Horoscop la Lună Plină (în Capricorn)

Putem asculta fără a şi auzi. Putem citi fără să şi înţelegem. Putem afirma că ştim şi să descoperim că mai avem atât de multe de învăţat. Putem cunoaşte adevăruri trăind , pur şi simplu… iluzii temporare!

Iată care sunt „barierele ridicate” (link) pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul este valabil în perioada 20 iulie 2 august 2016. Iluzia cunoasterii

Berbec

Descoperi cum poţi să-ţi creezi şi să-ţi alegi singur/ă atât viitorul cât şi experienţele. Mediul este cel care te influenţează în mare parte. Schimbarea acestui mediu înseamnă schimbarea în primul rând a ta, abia apoi a persoanelor din imediata apropiere. Unii oameni rămân, alţii părăsesc realitatea ta.

E perioada cea mai indicată pentru a te împăca cu tine, cu Universul, de a evalua şi re-evalua experienţele trecute, de a pune punct la unele modalităţi de a gândi şi de a acţiona, mai ales a celor care au dat alte/altfel de rezultate decât cele dorite.

Informaţii ajutătoare:

Grad 24 în Ber (Uranus):

simbol Sabian = o fereastră deschisă şi o perdea străvezie, dând spre un corn al abundenţei;

simbol Charubel = un câmp verde înconjurat de tufişuri, un conac frumos este în partea de nord-est a câmpului.

Taur

Capitulare, renunţare în faţa evidenţelor. De bună voie sau de nevoie, se renunţă la „ceva” pentru a putea primi cu braţele deschise „noul”. Acel „ceva” poate fi începând un gând sau o idee, un tipar mental legat de „a avea” (sănătate de exemplu) înaintea lui „a fi” (sănătos).

La fel ca şi pentru nativii Berbec, este perioada cea mai potrivită de a te împăca cu tine, cu Universul, cu cei din jur, de a evalua şi re-evalua experienţele trecute, de a pune punct la unele modalităţi de a gândi şi de a acţiona, mai ales a celor care au dat alte/altfel de rezultate decât cele dorite.

Gemeni

Gemenii sunt invitaţi să se restrângă, să îşi concentreze energia doar într-o singură direcţie. Tiparele care se cer a fi reformulate ţin de viziunea personală legată de oameni, lume, mediu, să îşi revizuie, reformuleze, redirecţioneze abilităţile sau/şi metodele folosite mai ales în relaţiile inter-umane.

Rac

Racii sunt invitaţi să îşi revizuiască şi să-şi construiască propriul lor sistem de valori (în nici un caz să le reia pe cele moştenite!), să-şi stabilească priorităţile şi să-şi investească energia în mod echilibrat, să îşi conştientizeze propriile resurse (talente, bunuri, bani), să revadă modul/modalitatea în care cum comunică de obicei, dar şi relaţiile în care a investit mai mult decât ar fi fost necesar.

Informaţii ajutătoare:

Grad 27 în Rac (Soare):

simbol Sabian = o furtună violentă într-un canion plin cu case scumpe;

simbol Charubel = un păr plin cu pere mari şi coapte.

Leu

Leii sunt invitaţi să îşi revadă obişnuinţele zilnice, tabieturile, să conştientizeze influenţa primită din partea părintelui de sex opus (ideile, conceptele), cu alte cuvinte: să-şi vadă propriul lor suflet şi să-şi construiască viaţa pe baza a ceea ce cu adevărat simt şi le place lor!

Informaţii ajutătoare:

Grad 9 în Leu (Venus):

simbol Sabian = sticlari modelează vaze minunate prin respiraţia lor controlată;

simbol Charubel = o bombă explodează în aer.

Grad 11 în Leu (Mercur):

simbol Sabian = copii legănându-se într-un stejar uriaş;

simbol Charubel = o Lună Nouă, dar numai partea cea mai mică se vede pe cerul de la apus.

Fecioară

Nativii din Fecioară sunt îndemnaţi să îşi revizuiască şi să-şi reformuleze ideile legate de folosirea creativităţii personale (inclusiv de direcţia dată de această energie), să treacă dincolo de înţelesul ei „terestru” la cel „univeral”, să aprecieze şi să-şi aprecieze atât capacitatea de a iubi, strâns legată de nevoia/necesitatea de a lăsa ceva în urmă cu adevărat de valoare!

Informaţii ajutătoare:

Grad 19 în Fec (Jupiter):

simbol Sabian = un concurs de înnot;

simbol Charubel = o solidă căruţă ţărănească şi un cal care o trage; căruţa este plină cu gunoi de grajd.

Balanţă

Luna Plină din Capricorn indică sectorul muncii (prestate din necesitate) pentru nativii din Balanţă. Aceşti nativi sunt invitaţi de către astre să îşi re-evalueze propriile puteri, să îşi revizuiască şi să reformuleze tiparele mentale legate de modul în care gândesc şi acţionează în acest sector.

În caz de neconcordanţa dintre gând şi faptă, sunt posibile probleme de sănătate.

Scorpion

La fel ca nativii din Balanţă, cei din Scorpion sunt invitaţi să îşi revizuiască tiparele mentale moştenite legată de „muncă”, să aprecieze ce/cât/unde pot oferi de bună voie şi ce/cât/unde le este lor util/necesar să îşi investească energia.

Având în vedere că Marte se află în această perioadă în acest semn şi în mişcare retrogradă, indică o tergiversare, o amânare, o lipsă de curaj sau/şi de voinţă la un moment în viaţă. Acum apare oportunitatea, posibilitatea de putea gândi şi acţiona altfel!

Informaţii ajutătoare:

Grad 25 în Sco (Marte Rx):

simbol Sabian = un fotograf cu raze X;

simbol Charubel = un steag alb cu o cruce de Malta pe el.

Grad 6 în Sco (Lilith):

simbol Sabian = o goană după aur îi mână pe oameni departe de locul lor natal;

simbol Charubel = un monstru cu două chipuri, ca anticul Ianus.

Săgetător

Săgetătorii sunt invitaţi să îşi revizuiască tiparele mentale legate de orice formă de asociere sau/şi parteneriate, de timpul petrecut în astfel de relaţii, de rezultatele obţinute în orice formă de colaborare în mod practic; sunt invitaţi să treacă dincolo de ideea de rivalitate şi/sau de competiţie, să înţeleagă că, doar prin astfel de experienţe (de colaborare!), au fost şi pot fi stimulaţi. Doar aşa au putut şi pot să evolueze, material şi spiritual.

Informaţii ajutătoare:

Grad 10 în Sag (Saturn Rx):

simbol Sabian = în albastros hrănindu-se din mâna unui marinar;

simbol Charubel = o tabără de corturi cu femei, copilaşi, bătrâni şi invalizi; un om stă de pază la intrarea taberei.

Capricorn

Apar şanse de a vă „renaşte”, de a vă reformula tiparele mentale legate de viaţă şi moarte, pierdere şi transformare, de conştientizarea propriilor vulnerabilităţi şi/sau temeri. Apar oportunităţi de a vă arăta înţelepciunea, de a vă preda învăţătura. Doar predând această învăţătură puteţi evolua mai departe, într-o direcţie cu adevărat necesară momentan.

Informaţii ajutătoare:

Grad 27 în Cap (Luna):

simbol Sabian = un pelerinaj pe munte;

simbol Charubel = doi oameni concurând într-o cursă de viteză.

Grad 15 în Cap (Pluto):

simbol Sabian = într-un spital, salonul copiilor este plin de jucării;

simbol Charubel = un călător solitar, cu o povară grea în spate, este atacat de tâlhari.

Vărsător

Nativii Vărsători au posibilitatea de a îşi revizui tiparele mentale legate de ideea de succes şi reuşită, de conştientizarea tipului de carieră (potrivit lor!), de avantajele şi dezavantajele unei realizări pe linie profesională. Au şansa de a conştientiza, de a re-evalua şi reformula influenţele (mai mult sau mai puţin subtile) primite din partea părinţilor, cât şi folosirea în altă direcţie a talentelor moştenite (în special a talentelor primite din partea părintelui de acelaşi sex).

Peşti

Nativii Peşti au posibilitatea de a îşi revizui tiparele mentale legate de relaţii de prietenie simple, dezinteresate, non-comerciale, de a face distincţie şi de a re-evalua trecerea de la „a fi” (el însuşi) un bun prieten şi „a avea” (tot el însuşi!) un bun prieten. Tot acum, în această perioadă de trecere de la Luna Plină la Luna Nouă, puteţi anticipa demersul, „vedea” continuarea direcţiei unor situaţii actuale. Şi tot acum aveţi şansa de a „intui” ceea ce îi poate uni/lega, îndemna la acţiune pe (unii) oameni!

Informaţii ajutătoare:

Grad 11 în Pes (Neptun Rx):

simbol Sabian = oameni mergând pe o cale îngustă în căutarea iluminării;

simbol Charubel = ascendentul învăluit în ceaţă şi întuneric.

Succes şi spor în toate!

astrolog Monica Stănescu

V-a plăcut acest articol? Vă este util?

Distribuiţi-l mai departe!

Sursă imagine:

https://twitter.com/NicoleBonnet1

Comments are closed.

%d bloggers like this: