Luna Noiembrie 2013. Puneţi-vă centurile de siguranţă!

 Pentru început să vă spun câteva cuvinte despre vibraţia 11, această vibraţie considerată de numerologi şi astrologi drept „magică”.

11

Te ia frumuşel, te urcă sus-sus de tot, îţi arată cerul şi pământul cât e de frumos, te face să te simţi că eşti regele sau regina lumii, apoi te prinde în braţe şi te coboară iute-iute la pământ de rămâi fără suflare!

Încerci să îţi revii, să te aduni, să îţi recapeţi respiraţia, te pipăi şi te întrebi dacă ai murit sau mai eşti încă în viaţă, şi, uneori, cu ce-ai greşit de-ai meritat aşa ceva tu, un simplu muritor de rând…

Stai liniştit/ă… Totul e OK. Eşti fără de vină. Tocmai ai avut de-a face cu o vibraţie de origine divină: 11. Aşa este ea. Sau el, cel născut cu această vibraţie! Iar “familia” celor născuţi sub această vibraţie e destul de mare: cei născuţi pe data de 11, cei cu vibraţia destinului 2 din 11 şi cei născuţi în luna a 11-a ( scorpionii din a doua şi a treia decadă, precum şi cei născuţi în săgetător, prima decadă). Personal, ca numerolog, am întâlnit un astfel de comportament şi la cei care au vibraţia interioară şi exterioară identice, deci se pare că divinul foloseşte ceva mai multe moduri de a comunica.

Dar să revin la luna 11, anno domini 2013…

Ce ne (mai) aşteaptă în această lună?

Pe scurt: urmează o plimbare cu un roller-coaster, sau, după cum este ceva mai cunoscut, cu un montain-rousse.

mountain-rousse

Luna Noiembrie 2013 este o lună excelentă pentru tot ceea ce înseamnă „financiar”, deci în această lună toate celelalte aspecte ale vieţii sunt oarecum ceva mai neglijate, în special cele care ţin de „suflet”.

Este o lună în care energia manifestării este ceva mai „vie” şi accentuată, deci atenţia ne este îndreptată (cu sau fără voia noastră) spre latura materială a vieţii, a finalizării unor proiecte, a planificării altora, iar pentru asta ne sunt date toate darurile necesare: ceva mai mult curaj ca de obicei şi mult, mult spirit de întreprinzător.

Dacă luna anterioară ne-a pus mult răbdarea la încercare prin întârzieri, tergiversări şi amânări, în această lună ne vedem cu ochii (fizici) o mare parte din obiectivele puse în minte de-a lungul întregului an, în special cele la care ne-am gândit cu insistenţă şi care au fost puse pe hârtie.

Apar bani din surse de venituri neaşteptate, apar şi multe cheltuieli neprevăzute, exact cam cum ar fi o plimbare cu un montain-rousse… financiar!

Ce trebuie reţinut (şi insist mult de tot în cele afirmate aici!):

Întotdeauna primim doar cât putem duce, puteţi fi siguri de asta. „Centurile de siguranţă” ne sunt tot timpul la locul lor şi puse cu mult înainte de a urca în acest trenuleţ ameţitor!

Privită pe ansamblu, această lună s-ar putea caracteriza prin următoarea frază devenită celebră: „cereţi şi veţi căpăta”

În această lună aveţi acea forţă divină de partea dumneavoastră.

Multe dintre problemele pe care le aveţi se vor rezolva.

Multe dintre întrebările pe care le puneţi (chiar şi cele din interiorul dvs.) îşi vor capăta răspunsul.

Dacă doar aţi visat să călătoriţi, acum vi se oferă oportunitatea.

La ce aspect trebuie să acordăm (ceva mai multă) atenţie în această lună? La sănătatea fizică, căci excesul de energie pe care îl primim este mai mult decât suficient pentru a ne pune mişcare.

Mare grijă la consumurile alimentare din această lună, şi mă refer în special la alimentele de tip „energizant”: cafea, ness, ciocolată, alcool, etc.

Ceva mai multă agitaţie şi în sistemul nervos, deci este posibil ca în această lună să apară şi forme de manifestare care sunt străine de noi, „cei de toate zilele”.

Probabil că o să vă întrebaţi de ce… Pentru că în această lună „împrumutăm” câte ceva din manifestările vibraţiei 8

Este o lună excelentă pentru cei născuţi sub vibraţiile de destin 4, 5, 6 şi 7, o lună „neutră” pentru cei cu vibraţia 3 (înclin să cred că din naştere le place acest montain-rousse financiar!) şi o lună ceva mai slabă pentru cei născuţi sub vibraţia destinului 1, 2, 8 şi 9.

Pentru cei care citesc articolele mele în mod constant, menţionez că deja se simt influenţele generale ale anului 2014. Despre anul 2014 privit din punct de vedere numerologic puteţi afla şi de aici.

surse imagini:

http://www.gatzoli.gr/2013/06/11.html

http://www.hdwallpapersinn.com/roller-coaster-wallpapers.html

Comments are closed.

%d bloggers like this: