Luna Martie 2015 — De la cunoaştere la recunoaştere

 Este o lună deosebită din foarte multe puncte de vedere!

Se schimbă enorm de multe în vieţile noastre şi, îmi vine să trec chiar dincolo de orice precauţiune, afirmând că este una dintre perioade în care multe dintre evenimentele care se petrec ACUM au capacitatea şi puterea de a schimba vieţi şi destine! :)

Această lună este doar în parte un nou început. Este UN ALTFEL DE ÎNCEPUT.

 Oglinda Avem parte „în parte” de experienţe care ne aduc aminte  vag de ceea ce am mai trăit cândva. Posibilităţile sunt  destul de multe! ACUM avem posibilitatea de a alege fie la  fel, dacă am fost mulţumiţi de rezultatul avut cândva, fie  să facem altfel, urmând să vedem şi rezultatele.

 Forţele care ne sunt dăruite acum sunt energii care ajută şi ne ajută pe toţi să trecem în alte planuri. Aşa cum şi natura reînvie la viaţă, aşa se întâmplă cu noi toţi. Posibil ca mulţi dintre noi să ne amintim de multe lucruri de mult uitate…

Atmosfera generală.

Suntem „deschişi”. Suntem dispuşi către aşa ceva. Se repetă multe dintre experienţele personale prin care am mai trecut. Cum „repetitio mater studiorum est”, Universul ne oferă această şansă de a evolua, de a ne cunoaşte şi RECUNOAŞTE!

Ni se oferă şansa de a gândi, de a reflecta DIN NOU la modul cum am acţionat cândva. Ni se oferă şansa de a alege ALTFEL. Pentru a putea face acest lucru cu toţii primim daruri ceva mai speciale, cum ar fi deschiderea temporară a unor capacităţi de clar-viziune, clar-vedere şi/sau de clar-percepţie.

Putem prevedea mult mai uşor unele evenimente. Putem „ghici” cum gândesc cei din jur. Suntem mult mai siguri pe noi înşine. Putem vindeca şi ne putem vindeca.

Ideile care ne trec prin minte au mari şanse de a se materializa dacă (doar dacă!) reuşim să ne păstrăm cumpătul şi să evităm să ne „împrăştiem” în „n” direcţii. Asimilăm mult mai uşor informaţii. Legăm mult mai uşor relaţii. Toate aceste daruri ar trebui să fie luate în considerare şi tratate cu un mare simţ de răspundere! Folosite doar în scopuri egoiste, individualiste, s-ar putea să se întoarcă la noi întocmai ca un bumerang şi să ne dea de-a berbeleacul!

Mediul înconjurător şi tot ceea ce se află în el ne influenţează mult mai puternic decât de obicei. Cu toţii avem tendinţa ca, în această lună, să reflectăm întocmai acest mediu, deci mare atenţie şi la cum ne comportăm! Multe dintre lucruri, fapte, acţiuni trecute, se întorc la noi în Martie. E o lună în care se cam face „curăţenie”. Dacă am rănit, atunci vom fi răniţi. Dacă am iubit, vom fi iubiţi. Dacă am dăruit, primim. Dacă am creat probleme altcuiva, acum sunt şanse destul de mari să trăim şi să simţim pe pielea noastră aceleaşi tip de probleme.

Tendinţele generale ale acestei luni sunt mult mai puternice decât am putea duce o mare parte dintre noi, „duce” însemnând în primul rând în capacitatea de a ne autocontrola ieşirile. Această forţă energetică s-ar putea să ne „îndemne” să fim groaznic de încăpăţânaţi în idei şi mai perseverenţi în a obţine ceea ce vrem. NOI!

Influenţele lui Martie combinate cu cele ale acestui an ne pot duce în situaţii în care ne putem pierde cumpătul sau/şi răbdarea. Să luăm aminte la cazurile în care vrem să ne impunem punctul nostru de vedere. Să fim atenţi în momentele în care suntem tentaţi să dominăm pe cei din jur. Să fim atenţi la modul în care ne asumăm responsabilităţi, căci tendinţa din această lună e cam să… uităm de ele! Este unul dintre motivele pentru care şansele cele mai mari de reuşită în a obţine ceea ce îşi doresc le au cei care s-au învăţat să lucreze „în echipă”. Cei care caută să impună sau să se impună cu forţa, au toate şansele să bată pasul pe loc.

Pe scurt, despre vibraţiile personale.

Vibraţia personală 1.

Apar ceva încercări sau/şi dificultăţi în această lună.

Dacă ai susţinut „ceva” (un grup, o familie, o idee), atunci primeşti şi ajutor.

Vibraţia personală 2.

În luna aceasta te „transformi”. Şi din punct de vedere teoretic, dar şi practic.

Mare atenţie la ceea ceea ce visezi! Visele te vor ajuta să înţelegi ceva mai bine acest proces de transformare!

Vibraţia personală 3.

În această lună ai tendinţa de a risipi, de a risipi fără discernământ.

Pune frână la astfel de risipă inutilă, făcând distincţie dintre „vreau să…” şi „îmi trebuie să…”!

Vibraţia personală 4.

Graniţa dintre inteligenţă şi şiretenie este atât de subţire, încât poate fi trecută foarte uşor.

Mai ales în această lună, când apar şi cele mai mari tentaţii! Dacă foloseşti inteligenţa, atunci ai parte de un succes deplin. Şiretenia însă, dăruieşte tot un succes, dar scurt!

Vibraţia personală 5.

Ai oportunitatea de a reîncepe un alt drum.

Poate fi vorba despre o re-întoarcere într-un punct, o intersecţie destul de importantă pentru tine. Oricum, acum vei ştii deja despre o alegere făcută şi unde te-a dus ea!

Vibraţia personală 6.

Ai posibilitatea de a cunoaşte Adevărul!

Aminteşte-ţi cu butonul de „on-off” se află mereu în tine, în niciun caz înafara ta! Apasă cu încredere pe acest buton invizibil şi ţine apăsat pe el, cu încredere, căci vei vedea rezultatele aproape imediat în realitatea ta imediată!

Vibraţia personală 7.

În Martie ai posibilitatea de a face „curăţenie”. În special printre cunoscuţi! Ai oportunitatea de a cunoaşte cei care îţi sunt (cu adevărat!) prieteni şi cei care îţi sunt doar… cunoscuţi.

Vibraţia personală 8.

Universul de ajută, indiferent pe ce cale alegi să mergi în această lună. Ai însă mare grijă şi pe unde păşeşti! Sau pe ce anume!

Vibraţia personală 9.

Surprize, surprize, surprize!

Ai parte de multe evenimente care te pot lua prin surprindere. Ba chiar mai mult, ele au marele „talent” de a trezi la realitate, o altfel de realitate decât cea în care ai crezut cândva!

sursă imagine:

http://ashadeofpen.com/2013/01/26/reflecting-dreams/

%d bloggers like this: