Ieşirea din labirint

“Unde greşesc? Sau unde am greşit? Am fost cinstit/ă, corect/ă, onest/ă, deschis/ă, bun/ă, atent/ă, am dat, etc, etc… Şi parcă totul se ridică împotriva mea!”

S-a acţionat după cum au dictat tiparele mentale! Multe din ele se află în subconştient, fiind implementate încă din perioada intrauterină şi apoi în primii ani din viaţă. Cramponarea în mod inconştient de astfel de convingeri, date de patternuri moştenite, duce la intrarea într-un fel de labirint.
Ieşirea înseamnă în primul rând conştientizarea acestor tipare.
În al doilea rând, selectarea din ele a celor care sunt benefice şi apoi a celor care au condus la crearea unei imagini false a realităţii.
Dacă rezultatul obţinut este „ridicarea împotrivă”, înseamnă că acel tipar este nepotrivit (ţie!) 
şi este în dezacord cu întregul Univers! De fapt, te ridici împotriva ta! Conflictul observat în afară este o urmare a conflictului interior!
Astfel de tipare construiesc o imagine/realitate falsă şi în loc să echilibreze, duce la dizarmonie şi dezechilibru.
În loc să te slujeşti de ele, devii „sluga” lor!

Labirint

Observă-ţi atent comportamentul. Descoperă de ce gândeşti aşa, conform cărui sistem de referinţă. Revezi convingerile care se „bat cap în cap” şi/sau la care opui rezistenţă.
Tot ceea ce este de făcut, este alinierea cu acea stare care aduce armonia, echilibrul în interior, iar acesta se obţine de cele mai multe ori, renunţând la nevoia de a fi (neapărat!) corect (faţă de cine?!?) sau de a mai avea mereu dreptate (100%!).

Destinul fiecăruia este să trăiască în armonie cu el însuşi!

…………………………………………………………………………..

Subconştientul este un fel de „conştiinţă latentă” care coexistă cu conştiinţa şi o deserveşte cu fidelitate, fiind o rezervă de informaţii şi manifestări (acţiuni) declanşate prin rezonanţă.

…………………………………………………………………………..

Cu drag,
astrolog şi numerolog Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine:

https://slidemodel.com/templates/3d-maze-metaphor-powerpoint-template/

%d bloggers like this: