Luna Decembrie 2013 — Punct. Punct. Punct… Şi de la capăt!

Punct Cam da, cam aşa se petrec evenimentele din luna decembrie a anului 2013. Pe lângă faptul că este ultima lună din acest an, mai este şi o lună de vibraţie oscilantă, asemănătoare punctului 0. Este o răscruce, în care unele lucruri se încheie şi urmează să se disipe, iar pe măsură ce se disipă (unele idei/planuri/proiecte avute în ultimele 8 luni, mai mult sau mai puţin materializate) se formează altele noi, urmând treptat să prindă o formă din ce în ce mai clară în următoarele luni şi în următorul an.

Caracteristica de bază a vibraţiei căreia îi vine rândul la putere în această lună este una combinată, finalizatoare şi începătoare în egală măsură. Luna decembrie a acestui an este o lună de vibraţie 9 din 18, deci este ideală pentru terminarea unor proiecte începute sau punerea în discuţie şi în detaliu la alte proiecte noi. Dar de început ceva… e bine să faceţi cam cum face un croitor: “măsuraţi de 10 ori şi tăiaţi doar odată!”. Dacă pentru afaceri e timp de gândit, în schimb comunicarea prinde aripi! În această lună toţi suntem ceva mai sensibili, mai emotivi, mai atenţi la ceea ce se petrece în jurul nostru. S-ar putea ca acest lucru, prelungit, să ne mai şi dezechilibreze mai ales dacă ne-am ataşat de nişte oameni.

Specificul acestei vibraţii energetice (9) este că înţelege şi simte divinul în tot ceea ce se întâmplă! Prin urmare, toate evenimentele din această lună sunt marcate de intervenţia divină, în special în acele lucruri care se finalizează sau urmează să se finalizeze, indiferent dacă este vorba de obiective personale sau aparţinând unui grup restrâns, fie că este vorba despre “răcirea” unor relaţii interumane.

Pentru a înţelege natura divină şi acele intervenţii venite din… neant în tot ceea ce urmează să se întâmple în această lună, ar trebui să trecem dincolo de barierele ridicate de valorile umane, cum ar fi investiţiile emoţionale sau/şi financiare. Indiferent de ceea ce se petrece totul, dar absolut totul este spre binele nostru, chiar dacă, la prima vedere pare a fi o adevărată catastrofă!

Deci ce se întâmplă în această lună?

În această lună suntem cu toţii „traşi de mânecă” într-un fel sau altul.

Fiecare om are tendinţa de a se ataşa de anumite lucruri din viaţă. În clipa când omul se uită prea mult la anumite aspecte cu specific uman şi acordă prioritate doar unora dintre ele atunci divinul intervine şi atenţionează. Toţi mesagerii (inclusiv mesajele primite) din această lună sunt de origine divină, aşa că lăsaţi poştaşii, telefoanele, calculatoarele, tabletele, etc. în pace, fără să vă supăraţi şi pe cei/cele care vă aduc vestea…

Este o sărbătoare a divinului în această lună şi cine înţelege cum lucrează divinitatea trece foarte uşor peste aceste „puncte. puncte. puncte” de final.

Îl citez (din nou) pe M.O. Aivanhov: „Marea artă în viaţă este să îţi alegi de cine să depinzi!”. Exact aşa se petrece şi în această lună. Suntem atenţionaţi că depindem de „ceva”, chiar dacă această dependenţă este una mai mult sau mai puţin conştientizată. Cel mai bine ştiu şi înţeleg acest aspect, al divinităţii, sunt cei care născuţi sub vibraţia karmică (de destin) 9.

Deja se simt influenţele anului de vibraţie 7 (2014), iar pentru a putea Lovepăşi în anul următor (2014) trebuie să facem un pic de ordine şi curăţenie începând din interiorul nostru.

Care sunt vibraţiile cărora le vine rândul în această lună la „curăţenie”? Vibraţia 1, vibraţia 2 şi vibraţia 3. Ceva probleme întâmpină cei din vibraţia 5, iar pentru vibraţiile 9, 8, 6, 4 şi 7 deja s-a petrecut această re-aranjare interioară în lunile anterioare (octombrie şi noiembrie).

numerologul de serviciu

surse imagini:

http://goodlifezen.com/what-is-the-purpose-of-life/

http://ohamanda.com/2009/12/05/god-is-love/

Comments are closed.

%d bloggers like this: