Horoscop August 2017 BALANŢĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR

BALANŢĂ: “Dilema lunii august! Pentru că în decursul lunii cunoaşteţi un om deosebit apare şi dilema… Prieten sau relaţie apropiată? Relaţie sau prieten? Îl recunoaşteţi prin sinceritate, curaj şi spirit de iniţiativă, dar mai ales prin sprijinul pe care vi-l poate oferi. Este vorba despre sprijinul pe care vi-l poate da în legătură cu proiecte legate de psihic, de concepte abstracte, eventual în analizarea şi descoperirea detaliilor care, cândva, v-au scăpat din vedere. ”
SCORPION: ” În august treceţi la un alt nivel profesional. Este vorba despre cu totul altceva decât învăţarea unei alte meserii sau schimbarea meseriei actuale, mai degrabă este vorba despre recunoaşterea venită din partea celorlalţi, recunoaştere venită în urma muncii depuse în ultimul timp. Poate fi vorba de luni sau ani!”
SĂGETĂTOR: “Cunoaşterea faţă în faţă cu înţelepciunea! Luna august este luna în care vă puneţi între aceste două oglinzi virtuale. Rezultatul? Posibil ca înţelepciunea din interiorul dvs să vă îndemne către o nouă direcţie nouă (o altă ţară, un alt loc), fie cu un domeniu ignorat anterior.”

Cu drag,
astrolog şi numerolog Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!
Articole înrudite:
Luna August 2017 (link-ul se deschide într-o fereastră nouă)
Horoscop August 2017 BERBEC – TAUR – GEMENI  (link-ul se deschide într-o fereastră nouă)
Horoscop August 2017 RAC – LEU – FECIOARĂ (link-ul se deschide într-o fereastră nouă)
Horoscop August 2017 CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEŞTI (link-ul se deschide într-o fereastră nouă)

 

%d bloggers like this: