Luna Iulie 2014 — Lumini în umbre şi Umbre în lumină

Balanta-01 Tot ceea ce se află în dezechilibru, în această lună se rearanjează, se echilibrează, fie că este vorba de situaţii sau relaţii cu alte persoane, dar totul se petrece cu totul altfel decât ne aşteptam. Tot ceea ce se cere echilibrat la acel nivel care contează cu adevărat, se vede şi în planul fizic, cel obişnuit. Apar situaţii noi, persoane noi în viaţa noastră care ne răstoarnă orice fel de plan, oricât de bine ar fi el pus la punct.

E destul de greu să înţelegem CUM funcţionează Universul, în plus, oricât de bine am fi informaţi sau cât de atenţi am studiat fiecare detaliu în parte, ceva-ceva se întâmplă şi ne determină să gândim „altfel” sau să acţionăm într-o altă direcţie decât ne-am fi dorit.

Cei tăcuţi devin extrem de vorbăreţi iar cei volubili devin ceva mai temperaţi. Cei stabili şi greu de urnit din loc primesc oferte de a călători sau, pur şi simplu, li se oferă posibilităţi şi oportunităţi în a face schimbări în viaţa lor. Chiar şi hormonii parcă îşi fac de cap, determinând să ne uităm la noi înşine sau/şi la cei din jur de parcă i-am vedea pentru prima oară! Ne simţim „altfel”, vedem cu alţi ochi tot ceea ce ne înconjoară, de parcă ne-am fi născut din nou. Într-adevăr, această lună este cu adevărat interesantă, din toate punctele de vedere!

Să vedem, totuşi, ceva mai pe îndelete ce, cum, şi, mai ales, DE CEBalante

Din punct de vedere vibraţional sunt două vibraţii extrem de puternice, individualiste, care încearcă să se domine sau să preia conducerea: 7 şi 7 (luna 7 a anului 7). Când cele două vibraţii se întâlnesc, aşa cum se petrece în decursul acestei luni, rezultă doi opuşi care se atrag unul pe celălalt!

Ca o urmare a acestei cofruntări, a acestei lupte interioare individuale, posibil să fim puşi pe căi greşite, să şi riscăm în aprecierile personale, luându-ne doar după aparenţe, suntem tentaţi să gândim sau acţionăm cu gândul doar la viitor, omiţând şi prezentul. Simţim frică, îndoială, temeri, fără să şi înţelegem de unde ne vine şi această teamă. Şi, ca un adevărat făcut, temerile sau lucrurile de care ne temeam, încep să se şi petreacă, scoţându-ne de pe linia dreaptă, calmă, liniştită, pe care mergeam cu toţii în ultimul timp…

De evitat ca într-o astfel de perioadă sau în astfel de momente să ne dorim ceva doar cu mintea, Dacă ni se pare că acel lucru pare a fi o “vrabie” frumoasă şi atrăgătoare, posibil ca până la urmă să fie…  „cioara de pe gard”. Măcar să amânăm deciziile până se mai liniştesc apele! Acel „ceva” poate să coste „totul”, şi să plătim mai mult decât valorează cu adevărat.

Posibilitatea de a avea o imagine incorectă sau incompletă a realităţii noastre este una destul de mare în această lună, dar suntem ajutaţi să vedem într-un spectru ceva mai larg fie de cunoştinţe sau de prieteni, fie de noi înşine, căci la un moment dat căutăm şi o scăpare din acea realitate care ne displace.

Vibraţia acestei luni ne face să căutăm şi altfel de soluţii decât cele clasice, obişnuite, să încercăm altfel de căi, mai puţin bătătorite.

Poate apărea şi riscul de a intra pe pilot automat, scăpându-ne din vedere unele detalii destul de importante. Deci mare atenţie atunci când suntem puşi în situaţia de a semna documente sau contracte!

Aspectul de viaţă cel mai solicitant din punct de vedere al consumului de energie din această lună este viaţa intimă, familia. Pot apărea destul de multe diferenţe de opinii, dificultăţi în comunicare, dar în schimb, ca un fel de compensaţie, de echilibrare, situaţia financiară pare să ia un alt traseu, ceva mai bun.

Ceea ce este important de reţinut este că orice decizie pripită poate duce la un şir destul de îndelungat de compromisuri, datorate în special de natura ataşamentelor avute de fiecare dintre noi. Dificultăţile întâlnite constau mai ales în a prevedea, a intui efectele (fie ele imediat următoare sau vizibile de-a lungul timpului) a acestor compromisuri, mai ales când cauza constă în acele decizii iraţionale, inexplicabile din punct de vedere logic.

Este nevoie de mult curaj pentru a trece neutrii peste o lună atât de agitată şi de schimbătoare. Este nevoie atât de curaj, dar şi de îndrăzneală, de obiectivitate, de claritate, pentru a spune în mod clar şi concret ceea ce ne dorim (atât de la noi înşine cât şi de la viaţa noastră) în următoarele luni din an.

Pentru fiecare vibraţie în parte se pot citi predispoziţiile pentru luna Iulie a anului 2014 aici. (link)

Cu drag,

Monica

 ……………………………………………………

Notă: Vibraţia finalizatoare, cea care determină rezultatul posibilităţilor, a probabilităţilor din această lună, aparţine vibraţiei menirii personale. De exemplu, dacă vibraţia menirii personale este 1, atunci anul 2014 este un an personal de vibraţie 8, iar luna Iulie este de vibraţie personală 6. Prin urmare se citeşte în dreptul vibraţiei 6.

……………………………………………………

Ai ceva dificultăţi în înţelegerea celor scrise sau, dimpotrivă, vrei să afli ceva mai multe? Atunci, şi mai multe informaţii poţi găsi AICI. (link)

………………………………………………………………………………

surse imagini:

http://nice-cool-pics.com/img-dawn-of-balance-31187.htm

http://thecrackeddoor.com/Main/?p=2798

%d bloggers like this: