Luna Iunie 2013. Peronul.

Header-Moni-Peronul-02-550x372

În această lună, Universul se prezintă într-o atmosferă generală plină de energie, asemănătoare cu peronul unei gări într-o oră de vârf. Se începe un fel de mişcare de tranziţie între toate realităţile posibile şi existente de până acum.

Apelând din nou la metafora folosită la începutul articolului „trenurile” vin unul după altul, unii călători ştiu deja că trebuie să coboare şi sunt pregătiţi, alţii se trezesc pur şi simplu pe peron întrebându-se ce i-a determinat să coboare din acel loc care le oferea siguranţă şi confort.

Prin urmare au loc multe răsturnări de situaţii (care păreau a fi) stabile de o perioadă îndelungată de timp. La fel, mulţi dintre ocupanţii acelor realităţi (trenuri :) ) se trezesc că reacţiile lor sunt altele, cu totul diferite decât cele cu care s-au obişnuit.

Clepsidra timpului şi spaţiului se întoarce din nou. Prin urmare:

Cei care s-au „supus” (mai mult sau mai puţin siliţi de împrejurări) dovedesc în această perioadă că au mult curaj şi îndrăzneală.

Cei care au fost inactivi, lipsiţi de obiective, letargici, primesc un imbold care îi determină să se apuce (din nou) de treabă.

Cei care au avut tendinţa continuă de a spune „da” doar cu gândul şi vorba, în această lună devin mult mai atenţi la ceea ce spun, conştientizând cu adevărat ceea ce pot face şi în realitate.

Cei care s-au „împrăştiat” în mai multe direcţii atenţia şi energia proprie, devin conştienţi de propriile lor responsabilităţi şi, totodată, îşi aleg propriile priorităţi. Cu alte cuvinte devin mult mai disciplinaţi, pentru că doar această ordine „internă” îi ajută să capete mai multă încredere în sine şi, totodată, le dă suficientă energie pentru a avea ei înşişi iniţiativă în acele obiective şi priorităţi care, întradevăr, sunt pentru propria lor dezvoltare şi evoluţie.

Fiecare vibraţie de destin primeşte această influenţă energetică vibraţională a lunii iunie în mod diferit. Hai mai bine să vedem cam care sunt urmările generale ale unui astfel de nod energetic similar cu mişcarea de întoarcere a unei clepsidre.

Vibraţia de destin 1. Indecizie Nervozitate Neîncredere

În această lună aveţi tendinţa de a deveni mai puţin încrezători şi mai suspicioşi ca oricând. Acest balans continuu între „încredere” şi „îndoială”, poate duce la slăbirea puterii de a face un discernământ corect în luarea deciziilor.

Orice lucru realizat altădată cu multă uşurinţă devine foarte dificil de realizat, cel puţin pe durata acestei luni. Această senzaţie de „înot împotriva curentului” vă face să deveniţi un pic mai nervoşi ca de obicei şi mai irascibili. Ca aspect general, luna aceasta pentru cei cu vibraţia de destin 1 este o lună mai puţin indicată pentru a lua orice fel de decizii sau hotărâri, de a face planuri sau de a da sfaturi/recomandări cuiva, indiferent dacă e vorba de dumneavoastră înşivă sau oricine altcineva.

Vibraţia de destin 2. Curaj — Îndrăzneală— Perspective noi

Pentru voi, în această lună, au loc adevărate răsturnări de situaţii, în special cele legate de modul de comportament cu care v-aţi obişnuit deja.

Deciziile (atunci când sunteţi puşi în situaţia de a lua) le luaţi cu foarte mare uşurinţă. Temerile, îndoielile, ezitările, dispar. Posibilităţile şi perspectivele apar mult mai clare şi mai limpezi ca de obicei. Deveniţi mai optimişti, mai îndrăzneţi. Activitatea cerebrală este mult accelerată, dându-vă posibilitatea de a face noi planuri, având în vedere imaginea panoramică dată de multitudinea de perspective.

Vibraţia de destin 3. Linişte — Deschidere — Prietenie

Sunteţi mult mai relaxaţi ca de obicei. Există posibilitatea de a fi tentaţi să vă luaţi un concediu cât mai lung, în care să cheltuiţi doar pentru propria dumneavoastră plăcere. Atrageţi cu uşurinţă în această lună noi cunoştinţe. Deveniţi foarte atenţi, mult mai atenţi ca de obicei, la aspectul dumneavoastră exterior. Pentru că în această lună vreţi să vă simţiţi cât mai bine, veţi evita orice situaţie care ar putea deveni tensionată.

S-ar putea să aflaţi nişte lucruri care vă vor surprinde. În această lună, datorită calmului şi fericirii pe care o afişaţi este posibil să deveniţi un fel de psiholog/mentor/profesor/confesor pentru cei care doresc să „împrumute” un pic din liniştea dumneavoastră.

Pentru că în general sunteţi o persoană căreia îi displace singurătatea, este posibil să acordaţi o atenţie mult mai mare decât de obicei celor din familie sau grupului din care faceţi parte.

Vibraţia de destin 4. Încredere Schimbări de perspective

În ultima perioadă se pare că aţi cam fost feriţi de noroc, de inspiraţie, de succes, de realizări. Se pare că această situaţie se schimbă încet-încet. Multe dintre cunoştinţele vechi încep să îşi reamintească de dumneavoastră, pentru că „deschiderea” pe care o afişaţi cu încredere în această lună se datorează mai mult examenelor prin care aţi trecut de-a lungul vieţii. Realizaţi şi conştientizaţi că tocmai această „deschidere” (practicată sporadic) v-a permis să vă autoeducaţi, să vă autodisciplinaţi.

În această lună deveniţi mult mai încrezători în forţele proprii, mai conştienţi de talentele dumneavoastră, mai ales că este posibil să fiţi solicitaţi şi căutaţi pentru cunoştinţele asimilate de-a lungul timpului.

De asemenea, în această lună vă sunt accentuate anumite capacităţi mai deosebite. Datorită suplimentului energetic primit în această lună începeţi să vedeţi din alt unghi situaţiile în care sunteţi implicat, începeţi să discerneţi care vă sunt adevăraţii prieteni şi, datorită acestui fapt deveniţi mult mai conştienţi de prezent şi implicit, de viitorul dumneavoastră.

Vibraţia de destin 5. Înţelepciune Discernământ Integrare

În această lună, cei născuţi sub vibraţia numărului 5 au tendinţe opuse modului lor de comportament obişnuit. Deveniţi mult mai preventivi faţă de cei din jur, de deschiderea care vă este caracteristică. În această lună vă mulţumiţi să staţi liniştiţi şi să urmăriţi în mod discret cum evoluează situaţiile, evenimentele, persoanele cu care intraţi în contact direct.

După perioada de zbucium şi nelinişte pe care aţi petrecut-o în ultimile luni, aţi început să vă formaţi un alt mod de a gândi, v-aţi format un alt mod de a lua decizii şi hotărâri, datorat în mare măsură şi schimbării priorităţilor personale. De astă dată, contrar firii dumneavoastră care adoră libertatea sub toate aspectele ei (gândire, mişcare, emoţii), începeţi să comunicaţi şi cu cei din jur, apelând atât la experienţa personală acumulată cât şi la experienţele altora. Multe dintre aceste experienţe s-au dovedit a fi dureroase, prin urmare, în această lună veţi trece rapid de tot peste trecut căci, tot din experienţă, aţi învăţat că apelând tot timpul la trecut ca singura şi unica posibilitate de a măsura tot ceea ce se petrece în viaţă, ajungeţi să bateţi pasul pe loc. Este posibil ca în această perioadă să deveniţi mult mai serioşi decât de obicei, să fiţi mai tăcuţi contrar firii dumneavoastră deschise şi volubile. În special, partea financiară a vieţii, modul în care priviţi şi folosiţi resursele de care dispuneţi este cu totul altul decât cel practicat o perioadă destul de îndelungată. Deveniţi mult mai cumpătaţi.

Este posibil, de asemenea, să vă treziţi solicitaţi din locuri şi de către persoane neaşteptate, tocmai datorită înţelepciunii acumulate de-a lungul experienţelor mai puţin obişnuite prin care aţi trecut.

Vibraţia de destin 6. Bilanţuri Noutăţi Înţelepciune

Multe lucruri se clarifică pentru dumneavoastră în această lună. Unele dintre cele despre care aflaţi v-au fost ascunse o perioadă îndelungată de timp. Metaforic vorbind, în luna iunie apare necesitatea unui bilanţ, un fel de inventar complet al evenimentelor la care asistaţi, despre care auziţi şi a celor despre care ştiaţi deja.

Reamintiţi-vă în această perioadă că o decizie înţeleaptă se ia doar după adunarea, notarea şi examinarea tuturor informaţiilor primite.

Ca o concluzie finală, în această lună este mult mai bine să evitaţi să luaţi orice fel de decizii sau hotărâri, să faceţi orice fel de planuri de viitor sau să încheiaţi contracte, fie ele verbale sau scrise.

Vibraţia de destin 7. Obiective Argumente Acţiune

În ultimul timp aţi intrat într-o formă aparentă de „hibernare”. V-aţi limitat la strictul necesar activitatea fizică (care, oricum, vă displace). În schimb, activitatea mentală vi s-a accelerat foarte mult. În toată această perioadă v-au venit tot felul de idei, v-aţi făcut tot felul de planuri sau aţi căutat obiective asupra cărora v-aţi stabilit o perioadă de timp atenţia. Pe marea majoritate dintre ele le-aţi abandonat. Aţi sortat, triat, ales cu multă grijă tot felul de obiective. S-au adunat câteva planuri realizabile şi, totodată, aţi avut mare grijă să vă sortaţi şi argumente pentru susţinerea planurilor respective. În această lună treceţi la acţiune cu mult curaj pentru îndeplinirea obiectivelor, luându-i (ca de obicei) pe cei din jur prin surprindere.

Din experienţele anterioare ştiţi deja că „surpriza” constituie cel mai mare atu de care dispuneţi. Tot ce începeţi în această lună, fie că este vorba de un obiectiv clar stabilit sau un plan întins pe o perioadă mai îndelungată de timp, are şanse de reuşită foarte mari. De altfel, marea majoritate a obiectivelor dumneavoastră ţin de lumea materială, deci şi argumentele folosite de dumneavoastră sunt raţionale şi clare, planurile au (ca de obicei) obiective materiale de atins, fie că este vorba despre un câştig sau o investiţie la care să participe mai multe persoane. Poate fi vorba despre o excursie, o tabără sau o plimbare ceva mai departe de casă.

Vibraţia de destin 8. Toleranţă Tandreţe Diplomaţie

În luna iunie cei născuţi sub vibraţia destinului 8 devin mult mai tandri şi mai înţelegători ca de obicei. (Re)descoperiţi în interiorul dumneavoastră o latură nouă, o sursă de energie care vă ia prin surprindere. Acea latură ştiaţi că o aveţi dar aţi căutat de cele mai multe ori să o ascundeţi sau aţi evitat să o folosiţi. Motivul? În astfel de stări imaginaţia dumneavoastră prinde aripi şi există tendinţa de a reacţiona la primele impulsuri. La fel, tot în astfel de momente sunteţi mult mai vulnerabili, uşor de influenţat, repetând de zeci de ori aceleaşi greşeli. Multe dintre reacţiile dumneavoastră în astfel de momente de slăbiciune le regretaţi mai târziu.

Este mult mai util ca în astfel de perioade în care sensibilitatea şi emotivitatea dumneavoastră sunt mult accentuate, să evitaţi contactul direct cu oamenii care s-au dovedit a avea o influenţă perturbatoare asupra dumneavoastră şi să vă puneţi un „clopoţel interior” care să vă avertizeze la orice mişcare mai puternică de vânt. În caz că aţi descoperit că aveţi deja aşa ceva interiorul dumneavoastră „ştergeţi-l de praf”, faceţi-i o verificare „tehnică”, etc.

Ca o concluzie finală, în această lună aveţi suficientă energie pentru a vă echilibra chiar dumneavoastră, fără a mai fi nevoie să apelaţi (aşa cum v-aţi învăţaţi să o faceţi) la ajutorul altcuiva din mediul apropiat.

Vibraţia de destin 9. Belşug Fericire Optimism

Un ghem plin de energie! Acesta este comportamentul dumneavoastră, a celor născuţi şi aflaţi sub vibraţia de destin 9 în această lună a anului 2013. Străluciţi şi excelaţi în tot ceea ce faceţi, spuneţi şi, în general, sunteţi aprobaţi de către cei din jur pentru ideile dumneavoastră. Sunteţi deja sau deveniţi favoritul tuturor celor cu care intraţi în contact direct. Vă pică „din cer” oferte şi sume de bani neaşteptate pe care le dăruiţi cu bunătate, cu generozitate şi din toată inima. De altfel, toată luna aceasta vă păstraţi starea de veselie şi de bucurie. Munciţi cu drag, vă gândiţi să călătoriţi (sau la călătoria cuiva din anturajul dumneavoastră), vă faceţi planuri de viitor (lucru mai puţin obişnuit pentru felul dumneavoastră de a fi, gândi sau acţiona), obiective pe care le împărtăşiţi cu cei dragi inimii dumneavoastră. S-ar putea ca datorită veseliei, a fericirii şi a mulţumirii de sine care vă iese prin toţi porii corpului dumneavoastră să fiţi chemaţi să ajutaţi în diverse situaţii străine de viaţa dumneavoastră particulară.

De dumneavoastră depinde să primiţi ceea ce vă doriţi în această lună şi în perioada imediat următoare. Dacă vă doriţi respect, acordaţi-l mai întâi dumneavoastră, dacă vă doriţi fericire, faceţi-i pe cei din jur fericiţi, dacă vă doriţi bani, atunci dăruiţi o sumă de bani. În această lună tot ceea ce faceţi se va întoarce la dumneavoastră de zeci, sute sau de mii de ori înmnulţite. Accesul la „banca universală” vă este permis fără nici un fel de restricţii sau condiţionări, deci, ceea ce vă doriţi cu adevărat în viaţă, dăruiţi mai întâi altcuiva, fie că este vorba despre un cadou cu semnificaţie sentimentală, emoţională sau materială. Singurul lucru de care trebuie să aveţi mare grijă este să oferiţi acele „daruri” doar celor care vă cer acele lucruri. De foarte multe ori accesul la această „bancă universală” este restricţionat şi/sau redus datorită unei tendinţe de a risipi fără discernământ tot ceea ce primiţi în această lună. Singurul lucru pe care îl puteţi face este să deveniţi conştient de surprizele care apar în această lună, căci ele, întradevăr, apar!

Comments are closed.

%d bloggers like this: