ce faci are legătură cu casa şi familia.

VT 4. Acţiunile tale sunt date de gândul stabilizării unui echilibru. În tot ceea ce faci urmăreşti stabilitatea emoţională, spirituală, fizică şi economică.

VT 5. Pentru că te izbeşti de foarte multe probleme de-a lungul vieţii descoperi că menirea ta este de a descoperi cauzele, efectele şi soluţiile la tot felul de încercări.

VT 6. Dăruirea de amintiri frumoase şi contribuţii la construirea fericirii celor din jur. E un gând şi o manifestare cu adevărat extraordinară!

VT 7. Eşti un explorator neobosit în căutarea adevărului dincolo de materie. Doar după un contact cu lumea spirituală îţi descoperi că talentele tale pot fi de folos tuturor, mai ales că o mare parte din viaţă ţi-ai folosit acele talente doar în interes personal.

VT 8. Eşti născut şi făcut pentru a deveni un adevărat conducător şi mentor. Cum poţi face aşa ceva? Fii mai cumpătat în tot ceea ce gândeşti şi faci…

VT 9. Tu ştii intuitiv că evoluţia unei persoane, grup sau societate, se construieşte printr-o circulaţie continuă, echilibrată, a energiei manifestată prin cerere-ofertă. Întotdeauna te vei simţi împlinit atunci când poţi să fii de folos cuiva. Trist te simţi doar atunci când îţi este imposibil să poţi face ceva sau eşti oprit. Stai liniştit… Oamenii respectivi sunt doar nişte mesageri pentru tine. Rolul lor este să te atenţioneze, să îţi atragă atenţia asupra unui aspect al vieţii de care ai uitat.

Cu drag,
Monica

carte-vizita-online-01

%d bloggers like this: