Întrebări şi răspunsuri — Numărul de înmatriculare

Am cumparata de curand o masina si pànà astazi nu am dat importanta nr de imatriculare a-si dori sà stiu daca imi puteti spune mai multe despre nr 36 …si ce avantaje si dezavantaje are acest nr .

Răspuns: Intrebari si Raspunsuri.jpg

Numărul 36 este un număr compus din 3 şi 6. Primul (3), reprezintă vibraţia lui Jupiter iar 6 lui Venus.
Trei este considerată a fi vibraţia învăţătorilor, educatorilor, a celor care îţi pot schimba mentalitatea şi conştiinţa.
Şase este o vibraţia plăcerilor, corespunzătoare într-un fel mentalităţii “tu să faci ce-ţi zic eu, în niciun caz ceea ce fac eu”.
După cum se poate observa, cele două sunt firi diametral opuse, ceea ce mă conduce la ideea că aţi cumpărat maşina pentru că aţi avut această dorinţă de satisfăcut. Dar ea are şi un rol “dublu”, rolul de a vă ajuta în schimbarea modului de gândire (cel avut anterior achiziţiei).
Suma celor două numere reprezintă o vibraţie de “încheiere”, de finalizare (9).
Maşina (dacă 36 este suma tuturor literelor şi cifrelor care alcătuiesc numărul de înmatriculare) şi este potrivită pentru călătorii pe distanţe lungi sau/şi pe durate întinse de timp.
Câteva observaţii suplimentare (avantaje şi dezavantaje):
Maşina este o extensie de-a d-voastră. Vă reprezintă şi se mişcă doar în parte după cum mişcaţi volanul. Fiind ceva mai mult decât un obiect, ea poate reacţiona şi executa ireproşabil TOATE comenzile d-voastră, inclusiv cele transmise de gânduri sau emoţii.
De-a lungul călătoriilor cu maşina puteţi trăi situaţii ceva mai delicate. Pot fi sub formă de pierderi (de obiecte de exemplu) sau de prejudicii (cheltuieli suplimentare neprevăzute).

Monica Stănescu

carte-vizita-online-02

Imaginea originală este preluată de aici:

http://physicsbyfiziks.com/Registration/net-coaching-gate-institute-csir-online-registration-physics-iit-jam.php

%d bloggers like this: