Luna Aprilie 2014 — Două săbii pot încape într-o singură teacă?

 

 Universul zice DA…

Sabii-Lumina

Aprilie este o lună ceva mai deosebită, indiferent de vibraţia anului. Dar, în acest an este ceva mai specială faţă de alţi ani. Este o combinaţie dintre manifestarea INDIVIDUALITĂŢII, a personalităţii, şi a unui tenace muncitor CONSTRUCTOR.

Primul cuvânt (INDIVIDUALITATE) este dat de către vibraţia generală a anului în curs (7), iar al doilea este dat de vibraţia lunii curente (4). Combinaţia rezultantă vibraţională are un efect cu adevărat magic. Numărul rezultat (11) este considerat de toţi numerologii a fi un număr maestru.

Deci, în această lună TOŢI SUNTEM (într-un fel sau altul) adevăraţi MAEŞTRII constructori ai propriei noastre individualităţi.

Dacă ne uităm la ce se petrece în natură în această perioadă, putem să înţelegem ce înseamnă A FI UN CONSTRUCTOR INDIVIDUAL. Punem cu toţii „în pământ”… de vrem au ba. Se poate întâmpla, uneori, să fim obligaţi să mai şi curăţăm în locul în care vrem să punem.

În funcţie de ceea ce punem ACUM, de „seminţele” plantate în Univers, adunăm şi rezultatele la „toamnă”, cu alte cuvinte peste ceva timp.

Am pomenit în titlu de cuvântul „săbii”. Este o metaforă. O „sabie” este „ţinută” de către MINTE iar cealalaltă de către EMOŢIE. Cele două au de ales, ori se războiesc între ele, ori lucrează împreună la „însămânţat”.

CUM ne manifestăm în acestă lună, totuşi?

Suntem ceva mai emotivi, mai sensibili şi ceva mai empatici decât de obicei.

Fiecare dintre noi începem să emitem în jurul nostru anumite vibraţii care, în măsura în care, ce şi cu care emitem, atragem vibraţiile corespunzătoare, caracteristice fie „noului”, fie „vechiului”. Se realizează noi conexiuni, să reiau relaţii ceva mai vechi şi să încheie altele noi.

Avem atât de mult de lucru încât vom uita în această lună de o mare parte dintre grijile care ne macină de obicei… mintea.

S-ar putea ca să auzim ceva veşti despre noi acumulări de capital, să apară alte surse de venit. Mintea şi emoţiile iau, cu alte cuvinte, direcţii noi spre care se îndreaptă!

Universul ne ajută în funcţie de ceea ce îi cerem… Şi ce dăm în loc! Acest impuls energetic universal ne face să ne schimbăm destul de mult modul de gândire. Ca o efect rezultant al acestei schimbări, este posibil să urmeze o adevărată listă de modificări în viaţa personală, a fiecărui individ.

Fiecare în această lună urmăreşte să îşi mai îmbunătăţească cu ceva condiţiile de viaţă într-un fel sau altul. Dar, toate acestea, toate schimbările se petrec doar prin plantarea acelor seminţe-gând, prin îngrijirea lor zilnică o perioadă de timp, aşa cum un bun grădinar îşi protejează propriile răsaduri. Întocmai ca şi grădinarul folosit drept comparaţie, trebuie să avem un plan bine stabilit (unde mă gândesc, ce are importanţă şi prioritate, când vreau să culeg rodul, etc) şi ceva răbdare pentru creştere.

Pe primul plan în această lună se află mai mult relaţiile cu semenii. Pe plan profesional se petrec ceva mici modificări datorate vibraţiei energetice corespunzătoare acestei luni. Posibil să se întrerupă ceva parteneriate şi să se pună bazele altora. Oricum, în această lună doar cine lucrează în parteneriat are parte de rezultate concrete, benefice pentru ambele părţi implicate.

Dacă pe plan profesional lucrurile se desfăşoară ceva mai uşor şi lejer în anumite privinţe, pe plan sentimental se pot petrece adevărate răsturnări de situaţii. Aici, întradevăr, într-o relaţie, cele două „săbii” implicate pot colabora doar dacă în relaţia respectivă există comunicare. Deci mare atenţie în această lună la ce, cât, unde şi cu cine comunicăm!

Planul financiar este şi el un aspect de viaţă care suferă ceva modificări. Uneori, în special în cazurile în care am manifestat o încredere excesivă în cei apropiaţi, este posibil să avem parte de nişte surprize. Reformulând această idee, dacă „ce este al tău este şi al meu, dar ce-i al meu este doar al meu”, atunci, doar în acest caz, posibil să apară ceva pierderi financiare.

Vibraţia acestei luni este favorabilă pentru cei cu vibraţia de destin 1, 3 şi 9, excelentă pentru vibraţia 2, şi ceva mai dificilă pentru vibraţiile de destin 4, 5, 6, 7 şi 8.

Seminte-Gand

Să vedem în linii generale, cam care ar fi atmosfera acestei luni pentru fiecare vibraţie de destin în parte.

Vibraţia 1.

Sunteţi ceva mai creativi şi vă exprimaţi mult mai uşor în această lună. În general, în luna Aprilie a acestui an sunteţi mult mai potriviţi să vă ocupaţi timpul şi mentalul cu activităţi care implică stabilirea de relaţii şi contacte cu cei din jur, chiar dacă sunteţi tentat să vă gândiţi (şi să vă implicaţi) mai mult (sau cel mai mult) în acele activităţi care au ca rezultat doar beneficii materiale sau cu câştig doar strict personal. Înţelepciune înseamnă să treci dincolo de aceste aparenţe, chiar dacă societatea le consideră a fi majoritare şi prioritare.

Vibraţia 2.

Muncă, muncă, multă muncă dar şi cu rezultatele fericite pentru d-voastră. Dacă v-aţi obişnuit să dăruiţi doar „bine” şi să primiţi „cam ce vrea Domnul”, în această lună primiţi cu adevărat exact ceea ce dăruiţi. Calităţile care vă caracterizează vă aduc tocmai aceste rezultate. Munciţi şi vă place să vă implicaţi total în tot ceea ce faceţi. Sunteţi stabil şi perseverent în ceea ce faceţi şi, chiar dacă vă vine uneori să abandonaţi totul (sau chiar eraţi decis să faceţi aşa ceva în această lună), veţi primi acum încurajări din partea Universului. D-voastră ştiţi mai bine ca oricine că orice lucru are un preţ… Şi îl plătiţi cu dragă inimă.

Vibraţia 3.

Un adevărat du-te vino în această lună pentru d-voastră… Schimbările se petrec rapid, trecând de la nivel mental la cel emoţional. Fizic ceva mai rar şi mai puţin. Sunteţi gata să porniţi la drum oricând, dar doar în direcţia dorită de d-voastră. Ceea ce aşteptaţi (şi ştiţi că vine!) este curentul de aer potrivit. S-ar putea să şi porniţi spre „ceva” în această lună, dar să vă întoarceţi înapoi. De ce? Pentru că v-aţi învăţat să daţi ascultare simţurilor d-voastră şi intuiţiei. Dacă neglijaţi semnalele primite, atunci învăţaţi să le daţi ascultare, măcar în această lună…

Vibraţia 4.

Cu cât fugiţi mai mult de asumarea responsabilităţilor, cu atât ele parcă se înmulţesc. În această lună este mult mai indicat (şi înţelept) să vă folosiţi ceva mai atent Liberul Arbitru. Dacă vă împrăştiaţi atenţia în mai multe direcţii, rezultatul este unul simplu: din toate părţile vin sarcini de îndeplinit! În această lună, puteţi în mod conştient alege sarcinile pe care le puteţi duce la îndeplinire, atât calitativ cât şi cantitativ. Acest lucru înseamnă mult mai mult… Poate că ar fi cazul să reflectaţi ceva mai atent la responsabilităţile pe care vi le asumaţi sau vi le-aţi asumat. Sunteţi capabil să „căraţi” în spate această greutate sau aţi acceptat-o? Răspunsurile la aceaste întrebare doar d-voastră puteţi da. Ceea ce părea simplu şi uşor altădată de realizat, se pare că acum, în această lună, este mult mai greu de „cărat”…

Vibraţia 5.

Sunteţi ceva mai retraşi în această lună. Cu alte cuvinte, starea d-voastră generală este cu totul alta decât cea pe care o aveţi de obicei. Agitaţia care vă caracterizează (atât cea fizică cât şi cea mentală) suferă ceva modificări. Energia acestei luni vă determină să vă retrageţi în interiorul d-voastră şi să reflectaţi îndelung la unele aspecte ale vieţii sau/şi la evenimentele din ultimul timp. În linii generale, acordaţi ceva mai multă atenţia unor activităţi legate de analiză şi de cercetare. Mai mult ca oricând simţiţi nevoia de retragere şi de singurătate în această lună, măcar o perioadă de timp. Posibil ca în această lună relaţia în care vă aflaţi (sau vreţi să vă implicaţi) să pară ceva mai greu de suportat (sau de început).

Vibraţia 6.

Adunaţi, culegeţi în această lună, cu adevărat ce aţi semănat în ultimul timp, indiferent dacă vă place (au ba) „rodul”. Dacă rezultatele pe plan financiar sunt ceva mai bune, în această lună vine nota de plată şi pe plan sentimental sau fizic. Dacă ştiţi că totul are un preţ, atunci înţelegeţi. Dacă aţi omis acest aspect, atunci aflaţi. Dar, ar fi mult mai înţelept să vă amintiţi (sau să vă reamintiţi) în această lună de Regula de Aur: „Ceea ce faci altuia, fă-ţi mai întâi ţie!”.

Vibraţia 7.

Atunci când aveţi în minte, trup şi suflet doar un singur scop, s-ar putea să scăpaţi din vedere anumite detalii, cândva fără importanţă. Ori, în această lună, tocmai detaliile care v-au scăpat vin peste d-voastră. Cu toate că vă place mult de tot să visaţi, încercaţi totuşi să depăşiţi iluziile pe care doar mintea poate să le construiască. Evenimentele din această lună vă dau în mod clar un răspuns la ceea ce se poate face şi în plan concret. Chiar dacă vă doriţi perfecţiunea, idealul în tot şi toate, în loc să căutaţi acel „ceva” în altă parte (sau să credeţi că vedeţi „ceva”-ul în altă persoană decât d-voastră), mult mai înţelept ar fi (cel puţin în această lună) să faceţi o călătorie în interiorul d-voastră, cel puţin atunci când aveţi parte de evenimente total neprevăzute.

Vibraţia 8.

Contrar vibraţiei generale dată de acestă lună, aveţi parte de ceva „rod” în această lună doar dacă acţionaţi de unul singur. Chiar dacă doriţi să vă găsiţi un partener sau un colaborator în ceva lucrări sau în vreun obiectiv, pentru voi vibraţia acestei luni vă arată de ceea ce sunteţi capabil şi de unul singur. Dacă ceea ce vă doriţi vă gândiţi că este doar pentru d-voastră, atunci tot d-voastră ar trebui să vă ocupaţi şi de îndeplinire. Şi aveţi cam tot ce vă trebuie: încredere în sine, voinţă şi enorm de multă perseverenţă!

Vibraţia 9.

Chiar dacă sunteţi agitat de felul d-voastră (de obicei), în această lună deveniţi ceva mai pasiv, mai feminin în modul d-voastră de manifestare. În marea majoritate a activităţilor obişnuite, cele în care altădată v-aţi fi implicat total, acum, în această lună, sunteţi mult mai liniştit, mai romantic, mai sentimental. Posibil ca această schimbare interioară să vă bulverseze ceva mai mult decât vă aşteptaţi, dar Universul vă ajută (aşa cum poate!) să depăşiţi această stare de… imponderabilitate temporară. Posibil să apară de „undeva”, din „neant”, ajutorul sufletesc de care aveaţi cu adevărată nevoie. Acest umăr vă poate face să înţelegi lucruri pe care, poate, le-aţi uitat. Ca de exemplu: în loc să participi în mod pasiv la unele evenimente şi să le accepţi ca atare, cum ar fi să poţi schimba acele evenimente. Se poate? Da. Doar dacă sunt folosite ca „arme” diplomaţia şi, mai ales, răbdarea.

O lună frumoasă şi cât mai plină de rod!

Cu drag,

Monica

Notă: Toate cele scrise mai sus sunt probalităţi generale ale fiecărei vibraţii de destin în parte. Vibraţia finalizatoare, cea care determină cu adevărat rezultatul concret al evenimentelor din această lună, este dată şi aparţine vibraţiei menirii personale.

Ai ceva dificultăţi în înţelegerea celor scrise sau, dimpotrivă, vrei să afli ceva mai multe? Atunci, şi mai multe informaţii poţi găsi AICI. (link)

surse imagini:

http://izquotes.com/quote/330071

http://clearviewlibrary.org/ai1ec_event/kids-create-light-swords/?instance_id=

 

%d bloggers like this: