Horoscop Aprilie 2017

Debutul lunii aprilie este… pe steroizi! :) Patru planete în Foc (Soare, Venus, Saturn şi Uranus), trei în Pământ (Mercur, Marte, Pluto)… Să ne amintim deci de primul scop din viaţă! :)

Scop in viaţă

Pe scurt: instabilitate pe plan sentimental şi relaţional, posibilităţi de dezvoltare, muncă/efort suplimentar, schimbări de direcţii (favorabile!), “comori” descoperite şi valorificate, limite şi restricţii.

Horoscop Aprilie 2017.

Berbec
Sentimental şi relaţional. Vă redescoperiţi potenţialul. Imaginea pe care o vreţi (d-voastră despre d-voastră înşivă) se conturează din ce în ce mai clar.
Condiţiile cerute pentru manifestarea acestui potenţial sunt date de voinţă, de cât de mult vă doriţi această “imagine”, de devotamentul d-voastră, de chibzuina, toleranţa şi răbdarea (absolut necesară!), de câtă energie implicaţi în crearea acestei noi variante, una mai bună şi mai performanţă.
Viaţa afectivă, relaţiile, sunt relaţiv liniştite în decursul acestei luni, atât timp cât (foarte important!) ţineţi cont şi de opiniile celor din jur. În cazul în care le neglijaţi sau le omiteţi, posibil ca rezultatul obţinut este primit fie cu întârziere, fie cu “costuri” prea mari (ruperi de relaţii).
Financiar. Şanse de apariţie a unor oportunităţi legate de contacte şi/sau contracte “serioase”, de valorificarea lor depinzând însă de abilităţile de a comunica şi/sau de a vă deplasa în alt loc decât cel în care domiciliaţi. Pentru a putea obţine un rezultat favorabil, luaţi în calcul atât latura practică a obiectivelor urmărite, cât şi ceea ce se poate întâmpla după schimbare.
V-ar fi de folos să comunicaţi mai mult cu cei din jur pentru a putea vedea şi cunoaşte mai multe puncte de vedere, mai ales dacă simţiţi că ceva vă este doecamdată neclar.
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Problemele care pot apărea în aprilie (2017) sunt în legătură cu legislaţia, educaţia şi/sau capacitatea d-voastră de a vă deplasa, toate acestea necesitând implicarea d-voastră atât teoretică cât şi practică (cunoaştere şi informare).
Prin astfel de obstacole, vi se oferă şansa de a evolua, de a creşte, de a vă maturiza.
Comoara ascunsă. Sunt lucruri cunoscute într-un cerc restrâns, doar de cei “de-ai casei”. Scoate-ţi la lumină aceste lucruri, arătaţi ceea ce vă place să fiţi şi/sau să faceţi! Doar aşa puteţi fi cunoscut/ă şi recunoscut/ă de către ceilalţi!

Taur
Sentimental şi relaţional. Este o lună tensionată, dificilă din punct de vedere relaţional. Mult mai utilă şi mai favorabilă v-ar putea fi dacă v-aţi implica, investi energia şi abilităţile native (gândire/comunicare) în acţiunile pentru celorlalţi. Pentru cei din preajmă le sunt, pot fi utile intuiţia d-voastră, imaginaţia, experienţa şi opiniile pe care le aveţi din punct de vedere practic. Multora le scapă detaliile practice, mai ales când sunt interesaţi de satisfacerea unor ambiţii. Aveţi în vedere (şi în calcul!) acoperirea financiară mai întâi a propriilor nevoi, evitând să daţi/dăruiţi bani oricui vă cere, indiferent dacă o face în mod direct sau indirect. Puteţi ajuta/sprijini financiar pe altcineva exact atât cât vă permiteţi, în nici un caz cât vi se cere!
Revedeţi care, cum, în ce fel (şi cu ce rezultate) vă sunt relaţiile cu colegii de muncă, cele care sunt “de valoare”. Acestea sunt cele mai vizate în decursul lunii.
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Puneţi puţină bază în aprilie pe accesarea la banii sau la resursele altora. Vă este retrânsă o astfel de posibilitate. Într-un fel, sunteţi stimulaţi să vă implicaţi şi să vă folosiţi cu mai multă înţelepciune propriile d-voastră resurse!
Comoara ascunsă. Se află în comunicarea şi împărtăşirea emoţiilor cu ceilalţi din “afară”(de casă sau locul de muncă). Accesul la această zestre (mai exact de folosirea ei!), este strâns legat de capacitatea d-voastră de a vă schimba, de a vă detaşa (sau renunţa) la satisfacerea ambiţiilor personale… momentan.

Gemeni
Sentimental şi relaţional. Revedeţi şi studiaţi propriul d-voastră comportament. Mai exact, reflectaţi la când sau în ce situaţii/relaţii vă implicaţi într-un mod preferenţial! S-ar putea să ajungeţi la concluzia că aţi trecut pe lângă nişte şanse care, ulterior, ar fi fost extrem de favorabile.
Acum vi se oferă şansa de a vă re-evalua propriul sistem de valori (inclusiv convingerile), de a determina adevăratele cauze care au condus la astfel de situaţii.
Perspective. Toate posibilităţile de dezvoltare sunt legate (depind) de relaţiile de prietenie actuale. Revedeţi atât relaţiile cu cei care v-au sprijinit în îndeplinirea obiectivelor (chiar şi cu o simplă opinie sau informaţie). Perspectivele de viitor depind de orice formă de comunicare (telefon, calculator, televiziune, radio, internet). În plus, var fi de un real folos să discutaţi cu cei din anturaj (prieteni) pe teme legate de succes/eşec (inclusiv şi de ce).
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Vi se reduce timpul, energia acordată celor dragi, celor din apropiere (membrii de familie, persoane de care v-aţi ataşat, clienţi). Mai important este acum să valorificaţi oportunităţile care vă apar, chiar dacă ele implică/necesită un consum emoţional suplimentar din partea d-voastră. Sunt posibilităţi care apar rar, deci valorificaţi-le!
Comoara ascunsă.Se află în capacitatea d-voastră de a schimba, transforma şi valorifica orice fel de resursă întâlnită. Percepeţi astfel de valori în ceilalţi, indiferent dacă este vorba despre bani sau un talent nativ. Puteţi recunoaşte doar ceea ce cunoaşteţi, folosi doar ceea ce aţi folosit deja! Astfel de abilităţi pot fi de folos oricui, pentru că ele şi datorită lor, v-aţi construit o imagine socială, v-au dat o anume reputaţie, făcându-vă cunoscut/ă, recunoscut/ă de către ceilalţi.
“Comoară” se dezvăluie şi poate fi utilizată doar dacă vă folosiţi această abilitate!

Rac
Sentimental şi relaţional. Luaţi o pauză în emoţii, cel puţin în această lună. Le puteţi trimite în concediu eventual, pentru că apar destul de multe restricţii pe plan sentimental. Este o lună în care puteţi fi de folos mai mult altora decât d-voastră înşivă! În plus, ne sâcâie o nevoie interioară de schimbare. Conştientizaţi măcar acum care au fost şansele întâlnite şi ratate, datorate fie refuzului de a schimba (domiciliul, locul de muncă), fie stilul de viaţă, în general când aţi negat şi/sau îndepărtat orice vă aducea un sentiment de nesiguranţă!
Imaginea pe care o lăsaţi în afara d-voastră este strâns legată tocmai de această teamă şi de refuz, a orice şi/sau a oricui! Vă este de un real folos (pentru depăşirea acestei temeri) folosirea oricărui mijloc/instrument de comunicare cu prietenii, cu alţi oameni decât cei “de-ai casei”. Din partea lor şi cu ajutorul lor puteţi primi opinii, recomandări, soluţii legate de orice fel de eveniment necunoscut, faţă de orice fel de schimbări la urma urmei.
Acum sunt şansele cele mai mari să întâlniţi/cunoaşteţi oameni care vă ajută în luarea deciziilor şi a alegerilor constructive, oameni care vă pot oferi recomandări din propria lor cunoaştere şi experienţă.
O metodă sigură de a descoperi astfel de oameni este… umorul. 😉
Viitor şi perspective. Posibilităţile de dezvoltare care apar în aprile sunt în legătură cu exteriorul, cu publicul, cu responsabilităţile pe care le aveţi deja. Aici puteţi descoperi cel mai repede şi mai uşor ce puteţi schimba (şi cum).

Comoara ascunsă. Se află în relaţiile cu cei care v-au “completat” o perioadă de timp. Pot fi vechi parteneri, vechi clienţi, oameni care în general fac parte din categoria “foştilor”. Vorbiţi, comunicaţi din nou cu ei!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Sunt în legătură cu sarcinile cotidiene, făcând parte din categoria MAC (ceea ce poate fi Măsurat, Analizat şi Calculat). Într-un fel, sunteţi opriţi în a mai face “pomeni”, chiar dacă aţi vrea (a se înţelege prin “pomeni” servicii gratuite altora sau preluarea unor responsabilităţi suplimentare).

Leu
Sentimental şi relaţional. Despărţiri neaşteptate în relaţii, rupturi apărute în urma modului în care gândiţi sau comunicaţi ceea ce gândiţi. Pur şi simplu, aveţi alte perspective decât ceilalţi iar aceştia întâmpină dificultăţi în a vă înţelege, fie punctul (de vedere), fie limbajul. Puteţi folosi un limbaj de tip profesional doar faţă de alţi profesionişti, în nici un caz în comunicarea cu altfel de profesionişti sau cu oamenii obişnuiţi!
Ceea ce vă determină să vă mişcaţi din loc este anturajul. Pot fi prieteni, oameni care v-au ajutat de-a lungul timpului în îndeplinirea dorinţelor sau simple cunoştinţe. Din partea acestuia vă revin atât informaţiile cât şi cam tot ce vă poate fi de folos!
Viitor şi perspective. De bună voie sau de nevoie, vă încetiniţi ritmul, vă retrageţi. Vă schimbaţi perspectivele, modul de gândire, căutaţi să vă extindeţi. Această modificare din păcate este mai favorabilă mai mult pentru ceilalţi… Deocamdată!
Comoara ascunsă. O descoperiţi la locul de muncă sau în modul în care vă câştigaţi cele necesare existenţei. Aici puteţi descoperi informaţiile care vă sunt de un real folos. Poate fi vorba despre conştientizarea unor tabieturi, a unor obiceiuri, despre unele servicii pe care le puteţi face altora, despre orice fel de activitate care poate fi cuantificată. Valorificaţi aceste informaţii!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Multe din cele plăcute şi/sau dorite par a se mişca/împlini cu viteza melcului. Staţi liniştit/ă, pentru că acest proces se află deja în plin curs de împlinire! Grăbirea sau forţarea acestui proces poate da totul peste cap, deci răbdare, căci ceea ce vă doriţi se împlineşte!
Acţionaţi deocamdată cu ceva mai multă prudenţă în îndeplinirea propriilor dorinţe. În schimb, sprijiniţi pe ceilalţi. Cine ştie când veţi avea chiar d-voastră nevoie de ajutor?!?

Fecioară
Sentimental şi relaţional. Evenimentele petrecute în ultimul timp v-au cam dau peste cap, în primul rând simţul practic. Aprilie este o perioadă în care sunteţi extrem de sensibili, iar această latură practică a vieţii să vă scape din vedere. Sentimentele, răbdarea, toleranţa vă sunt din plin testate şi deveniţi conştient/ă cât de valoroşi sunt cei din preajma d-voastră.
Înainte de acţiona pe baza primului impuls, ţineţi cont şi de opiniile altora decât ale d-voastră, mai ales dacă dorinţele îi pot afecta pe cei din jur. În plus, s-ar putea ca aşteptările d-voastră (legate de ceilalţi) să rămână în stadiul de… stand-by!
Chiar dacă v-aţi dori o pauză, un concediu, sunteţi solicitat/ă din plin. Casa, căminul personal, cam tot ceea ce ţine de proprietăţi/imobile necesită cheltuieli, cu alte cuvinte un efort suplimentar din partea d-voastră. Cu această experienţă “creşteţi”, evoluaţi, câştigaţi experienţă, vă maturizaţi indiferent de vârsta biologică avută!
Viitor şi perspective. De la teorie (ceea ce vă doriţi) până la practică (ceea ce se poate face în mod concret) este un drum lung, drum pe care îl puteţi parcurge doar dacă vă schimbaţi în mod radical stilul actual de viaţă. Dacă acest drum din viitor este alături de altcineva, atunci v-ar fi de util şi de folos să aflaţi cum gândeşte acea persoană şi care îi sunt opiniile!
Comoara ascunsă. Deţineţi un potenţial pe care l-aţi accesat cam rar… sau deloc. Ar fi util să-l scoateţi de la “naftalină” şi să-l folosiţi. Este vorba despre capacitatea d-voastră de iubi, de a împărtăşi ceea ce vă plăce, de a dărui şi altcuiva cele pe care d-voastră înşivă doriţi să le primiţi.
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Apar limitări legate de cheltuieli, de buget şi de finanţe. Este un proces de echilibrare dintre “ce e al meu” şi “ce e al nostru”. În urma lui vă schimbaţi într-un mod irevocabil convingerile legate de “valori”, de tot ceea ce era considerat a fi (cândva!)al meu şi doar al meu”.

Balanţă
Sentimental şi relaţional. Cu toate că vă displac orice fel de intervenţii, schimbări în stilul de viaţă preferat, s-ar putea (mai mult de nevoie!) să vi-l schimbaţi. Este vorba mai mult despre modul în care acţionaţi, în care începeţi o activitate, în general despre comportamentul şi atitudinea adoptată în unele situaţii. Astfel de schimbări sunt benefice tututor, mai ale pentru relaţiile cu cei apropiaţi. Ei sunt cei care v-au fost alături o vreme şi i-aţi cam neglijat (soţ/soţie, alte rude apropiate sau colegi de muncă).
Viitor şi perspective. Procesul de construire a viitorului dorit are loc tot timpul… prin schimburi. Dai? Primeşti!
Dacă aşteptaţi să primiţi şi abia apoi să daţi, s-ar putea ca rezultatul să fie cu totul altul decât cel aşteptat!
Comoara ascunsă. Se află “acasă” la d-voastră, acest “acasă” însemnând cam tot ceea ce se oferă un sentiment de linişte şi siguranţă. Pot fi bunuri, valori pecuniare sau pur şi simplu informaţii/lecţii utile şi uitate.
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Sunt în strânsă legătură cu opiniile avute şi/sau cu deplasările din locul actual, chiar dacă apar oportunităţi. Dacă simţiţi în unele momente că rămâneţi “fără aer”, înseamnă că a venit vremea unei pauze, timp în care să vă informaţi ceva mai bine.

Scorpion
Sentimental şi relaţional. Puţină energie pentru posibilitatea unui consum emoţional în aprilie, direcţia spre care se îndreaptă fiind cea a… muncii. Toate posibilităţile de creştere şi dezvoltare din decursul lunii sunt concentrate aici şi doar aici. Doar aşaputeţi păstra echilibrul dintre minte şi inimă.
Relaţiile care ţin de profesie, de muncă, de servicii sunt favorizate. În astfel de momente de slăbiciune, ar fi mai înţelept (şi mai practic) să ţineţi cont de opiniile celor implicaţi în astfel de relaţii, la fel cum ţineţi cont de cele spuse de către cei cu care colaboraţi sau aţi colaborat o perioadă (parteneri, asociaţi, clienţi).
Perspective. Se întrevăd schimbări radicale în modul de a gândi şi în stilul de viaţă actual. Astfel, puteţi observa atât şansele (pierdute de-a lungul timpului), cât şi oportunităţile care apar. Marea majoritate ţin tot de departamentul “munci”! Totul depinde de rapiditatea cu care () schimbaţi şi acţionaţi, de cât de repede renunţaţi, detaşaţi de unele situaţii şi/sau de persoane!
Comoara ascunsă. Se află în comunicare şi în relaţiile cu cei din jur. Comunicaţi cât mai mult puteţi!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. În aprilie se retrâng destul de mult finanţele. Este vorba despre cu totul altceva decât pierderi financiare. Pur şi simplu, căpătaţi un alt simţ al valorilor, nevoile personale vechi schimbându-se. Ceea ce cândva constituia o necesitate, o nevoie personală de satisfăcut, acum devine ceva inutil, în plus, fără rost. În schimb, începeţi să realizaţi în mod conştient altfel de valori, acestea fiind legate de ceea ce vă place şi iubiţi, de ceea ce puteţi dărui/oferi, de ceea ce aduce viaţă, lumină, frumuseţe, strălucire atât în viaţa d-voastră cât şi în ale altora.

Săgetător
Sentimental şi relaţional. Sunteţi cei mai capabili (şi chiar vă este recomandat) să oferiţi altora sprijin, suport emoţional, mai ales celor care se află la început de drum de maturizare, un drum pe care cândva, l-aţi şi parcurs. Drumul amintit ţine de experienţa acumulată în relaţii, cu cei/cele cu care aţi fost o vreme şi/sau de cei cu care aţi făcut un schimb echilibrat.
Împărtăşiţi atât din eşecuri cât şi din succesele avute, “uşurându-vă” astfel din punct de vedere energetic. Doar aşa puteţi mişca din loc!
Vă schimbaţi stilul de viaţă, dorinţele şi convingerile. Simţiţi nevoia de a comunica această schimbare, de a stabili altfel de relaţii, altfel de prietenii, cu altfel de oameni, toate bazându-se pe noile interese, convingeri şi principii.
Viitor şi perspective. Acordaţi atenţie doar celor care vă oferă siguranţă, securitate. Toate perspectivele din viitor ţin de ceea ce puteţi realiza în mod conştient şi cu ceea ce aveţi deja (talente, abilităţi, competenţe). Obiectivele urmărite în aprilie sunt banii, imobile şi/sau orice fel de proprietăţi.
Comoara ascunsă. Se află în abilitatea d-voastră de a face bani şi/sau de a obţine tot ceea ce ţine de valori pecuniare. Aici cunoaşteţi şi vă folosiţi din plin comunicarea, ştiţi să alegeţi, luaţi decizii “serioase” sau stabiliţi contracte.
Ajutându-i pe alţii să se dezvolte, implicit câştigaţi şi d-voastră!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Sunt legate de identitatea d-voastră (cea spirituală). S-ar putea să întâlniţi obstacole în a obţine beneficii materiale atât timp cât uitaţi şi de suflet! După cum spunea SNLazarev: oamenii viitorului sunt în egală măsură şi îngeri şi oameni de afaceri!. Fiţi şi înger şi om de afaceri!

Capricorn
Sentimental şi relaţional. Ceea ce vă determină să vă mişcaţi din loc (atât teoretic cât şi practic) este munca pe care o faceţi, aceasta constând fie serviciile pe care le puteţi oferi altora, fie relaţiile cu colegii de lucru, fie satisfacerea unor nevoi personale.
Odată ce vă implicaţi în astfel de activităţi şi relaţii descoperiţi imaginea pe care o reflectaţi în afara dumneavoastră. Aflaţi atât oportunităţile (favorabile) care vi s-au strecurat “printre degete”, când au apărut, cum le-aţi scăpat şi de ce.
Predaţi şi altora metodele prin care v-aţi îndeplinit propriile dorinţe şi/sau v-aţi atins propriile obiective. Procedând astfel, puteţi să vă daţi seama cum şi cu cine puteţi stabili relaţii.
Perspective. Posibilităţi de viitor sunt în tot ceea ce vă aduce ( şi v-ar putea aduce) siguranţă şi securitate, atât spirituală cât şi materială.
Deocamdată, satisfacerea propriilor plăceri este limitată, în schimb aveţi destul de multă energie pentru a acţiona după cerinţele altora. În construirea planurilor care ţin de viitor este semnificativ acest detaliu (ce-şi doresc ceilalţi)!
Comoara ascunsă. Se află chiar în d-voastră, în atitudinea, comportamentul faţă de viaţă, în modul în care demaraţi/desfăşuraţi orice fel de activitate. Toate acestea arată celorlaţi cum obţineţi rezultate, ce faceţi, cum gândiţi, cum comunicaţi, cum stabiliţi relaţii (şi cu cine).
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Sunt în legătură cu ceea ce s-ar putea să vă aducă “dureri de cap”, frustrări, culpabilizări sau renunţări. De nevoie renunţaţi la implicare d-voastră în situaţii tensionate sau cu persoane dificile! Chiar sunteţi “ajutat” de către Univers în a vă detaşa de orice (sau oricine) v-ar putea aduce prejudicii!

Vărsător
Sentimental şi relaţional. Există o legătură între valori obţinute (bani sau avantaje) şi sentimentele d-voastră. Pe baza acesteia gândiţi, comunicaţi, stabiliţi relaţii. În aprilie vă dezvoltaţi cu prioritate astfel de relaţii, vă alegeţi din anturajul actual şi/sau să vă deplasaţi.
Pe scurt: iubiţi, comunicaţi, legaţi relaţii doar cu oamenii care se iubesc şi/sau cu cei care au învăţat să se iubească!
Perspective. Viitorul d-voastră depinde foarte mult de modul în care gândiţi şi comunicaţi. Atenţie la momentele în care sunteţi tentat/ă să vă satisfaceţi cu orice preţ dorinţele. În astfel de clipe omiteţi, ignoraţi vă scapă din vedere şi latura practică a obiectivelor!
Comoara ascunsă. Se află în propriile experienţe, cele legate de încercări dificile (despărţiri, frustrări, remuşcări, culpabilizări). În urma lor aţi învăţat, v-aţi schimbat, sunteţi ceea ce sunteţi şi faceţi ceea ce faceţi, acolo unde sunteţi!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. A face totul de unul singur este un mod de gândire depăşit. La fel, este depăşit timpul când unii fac iar alţii doar adună rezultate. Relaţiile cu prietenii, cu cei care vă pot sprijini sau ajuta în aprilie sunt limitate.
Prin urmare, este o perioadă în care se cere multă răbdare din partea d-voastră. Este o perioadă în care învăţaţi să lucraţi într-o echipă, să împărţiţi toate rezultatele obţinute (atât beneficiile cât şi pierderile).

Peşti
Sentimental şi relaţional. Aprilie este o lună în care sunteţi nevoit/ă să vă schimbaţi stilul de viaţă, să vă “transformaţi”. Cauzele acestui schimb sunt în legătură atât cu valorile/banii altora cât şi ai d-voastră. Căutaţi să adunaţi în preajmă doar ceea ce vă poate oferi senzaţia de siguranţă, de securitate, indiferent dacă este vorba de valori sprituale sau bunuri pecuniare. Conştientizaţi ce este bun, inestimabil, ceea ce este cu adevărat “de preţ” în “imaginea” pe care o aveţi despre d-voastră înşivă. Revedeţi-vă atitudinea, calităţile, comportamentul, despre cum/unde/când vă folosiţi potenţialul.
Ţineţi cont în acţiuni şi de opiniile altora. Astfel, ascultându-i pe ceilalţi, vă vin idei (noi), comunicaţi ideile (vechi), stabiliţi contacte (noi), păstraţi relaţii (vechi), luaţi decizii sau încheiaţi alte contracte.
Perspective. Posibilităţile de dezvoltare din viitor se află în sectorul financiar. Singura condiţie este să treceţi dincolo de orgoliu şi/sau de satisfacerea unor ambiţii!
Comoara ascunsă. Comoara se află în relaţiile de prietenie, în conexiunile cu cei care v-au ajutat în îndeplinirea unor dorinţe/obiective. Comunicaţi cu ei, folosiţi cât mai mult orice mijloace de comunicare! Şi ascultaţi-vă intuiţia atunci când vă vorbeşte!
Limitări, restricţii şi eforturi personale. Sunteţi cunoscut/ă, aveţi o anumită reputaţie, iar aceasta înseamnă atât drepturi cât şi responsabilităţi. Timpul liber, cel acordat vieţii exterioare, socializării, contactelor cu publicul este limitat în urma unor (noi) sarcini/responsabilităţi, adăugate peste cele vechi.
Toate oportunităţile care apar în decursul lunii se datorează imaginii publice pe care o aveţi. Sunt rezultatele muncii depuse. Acestea pot fi valorificate cu succes doar dacă vă implicaţi chiar d-voastră şi dacă depuneţi un efort suplimentar. Altfel, şansele ivite sunt valorificate de alţii!

O lună faină tuturor!

astrolog, Monica Stănescu

sursă imagine:
http://quotesideas.com/helping-quotes/page/2/
==========================
Consultanţă
Talent şi vocaţie
Numerograma personalizată
Numerograma previzională
Astrograma natală
Astrograma karmică
Astrograma previzională
Astrograma relaţională
Radiestezie
Contact:
Email: monica@vibratianumerelor.com; monika.stanesc@gmail.com; clienti@scoala-zenla.net
Telefon 0770 533 757 sau 0772 236 640
==========================

%d bloggers like this: