Luna Februarie 2014 — Cui îi (mai) este frică de Cer?

 Cu ceva timp în urmă am dat peste o expresie care mi-a creat ceva dificultăţi în înţelegere… Atunci!

Expresia era: „Să mergi cu un picior pe Pământ şi cu celălalt la Cer”. Între timp am înţeles şi cum vine cu acest mod de a „merge”. :)

În această lună (Luna Februarie a anului 2014) este recomandat să păşim „şi pe Cer”.

Să fac şi o „traducere”.

Este mult mai indicat (recomandat) ca în această lună să lăsăm deoparte ideile legate de situaţii financiare, de îndoieli personale, inclusiv să abandonăm ideile legate de „perfecţiune”.

Se întâlnesc două vibraţii care lucrează împreună excelent pentru noi, doar dacă lăsăm deoparte orgoliul, vanitatea, furia, agresivitatea, aroganţa, posesivitatea şi ambiţiile (în special cele legate de latura materială a vieţii).

Este posibil ca în această lună să fim puşi în situaţii destul de greu de depăşit, în care ni se pare că suntem provocaţi de către toţi cei din jur, inclusiv de propria noastră soartă.

Da, se pare sunt luaţi în vedere (de către „Cer”!) în special cei cărora Ferdinand-The Bullle-a venit timpul să treacă la un alt nivel de evoluţie. Dacă reacţionăm (ca taurii la culoarea roşie), riscăm să pierdem foarte multă energie, căci, de la Sun Tzu citire: „Cine pleacă la un război, să sape înainte două gropi: una pentru „duşman” şi alta pentru el însuşi…”.

Vibraţia generală a acestui an împreună cu a acestei luni ne îndeamnă să ne ocupăm mai mult de evoluţia/educaţia noastră doar din punct de vedere spiritual, deci cei care se ocupă de spiritualitate, de ştiinţele de graniţă, au mari şanse de a primi recunoştinţă şi/sau să primească recompense neaşteptate.

De asemenea, este posibil în această lună ca, prin acţiunile noastre, să atragem atenţia unor persoane cu funcţii. Uneori, în special în cazurile când am omis să învăţăm din greşelile proprii, este posibil să avem şi ceva mici probleme tot de aceeaşi natură (oficială), deci mare atenţie de ce-cum-unde-pe ce ne punem propria semnătură şi/sau unde sau faţă de cine ne dăm consimţământul şi mai ales unul scris.

Luna Februarie este o lună care poate echilibra sau dezechilibra în egală măsură. O parte din dorinţele păstrate în sufletul nostru se îndeplinesc. Chiar dacă am avut (uneori) îndoieli în privinţa îndeplinirii lor, se pare că o parte din cerinţele noastre au fost auzite. Moş Crăciun întârzie doar acolo unde sunt îndoieli sau sunt dorinţe lăsate de izbelişte. Ai îndoieli? Te temi de Moşu’ sau de Cer? Te temi să ceri? Păi cum altfel să capeţi?!? De ce să ne mirăm când ni se pare că alţii sunt mai „norocoşi” sau mai „favorizaţi” de soartă?!?

 Să vedem şi care sunt trăirile în această lună pentru fiecare vibraţie de destin în parte.

 Vibraţia de destin 1.

Pentru cei cu vibraţia de destin 1 este o lună potrivită. În general, cei născuţi sub vibraţia 1 sunt persoane directe, iuţi la minte, care ştiu să ia decizii, când este momentul de a acţiona sau ce decizii se pot lua în momentele respective. Vibraţia acestei luni (9) îi fac pe cei cu vibraţia 1 să fie ceva mai temători, mai blânzi şi/sau mai suspicioşi, să aibă îndoieli în privinţa deciziilor luate anterior. În această lună este posibil ca cei de vibraţia 1 să constate că (mai) au şi duşmani, sau că este discutat, lucru pe care, până acum, l-a tratat cu indiferenţă.

Recomandare pentru cei cu vibraţia de destin 1:

Să eviţi începerea oricărei acţiuni, chiar dacă tentaţia este destul de puternică. Este mult mai înţelept să aştepţi, să te mai gândeşti la ceea ce vrei să pui în aplicare, eventual să termini ceea ce ai început în ultimile luni (mai exact, să se revadă acţiunile începute cam de prin luna martie).

 Vibraţia de destin 2.

În această lună sunt susţinuti din punct de vedere energetic cei cu vibraţia de destin 2. Sunt mai competitivi şi mai inspiraţi ca de obicei.

Cei născuţi cu vibraţia de destin 2 sunt temători şi emotivi de felul lor (la fel ca cei cu vibraţia 9), dar!!! în această lună „împrumută” din energia lui 9, compatibilă lor, şi care, lor, în mod obişnuit le lipseşte!

Mai exact şi mai la obiect:

Cei cu vibraţia de destin 2, în această lună se simt foarte bine, „ca la ei acasă”. Sunt inspiraţi, motivaţionaţi, plini de energie şi de resurse.

Ce recomandare aş putea să dau decât… GO FOR IT!

 Vibraţia de destin 3.

Cei cu vibraţia de destin 3 ştiu în forul lor interior că există o energie dincolo de tot şi toate. Simt că în această lună e cazul să stea ceva mai liniştiţi, mai cumpătaţi, să îşi păstreze puterile (psihice şi fizice) pentru atunci când va fi momentul potrivit. Uneori, pentru un 3 este foarte greu să stea fără să facă ceva, chiar şi fără să gândească. Chiar dacă inactivitatea (parcă) îl termină, un 3 ştie, presimte, intuieşte, că această pauză e doar liniştea „de dinaintea furtunii”. Şi mai ştie că, tot din instinct, să aştepte vântul care îi este favorabil lui!

Recomandare pentru cei născuţi cu vibraţia de destin 3:

Ce-ar fi dacă în această lună ţi-ai aduce aminte de nişte prieteni vechi, de care, în ultimele luni, ai cam uitat că (mai) există?

 Vibraţia de destin 4.

4 este un 2… la pătrat. Deci toate caracteristicele lui 2 se întâlnesc la un 4 dar în cantitate dublă, atât cele bune cât şi cele mai puţin bune!

Ce se petrece cu nativii vibraţiei 4 în această lună? Are parte de multe praguri de trecut, de multe opoziţii, dar, pentru un 4 acest lucru este deja întrat în obişnuinţă. De altfel, după câteva abandonuri în faţa opreliştelor avute şi/sau a piedicilor ivite, cei cu vibraţia de destin 4 şi-au dat seama că, în realitate, au ratat nişte oportunităţi!

Prin urmare, în această lună, cei cu vibraţia de destin 4 sunt ajutaţi şi sprijiniţi în tot ceea ce fac. Singura condiţie cerută de către Univers (sau învăţată deja din experienţele personale), ar fi să fie ceva mai atenţi cam pe unde îşi dăruiesc propria energie. Altfel, risipesc foarte mult şi fără rost, atât pe cea dăruită şi primită ca supliment în această lună, cât şi pe cea personală.

Recomandare pentru cei cu vibraţie 4:

Să dea atât cât poate şi doar acolo unde se cere!

 Vibraţia de destin 5.

Cei născuţi sub această vibraţie sunt, efectiv, copii Universului. Atunci când au de lucru, în special mental, dispar. Fizic îi vezi că sunt, dar îi simţi că… pleacă! Unde? În căutare de soluţii! Poate să lipsească o oră sau, la fel de bine, o lună întreagă, dar!!! când vin înapoi sunt radioşi, plini de mulţumire. „Evrika!Am găsit soluţia!”

Ce-au făcut în tot acest timp? Sunt greu de urmărit. Răscolesc, caută peste tot, întreabă, notează, calculează…

Deci cum ar fi pentru nativii 5 în această lună? Să zicem că este o lună neutră. Vibraţiile lui 9 îl atrage şi îl influenţează prea puţin pe un 5. Mai corect spus ar fi: trece „pe lângă”, îi lasă indiferenţi.

Recomandare pentru cei născuţi cu vibraţia de destin 5:

Absolut niciuna. Oricum fac doar ceea ce vor ei, când le place şi cum le place.

 Vibraţia de destin 6.

Cei cu vibraţia de destin 6 sunt foarte interesaţi de latura materială a vieţii, de realizări (inclusiv pe plan profesional), îşi ţin cuvântul dat (chiar dacă şi-l dau cu mare greutate), sunt sensibili şi buni parteneri de afaceri.

Prin urmare, în această lună sunt sprijiniţi… dar altfel decât îşi închipuiau. Le vin idei! Multe dintre ele sunt noi, creative, revoluţionare, şi care par a fi şi destul de uşor de pus în practică. Daaar (din nou acest dar!) de la idee până la materializare e un drum destul de lung de făcut. Are de ales între ceea ce făcea de obicei şi ceea ce este tentat să facă.

Recomandare pentru nativii cu vibraţia de destin 6:
De revăzut lista cu priorităţi şi de stabilit DACĂ îşi păstrează ideea (sau ideile) venită (venite) pentru sine sau o (le) dăruieşte altcuiva.

 Vibraţia de destin 7.

Cei cu vibraţia de destin 7 în această lună se simt cam pierduţi. De felul lor sunt cam visători, dar, ca niciodată (sau s-a mai întâmplat deja, dar foarte rar) au senzaţia că se pierd pe ei înşişi. Valorile lor la care ţin (intimitatea, identitatea, principiile după care îşi trăiesc şi îşi construiesc viaţa) încep să se disipe.

Pe de o parte simt că sunt încurajaţi, că sunt ceva mai puternici şi plini de energie ca de obicei, dar problema constă în lipsa unui obiectiv clar de urmat, a unei motivaţii care să-i facă să se mişte din loc. În plus, este posibil ca toţi cei cu care intră în contact direct să se comporte cam ciudat. Dacă până mai ieri erau prieteni buni, acum ceva îi face să se transforme în duşmani.

Sunt complet bulversaţi de tot ceea ce se petrece. Pe de-o parte constată că au noroc (realizări profesionale, câştig material, recunoştinţă, mulţumiri, ş.a.m.d.), dar, aproape în acelaşi timp, primesc şi preţul la „norocul” lor.

Recomandare pentru cei născuţi cu vibraţia de destin 7:

Să evite sau să reducă (atât cât este posibil) contactele în urma cărora se simt slăbiţi şi secătuiţi de energie, să mediteze, să reflecteze, să citească, să scrie, să stea de vorbă mai mult cu el însuşi decât cu cei din jur.

 Vibraţia de destin 8.

Nativii cu vibraţia de destin 8 au tendinţa de a-şi face propriile lor legi În această lună, însă, se pare că legile lor se dovedesc a fi cu două tăişuri. Una dintre aceste „lame”, cea mai puţin vizibilă, se întoarce către creatorul ei.

Vibraţia acestei luni este echivalentă cu cea a unui profesor sau părinte pentru aceşti nativi, ori cei cu vibraţia 8 suportă (dacă suportă!) cu mare greutate autoritatea cuiva. Este foarte posibil ca în această lună să îşi amintească (sau, eventual, să înveţe)care sunt Cele 10 porunci.

Recomandare pentru nativii cu vibraţie de destin 8:

De felul tău eşti un bun elev. În loc să te înfurii, ce-ar fi dacă în această lună ţi-ai aminti (sau învăţa) ŞI de Legile Universale?

 Vibraţia de destin 9.

Sunt două energii de acelaşi fel care se întâlnesc în această lună. Se atrag (şi se resping) în egală măsură şi cu aceeaşi forţă.

Toate caracteristicele (modurile de manifestare) specifice vibraţiei 9 se văd mai tare ca de obicei în această lună, la aceşti nativi.

Uneori, au atâta energie încât sunt capabili să pornească şi o revoluţie chiar dacă o face de unul singur! Pentru obiectivele lor sunt în stare să facă (aproape) orice: să treacă oceane, să urce munţi, să dărâme ziduri, să se certe cu cei mai buni prieteni, să se sacrifice (inclusiv pe sine).

Această lună ar fi mai înţelept să îşi consume energia în alte direcţii decât în stabilirea de alte noi obiective. Şi aşa, în general, un 9 are foarte multe de făcut de obicei. Mult mai înţelept este să îşi termine o parte din cele începute deja.

Recomandare pentru nativii cu vibraţie de destin 9:

Relaţiile între oameni se construiesc greu, necesită mult timp, dar de rupt se pot rupe foarte uşor şi cu consecinţe dureroase de ambele părţi. Oare se merită să renunţi la ele doar pentru că cei din jur au alte obiective decât ale tale? Think about that…

sursa i,agine: http://moviescenes.tumblr.com/page/8

%d bloggers like this: