Luna Neagră în Fecioară

 Cine a inventat cuvântul „workhaholic”, cred că a avut în vedere o persoană cu Luna Neagră în Fecioară. Pe scurt: un om care vede în faţa ochilor săi doar munca pe care o face, nimic altceva. Orice alt aspect social este nevăzut, imposibil de existat. Sau dacă e, acceptarea lui se face cu mare greutate!

Eşti tentat să faci mereu doar „bine”, omiţând şi partea cealaltă, „răul”. Cu cât ţii mai mult la „binele” pe care-l vezi şi crezi (doar tu!), cu atât vei da posibilitatea „răului” să se manifeste. În viaţa ta, căci despre ea vorbim!

Lilith-02

Cauza:

Probabilitatea este destul de mare ca într-o altă viaţă (sau o altă realitate) să îţi fi folosit propriile talente în exces, adică să fii avut un adevărat talent de a vindeca dar le-ai folosit fără a avea şi cunoştinţe spirituale. Prin urmare, ai produs mai multe prejudicii decât beneficii celor trataţi. S-ar putea ca, la un moment dat, să fii conştientizat de eroarea făcută, iar de acest lucru îţi vei da seama doar în această viaţă, în funcţie de cum priveşti ordinea, curăţenia, igiena inclusiv sănătatea în general. Deci, tentaţia este destul de mare de a manifesta extremele acestor aspecte: ori eşti un adevărat maniac în curăţenie, ordine sau obsedat de sănătatea fizică, ori priveşti toate aceste lucruri cu indiferenţă… Mai puţin când se referă la persoana ta! Ştii cum poţi să afli? Simplu de tot… Îţi răspunzi tu singur la întrebarea: Cum te simţi când trebuie să te duci la medic? Refuzi sau, dimpotrivă, te duci cu plăcere? Răspunsurile se află întotdeauna înăuntrul nostru, indiferent dacă sunt (‘au ba) conştientizate.

Mai poate exista şi o altă formă de manifestare a acestei adevărate divinizări a muncii. Adică, să te supui ordinelor primite de la cei „de sus”, judecând pe cei „jos” şi criticându-i. „Scopul scuză mijloacele”?!? Dacă te tentează un loc „călduţ” şi îl urmăreşti cu îndârjire şi perseverenţă în această viaţă, îl capeţi eliminându-ţi concurenţa, atunci s-ar putea să ai parte de TOT, inclusiv de responsabilităţile celor îndepărtaţi, eventualii candidaţi la ocuparea acelui post.

Ce se poate face:

Perfecţiunea se află descoperind ŞI imperfecţiunea.

Evită să (mai) pasezi sarcinile care îţi revin altora, tu doar stând deoparte să culegi doar beneficiile. Fiecare „post” ocupat în această viaţă, înseamnă în mod concomitent şi beneficii dar şi responsabilităţi.

Vorbeşte cu Dumnezeu şi cere-i să te atenţioneze într-un fel atunci când ai tendinţa de a judeca şi acuza pe cei din jur de orice problemă care o ai. Şi fii sigur/ă că D-zeu ascultă orice fel de cerere care i se adresează din suflet! Învaţă să-ţi relaxezi propria ta minte, lăsând-o să se odihnească, măcar din când în când. Priveşte viaţa pe ansamblu, mai puţin pe detalii şi aspecte despicate-n zeci sau sute de fragmente. Doar aşa înţelegi (şi afli!) care este rostul „răului” cu care lupţi să îl îndepărtezi.

Lilith-01

Încă un mic detaliu legat de acestă poziţie a Lunii Negre:

Dacă cumva eşti tentat de ideea de a te juca cu ideea manifestării unor boli inexistente (pentru a fugi de nişte responsabilităţi de exemplu) atunci s-ar putea ca în scurt timp chiar să ai parte de acele boli inventate. Pentru că D-zeu ne dă exact ceea ce-i cerem!

……………………………………………….

Începând din 28 noiembrie 2014 şi până pe 25 august 2015 Lilith se află în zodia Fecioarei. Cele scrise mai sus sunt valabile atât pentru cei care au poziţia lui Lilith în Fecioară în astrograma natală (link), dar în egală măsură pentru noi toţi.

Monica Stănescu

carte-vizita-online-02

Surse imagini:
http://wiki.astro.com/astrowiki/en/Lilith

http://www.comicvine.com/forums/battles-7/yellow-eyed-demon-azazel-vs-lillith-supernatural-b-419974/

%d bloggers like this: