Luna Ianuarie 2017 — Luna relaţiilor

conexiunea-inimii
Bine v-am regăsit în noul an! :)

2017 se pare că începe cu o perioadă de clarificare sau renegociere a relaţiilor. Atragem şi în egală măsură suntem atraşi. 😉 În mod cert:

Suntem mai deschişi în ianuarie a acestui an!

Comunicarea are loc cu mare uşurinţă, suntem dispuşi să acordăm mai mult timp sau atenţie întâlnirilor cu alţi oameni, să cerem ajutorul (dacă avem nevoie) şi să-l oferim (dacă putem).
Atenţie mare pentru că:

Activităţile în echipă sunt cele mai favorizate!

Cine s-a învăţat sau îi place să facă totul de unul/una singur/ă s-ar putea să perceapă această lună ca fiind una şi “grea” şi “dificilă”. Universul “oferă” acestor oameni şi alte soluţii (sau oportunităţi) decât metoda de “self-made”, prin întâlniri sau reîntâlniri cu oameni care sunt capabili (cunosc sau sunt dispuşi) să preia o parte din sarcini care vă displac, vă lipsesc competenţele sau, pur şi simplu… vă consumă timp.
În ianuarie acest “magnet personal” se intensifică! De reamintit că:

Magnetul are întotdeauna doi poli!

Indiferent în câte bucăţele l-am tăia, un magnet are întotdeauna un pol cu “-” şi unul cu “+”. La fel suntem şi noi. :) Cel mai bine se poate observa în ianuarie a acestui an unde suntem şi cu “+” şi cu “-”, funcţie de oamenii de care suntem în egală măsură “atraşi” şi de cei pe care îi “atragem”.
Deci pe ansamblu:

Ianuarie 2017 este o lună ŞI de conflict ŞI de echilibru.

Suntem şi mai emotivi, mai sentimentali, dar şi mai practici. Interesele acestei luni sunt marea majoritate îndreptate către ceea ce ne-ar putea ajuta, către ceea ce ne-ar putea aduce beneficii sau către ceea ce ne determină (sau ne-ar putea determina) starea de “bine”.

Totul constă în a evita sub orice formă graba atât în gândire (judecata este cu totul altceva!) cât şi în acţiune. Fiind emoţiile amplificate este posibil să ne lăsăm ghidaţi de ele, de a ne pierde temporar încrederea în noi înşine şi de a ne lăsa influenţaţi de către ceilalţi.
O simplă:

Recomandare pentru ianuarie 2017.

Un obiect de îmbrăcăminte de culoare albă este şi benefic şi util. În cazul în care percem o amplificare a emoţiilor, o stare de agitaţie (inexplicabilă raţional) sau o scădere energetică, ne poate ajuta un obiect de această culoare. Culoarea albă reflectă (ca o oglindă) fără să şi absoarbă energiile din exterior.

Luna Ianuarie este:

– benefică în general pentru nativii Capricorn, Săgetător şi Peşti (cei născuţi în al doilea şi al treilea decan); particular din punct de vedere relaţional şi/sau financiar pentru nativii Vărsător, Rac, Leu şi Scorpion.

– dificilă în general pentru nativii Berbec şi Taur (născuţi în al doilea şi al treilea decan);

– neutră în general pentru nativii din Gemeni, Leu şi Fecioară (cei născuţi în al doilea şi al treilea decan).

O lună cât mai plăcută şi uşoară tuturor!


Cu drag,

Monica Stănescu

If you enjoyed, like, share it or subscribe!

carte-de-vizita-05

Articole înrudite:

Previziuni 2017

2017 un an dharmic

sursă imagine:

http://www.psychicreno.com/?lightbox=image_1jyt


 

%d bloggers like this: