Întrebări şi răspunsuri — Noroc vs ghinion

Un an nou plin de bucurii tuturor şi bine v-am regăsit!

În urma publicării articolului “Viitorul şi imposibilitatea de a pierde”, am primit o serie de Intrebari si Raspunsuri.jpg mesaje prin email. O parte din aceste mesaje conţineau întrebări. Gratuit, pot răspunde doar la o singură întrebare, iar răspunsul este făcut public, fără date personale.

Întrebare:

“Am primit un link cu blogul dumneavoastra de la o amica foarte buna. Am insa o intrebare care ma ”macina” de ceva timp incoace. Nu stiu daca are legatura sau nu dar… ”De ce nu am noroc?”

Multumesc frumos”

Răspuns:

Trăim într-o lume a presupunerilor… Dacă are legătură cu ceva, ar fi trebuit să ştiu şi cu ce! Întrebarea este o întrebare şi atât.

Primul răspuns a fost trimis direct prin email şi a fost următorul: “Pentru că sunteţi sceptic”.

Cele două cuvinte (noroc/ghinion) sunt noţiuni relative. Considerăm că avem “noroc” atunci când o acţiune de a noastră (oarecare) are un rezultat favorabil nouă. Prin urmare, considerăm că avem “ghinion” atunci când eşuăm (în a fi ceea ce ne dorim sau să avem ceea ce vrem).

1. Orice om are din naştere şi “noroc” şi “ghinion”. Sunt domenii de viaţă (sau aspecte sociale comune tuturor. Atunci când considerăm că suntem urmăriţi de “ghinion”, pierdem din vedere în primul rând “norocul”.

O consultanţă astrologică (sau numerologică) poate determina care sunt aceste domenii, fie că sunt ele cu “noroc” sau cu “ghinion”.

2. Cu cât ne uităm mai mult la “problemă”, cu atât ea pare mai mare. Există posibilitatea de a rămâne blocaţi o perioadă îndelungată pe “problemă”. Ne “macină”. :)

4. Căutarea de soluţii este mult mai eficientă. Şi mai practică din mai multe puncte de vedere! Într-o astrogramă natală sau numerogramă se găsesc şi soluţii pentru rezolvarea problemelor. De noi depinde dacă vrem să le şi aplicăm!

%d bloggers like this: