În numele Regelui! — Lilith în Leu

Lilith se află în Leu începând de pe data de 5 Martie şi până pe 28 August a.c.

…………………………………………………………………………………………………………………

Vanity is my favorite sin!!!”  Oglinda

O replică remarcabilă din filmul „Avocatul Diavolului” descrie cum se poate mai bine poziţia Lunii Negre în Leu în astrograma natală.

Cine are la naştere pe Lilith în Leu s-a născut cu un fel de aură invizibilă, dar destul de bine simţită de către cei din jur. Nativul e demn în tot ceea ce face, chiar şi când duce gunoiul sau salută un vecin.

Mult timp trăiesc în „lumea lor”, într-un fel de citadelă cu pereţi groşi cât Marele Zid Chinezesc dincolo de care este imposibil să treacă ceva sau cineva… Cu o excepţie! Poate trece doar ceea ce (de)ţine sau servi intereselor personale. Poţi să rămâi în „curtea Regelui” doar atât îl serveşti, altfel apelează la o metodă pe care pe el însuşi l-ar termina sau distruge din punct de vedere psihic: ignoranţa. Şi sunt specialişti în „torturi psihice”!

Cei născuţi cu Lilith-Luna Neagră în Leu dacă se simt ignoraţi, neglijaţi sau nebăgaţi în seamă, devin extrem de agitaţi şi sunt tentaţi să pună acea presiune interioară asupra celor din jur.

Cauza:

În trecut li s-a acordat prea mare atenţie, importanţă, putere, iar această senzaţie au adus-o cu ei şi în această viaţă. Tot ce e prea mult… strică! Prea multă atenţie şi prea multă putere!

Este unul dintre motivele pentru care cei născuţi cu Lilith în Leu confundă de foarte multe ori „atenţia” (din respect şi bun-simţ) cu „puterea” (mentalitatea că îi este dator cineva pentru… doar el poate şi pentru ce).

În acel trecut de glorie cuvântul rostit de ei era literă de lege. Comportamentul lor faţă de orice fel de observaţii asupra greşelilor sau eroilor comise, îl determina să îşi ia din minţi. Apoi se mirau de ce, în scurt timp, cei din jurul său începeau să dispară.

Creds-au născut să ajungă regi şi, drept urmare se comportă ca atare. Caută să aibă drepturi depline, necontestabile şi incontestabile, să ai putere şi o viaţă plină de lux şi belşug fără a face sau da absolut nimic.

De multe ori joacă un adevărat rol de teatru, în special în momentele când propria lor prezenţă în vreo acţiune sau un eveniment necesită implicare personală, făcând dintr-un rol banal, secundar, un adevărat „cap de afiş”.

Îi scotea din minţi (atunci ca şi acum, în această viaţă) doar simpla idee că altcineva este mai bun, mai iubit sau că primeşte mai mult decât ei (indiferent ce!).

Ce se poate face:

Schimbare de mentalitate.

Cum? 

Thor  Fii generos şi demn aşa cum ar trebui să fie un adevărat lider, un conducător. Cere şi dăruieşte în egală măsură. Cere de acolo de unde este şi dăruieşte acolo unde este nevoie de „lumina” ta, fără frică.

Gândeşte înainte de a acţiona.

Învaţă să fii tu însuţi, fără tot felul de „măşti” purtate sau roluri repetate în faţa unor “oglinzi” mai mult sau mai puţin virtuale.

Aruncă în această viaţă o provocare propriului tău ego, recunoscându-l şi arătându-i (tu însuţi!) că adevăratul rege este cel care arată simplitate, grijă faţă de cei din jurul său, sinceritate, altruism şi toleranţă faţă de toţi şi toate. Cu alte cuvinte: Pune-l pe Dumnezeu înaintea ta!

(fragment din „Dincolo de dualitate – Lilith)

Pentru cei interesaţi să afle ceva mai multe:

Luna Neagră în Leu, Casa XI.(link)

 Dă-mi Doamne puterea de a accepta lucrurile care îmi este imposibil să le schimb, curajul de a schimba ceea ce pot schimba şi înţelepciunea de a face diferenţa dintre ele!”

Cu drag,

Monica

 

surse imagini:

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Politics/pages-4/Newt-Gingrich-planning-on-bringing-massive-moon-mirror-idea-back-as-President-Scrape-TV-The-World-on-your-side-2011-12-17.html#.U9dhreOSxOg

http://www.hookedgamers.com/wii/thor_god_of_thunder/review/article-717.html

%d bloggers like this: