Luna Martie 2014 — În Căutarea Soarelui

Persectivele şi tendinţele din această lună sunt determinate de pre-dispoziţiile de a căuta „noul”, de dorinţa de a face altceva decât ceea ce am făcut până acum, de nevoia de a integra un alt mod de a acţiona decât cel cu care ne-am obişnuit în ultimul timp.

Toate aspectele de şi din viaţă sunt vizate, în special acele domenii în care s-a instalat monotonia. Poate fi vorba despre încercări legate de dezvoltarea personală, despre schimbări în viaţa sau/şi în cadrul intim, sau de noi proiecte (idei) care vizează cariera şi viaţa noastră profesională.

Oricum, indiferent din ce unghi am privi această tendinţă şi nevoie acută de schimbare, marea majoritate dintre noi devin ceva mai curajoşi, mai îndrăzneţi şi mai încrezători în capacităţile lor.

Inner Sun-01Schimbările se produc doar atunci când se fac alegeri independente şi se acţionează personal în direcţia dorită. În primul rând este vorba despre decizii luate în mod conştient, apoi, în al doilea rând, sortând din baza de idei, trăiri, senzaţii avute în decursul lunilor anterioare.

Ideea de bază este dată şi determinată de vibraţiile caracteristice unui nou început. Întocmai cum şi natura îşi reia un ciclu anual de manifestare, căci aceasta este menirea sa şi rostul ei jucat în întregul Creaţiei, tot aşa şi noi oamenii simţim acest imbold de a începe, de a ne mişca într-o altă direcţie decât ne-am mişcat în ultimile luni (sau poate ani!).

Luna lui Martie este prima lună din acest an când vibraţiile energetice universale constituie şi formează acest impuls de care mulţi dintre noi aveam nevoie.

Succesul şi reuşita în tot ceea ce începem şi iniţiem în această lună se obţine doar prin muncă personală, prin implicarea noastră efectivă şi completă în proiectele, planurile şi obiectivele stabilite. Pentru a obţine acest succes ceva mai uşor, este absolut necesar să se păstreze un anumit echilibru între realitatea avută deja şi acea realitate în care ne dorim să fim.

Există şi posibilitatea de a întâlni anumite obstacole pe acest drum. Aceste mici obstacole întâlnite ne arată gradul nostru personal de dependenţă şi de ataşament.

Cu toţii simţim acest supliment de energie care ne îndeamnă să ne schimbăm (mai mult sau mai puţin) punctul propriu de vedere, şi să ne îndreptăm atenţia într-o altă direcţie decât cea cu care ne obişnuisem.

Inner SunVibraţia acestei luni este vibraţia 1. Este o vibraţie „cu greutate”, căci de la acest 1, de la acest Soare individual porneşte toată energia necesară manifestării acelor idei noi. În funcţie de cât investim din această energie personală, vor fi şi rezultatele. Deci este o lună hotărâtoare din multe puncte de vedere, o lună decizională în ceea ce va urma să se petreacă atât în lunile următoare cât şi în anii următori.

Odată făcut „primul pas” în direcţia respectivă, o parte dintre problemele de care ne-am lovit în ultimile luni îşi vor găsi mult mai repede rezolvarea. De multe ori se poate întâmpla chiar să fim luaţi prin surprindere de această uşurinţă şi rapiditate cu care problemele respective se „dizolvă”.

Cei care s-au decis şi au curaj să facă primul pas în căutarea acestui Soare personal, au parte de mult ajutor din partea Universului. Ajutorul poate consta în persoane cunoscute în ultimul timp şi absolut întâmplător, poate fi vorba despre încasarea unor sume de bani sau poate fi vorba despre nişte informaţii care le sunt de un real folos.

Datorită acestei vibraţii marea majoritate dintre noi ne simţim ceva mai bine ca de obicei, mai energici şi mai vioi. Mintea începe să lucreze din ce în ce mai clar, mai limpede şi mai repede. Dacă avem deja planurile făcute dinainte sau ideea stabilită şi bine conturată, atunci succesul şi reuşita se obţine mult mai uşor decât ni se părea la început. Tot ceea ce este necesar este stabilirea unui obiectiv sigur, cert, cu alte cuvinte concentrarea mentală personală doar într-un singur loc. Acesta este de fapt „primul pas” care trebuie făcut de către noi înşine!

Lucrul, ceea ce ne ocupa timpul şi energia până acum, devine mult mai uşor şi mai puţin stresant ca de obicei.

În această lună preferăm să facem şi altceva decât să aşteptăm şi să (ne mai) gândim sau să (mai) aşteptăm.

Se poate întâmpla ca multe dintre acţiunile începute în această lună să stârnească adevărate „valuri”, căci fiecare mişcare reprezintă o cauză urmată de un alt efect. Deci, la început de drum poate apărea acea senzaţie de singurătate, de individualitate, de respingere uneori (căci este posibil şi aşa ceva).

În această lună aşa-zisele complexe de inferioritate sunt uitate, lăsate într-un colţ, lucru care ar putea duce şi la dezaprobările celor din anturajul obişnuit. Însuşi anul acesta, 2014, este un an de tip individualist, în care marea majoritate a evenimentelor se datorează şi se petrec doar prin investiţie personală, prin mişcare individuală, prin deplasări în alte locuri, prin stabilirea de noi relaţii, contacte, prin comunicarea cu alte persoane.

Toate aceste tendinţe sunt generale. Fiecare persoană însă are o anumită formă de manifestare caracteristică destinului său, şi o anumită cantitate de energie pe care o acordă acestei manifestări. Se poate întâmpla ca acest impuls să fie ori „prea mult”, ori „insuficient” sau să fie exact ceea ce este nevoie. Mai există şi o altă variabilă care intervine între vibraţia de destin şi cea din această lună. Contează foarte mult şi vibraţia menirii personale, un aspect care are implicaţii mai mult karmice.

Ca o imagine de ansamblu, vibraţia acestei luni este benefică şi favorabilă nativilor cu destinul 2, 3 şi 9; este prietenoasă pentru cei cu vibraţia de destin 5; în schimb cei cu vibraţia destinului 14, 6, 7 şi 8, s-ar putea să întâmpine ceva dificultăţi. Marea majoritate a acestor dificultăţi sunt fie de natură karmică, fie se merge într-o altă direcţie decât cea dată de menirea sa.

 

Câteva cuvinte suplimentare legate despre tendinţele pe care le are fiecare destin în parte şi în această lună.

Destin 1.

Aparent, acest impuls ar trebui să fie benefic pentru cei născuţi sub vibraţia de destin 1. Dar Universul are cu totul alte legi decât cele umane!

Pentru cei cu destinul 1, luna Martie a anului 2014 este o lună liniştită, lipsită de provocări, este o lună potrivită mai mult pentru comunicarea liberă şi dezinteresată. Cei cu destinul 1 devin ceva mai atenţi la sentimentele şi dorinţele celor din jurul lor, fie că este vorba despre viaţa intimă sau cea profesională. Este un moment de recuperare a forţelor personale, de relaxare mentală în primul rând.

În al doilea rând este posibil să fi avut deja unele semne exterioare, manifestate prin tensiuni sau evenimente în care au fost implicaţi direct şi personal, semn că au cam întrecut nişte limite, în special în locurile în care au ţinut să îşi impună punctul lor de vedere sau de acţiune. Uneori, pentru a păstra un echilibru, este absolut necesar să mai şi ascultăm opiniile celor din jurul nostru, să îi mai lăsăm să aibă şi propriile lor iniţiative sau dorinţe.

Destin 2.

Cei cu destin 2 devin ceva mai precauţi ca de obicei, căci ei simt (şi ştiu) că au tendinţa de a se lăsa influenţaţi. Este unul dintre motivele pentru care cei cu destinul 2 în această lună încep să îşi spună (şi cu) voce tare opiniile personale, în loc să le accepte în mod tacit pe ale altora.

Prin urmare, cei născuţi cu vibraţia de destin 2 în această lună încep să capete ceva mai multă încredere în ei înşişi, să gândească (în loc să fie doar de acord şi să execute), să refuze acţiunea imediată (ca o urmare a unui impuls primit), sau, chiar mai mult, să devină şi încăpăţânaţi să dea curs dorinţelor şi cererilor primite de la cei din jur. Este modul lor în care îşi manifestă „masculinitatea”.

Este posibil ca unele dintre relaţiile avute şi în care s-au implicat (în special cele emoţionale) să se răcească în mod treptat. S-ar putea spune că în această lună cei cu destinul 2 încep să îşi facă o curăţenie în propria lor viaţă, îndepărtând acele persoane sau obiceiuri care le-au produs anumite dezechilibre.

Destin 3.

Cei cu destin 3 sunt norocoşi în această lună. Ei tocmai de aşa ceva au nevoie (şi aşteptau), de acel vânt care să sufle în direcţia dorită de ei înşişi!

În această lună, cei născuţi cu destinul 3 au succes în cam tot ceea ce întreprind, fie că este vorba despre relaţii interumane sau afaceri personale.

Totuşi, viaţa intimă a unui 3 în această lună se află pe teren neutru, căci nativilor 3 le cam place să se împrăştie în mai multe obiective sau/şi să se uite în mai multe direcţii în mod concomitent. Dar, în general, pentru cei cu vibraţia de destin 3 această lună este excelentă, cu oportunităţi sau provocări destul de dese şi, mai ales, cu rezultate peste aşteptări.

Destin 4.

Cei cu destin 4 „simt” că se petrece ceva şi (ca de obicei) încearcă să înţeleagă în mod raţional ceea ce se petrece înainte de a face ceva anume. Reacţia unui 4 este în mod general mult mai înceată la orice fel de impuls primit. Acest lucru îi poate determina pe cei cu destin 4 să rateze multe dintre oportunităţile ivite. Această încetineală a determinat pe marea majoritate a numerologilor să considere şi să afirme că cei cu destinul 4 sunt ghinionişti. Este vorba despre cu totul şi cu totul altceva. Cei cu această vibraţie de destin se implică total în ceea ce fac, omiţând şi celelalte aspecte din viaţă. De exmplu, dacă se implică într-o relaţie, omit sau uită de ei înşişi, de dorinţele şi nevoile lor personale. Dacă se implică în construirea unei cariere, uită că mai există şi o viaţă personală în afară de profesie.

Pentru nativii cu destinul 4 în această lună există posibilitatea apariţiei de noi oportunităţi sau oferte venite din „neant”. Probabil ca o parte dintre aceste oportunităţi să apară şi să fie rezultatul unor dorinţe ceva mai vechi, care au fost abandonate.

Ceea ce trebuie reţinut este că, adevărata cauză a întârzierilor în îndeplinirea obiectivelor şi dorinţelor personale, se datorează în primul rând ataşamentelor, a dependeţelor avute şi acceptate în mod tacit. Poate fi vorba atât despre dependenţele emoţionale sau de cele materiale. Indiferent de ce fel de formă îmbracă aceste ataşamente, uneori este suficient doar să le conştientizăm şi cât de „bine” ne fac în propria noastră viaţă.

Destin 5.

Cei cu destinul 5 sunt „copii eterni” ai Universului. Le este tare greu să stea într-un loc (fizic sau mental), chiar şi fără a avea acest impuls suplimentar primit în această lună. Şi totuşi, pentru nativii cu destinul 5 această lună este o lună liniştită şi calmă din multe puncte de vedere. Ceea ce urmăresc ei cu perseverenţă este propria lor independenţă, atât cea emoţională cât şi cea financiară. Deci, în această lună, cei cu destinul 5 se pun singuri la treabă, căci doar ideea de a depinde de ceva sau de cineva pur şi simplu îi sufocă! Spor la lucru! :)

Destin 6.

Cei născuţi sub această vibraţie caută mereu să se afle în „lumina reflectoarelor”, fie că este vorba despre cadrul cel intim (de acasă), sau despre profesia aleasă şi practicată. Acest impuls de început, primit în această lună, îi va ajuta să se urce „pe scenă”. Este posibil ca această energie să îi influenţeze destul de puternic, să îi determine să facă ieşiri destul de îndepărtate de cadrul lor intim sau să testeze noi variante de idei, inovatoare, pe plan profesional. Indiferent de direcţia urmată, cei cu destinul 6 în această lună încep să plece în căutarea altor „ape”, căutând în special locurile în care acţiunile lor să producă „valuri”.

Destin 7.

Cei născuţi sub vibraţia de destin 7 sunt plini de intuiţie şi, în plus, au o imaginaţie destul de bogată. Uneori au tentinţa de a cădea în capcana propriei lor imaginaţii, a propriei lor creaţii mai mult sau mai puţin manifestate. Dar, datorită faptului că au tendinţa de a crede cu tărie a ceea ce există doar în imaginaţia lor, se poate întâmpla să mai şi aibă parte de cu totul altceva decât ceea au crezut sau au aşteptat!

Această lună pentru cei născuţi sub vibraţia 7 este o lună mai slabă, în primul rând din punct de vedere financiar. Dar Universul îi ajută pe cei darnici şi în primul rând pe cei care dăruiesc într-un mod dezinteresat, fără a avea niciun fel de aşteptări. Prin urmare, şi aceste dificultăţi financiare posibile sunt depăşite fie cu ajutorul unor sume de bani căzute din „cer”, fie cu ajutorul prietenilor. Depinde de cât, cui şi cum au gândit atunci când au dăruit, atât în anii precedenţi cât şi în lunile anterioare!

Destin 8.

Cei cu destinul 8 văd cu mare greutatea „lumina” din tot ceea ce îi înconjoară. Acest mod de a gândi le poate aduce cu mare dificultate fericirea. Nativii cu destinul 8 sunt foarte greu de mulţumit, inclusiv să fie satisfăcuţi chiar ei înşişi cu ceea ce au deja, lucru care de cele mai multe ori le scapă din vedere. Tind destul de mult (şi de des) să se uite în trecut, la ceea ce ar fi putut să fie (sau să aibă).

Dar cel mai important lucru este faptul că cei cu destinul 8 mereu au dorinţe, idei, planuri, obiective de îndeplinit.

Prin urmare, în această lună este posibil să apară tendinţa de „împrăştiere” (tot ceea ce este prea mult strică!), în special din punct de vedere intelectual, de tendinţa de a construi dificultăţi imaginare în calea obiectivelor personale, de a privi pe cei cu care intră în contact direct ca pe nişte rivali sau concurenţi la ceea ce au sau vor să aibă. Pentru ei, luna Martie este o lună în care ar fi mult mai înţelept să adopte o atitudine de „stand-by”, să se relaxeze, să se odihnească, atât din punct de vedere mental cât şi fizic.

Destin 9.

Luna Martie este o lună cu mult spor pentru cei născuţi sub vibraţia de destin 9. Ei se simt în apele lor, „ca acasă”, indiferent în ce domeniu s-ar implica în această lună. Luna Martie din acest an le oferă toate darurile sale: oportunităţi, putere personală, curaj, discernământ, în general toate acele caracteristici specifice vibraţiei 1, şi de care ei se folosesc din plin.

Nativii cu destinul 9 devin mai puternici şi mai siguri în tot ceea ce se implică, sunt mai perfecţionişti, înregistrează succese şi reuşite mult mai uşor decât altădată iar norocul le surâde şi este de partea lor. Îndoielile şi temerile care îi măcinau altădată gândurile şi îl determinau să se izoleze, în această lună dispar. Energia care le-a creat şi alimentat acele îndoieli se îndreaptă către „deschiderea” de care cei din 9 au atât de mare nevoie.

 

O lună cât mai frumoasă şi fericită!

 

Cu drag,

Monica

sursa imagini: http://1320frequencyshift.wordpress.com/2013/12/28/reclaiming-the-rainbow-throne/

 

%d bloggers like this: