Luna Noiembrie 2017. Inspiraţie versus simţ practic

Ştiaţi că scorpionii sunt singurele fiinţe găsite în viaţă după testele cu arme atomice? :)  Ei bine, în fiecare dintre noi există câte un mic scorpion, ce diferă de la om la om este domeniul de viaţă în care se manifestăca un scorpion şi în care trăieşte cel puţin odată în viaţă o schimbare definitivă, irevocabilă şi nenegociabilă.
Luna noiembrie este a 11-a lună din an, iar 11 este o vibraţie plină de energie, de nervozitate şi de dorinţă de a acţiona. Totul este să fim şi conştienţi în ce direcţie se investeşte această energie! 😉
Sunt două lucruri (dacă le pot spune aşa) care se trag şi se împing efectiv una pe alta. Pe de o parte sunt impulsurile date de idei, iar pe de alta este nevoie să verificăm dacă întradevăr se obţin şi rezultate concrete în urma punerii în practică a acestora.

Luna-Noiembrie-2017

************************************************************
Cine sunt? Cu ce “zestre” m-am născut?
De ce mi se întâmplă? Cum pot înlătura această problemă?
************************************************************

1. Manifestări generale.
Ne simţim mai puternici, mai ambiţioşi, mai plini de energie şi începem să ne asumăm responsabilităţi legate mai mult de propria noastră viaţă. Ar fi ceva mai bine să reflectăm şi asupra responsabilităţilor pe care ni le-am asumat cândva şi să verificăm efectiv dacă ajutorul dat altora a fost cu adevărat de valoare sau doar o formă subtilă de manifestare a orgoliului (iar rezultatele obţinute au dus de fapt pe nicăieri).
Posibil să apară o dorinţă aproape uriaşă de independenţă şi de libertate personală, iar acest impuls ne poate determina să ne simţim nerăbdători, uneori chiar brutali în manifestare. Se poate trece foarte uşor de la o extremă la alta!
În noiembrie se poate vedea poate cel mai bine şi conştientiza ce valoare reprezintă încetarea judecăţii, a condamnării şi înlocuirea acestor tip de credinţe sau de convingeri care conduc către aşa ceva. Încetarea judecăţii conduce la inutilitatea actului de a ierta.

Când dispare judecata şi condamnarea, iertarea devine inutilă.

Atât timp cât Venus se află în Scorpion şi Marte se află în Balanţă, plăcerile şi dorinţele personale devin ceva mai dificil de realizat. Perechea astrală îndeamnă la cooperare cu ceilalţi, la ascultarea şi reflectarea opiniilor altora înainte de a acţiona, iar acţiunile să conţină şi o mică doză de altruism.

În noiembrie să se aibă în vedere beneficiul comun, în niciun caz să se urmărească doar obţinerea de beneficii personale.

2. Viaţa sentimentală, relaţională şi afectivitatea.
Cu greu se mai pot accepta unele compromisuri, mai ales când devenim conştienţi de ce suntem, de ce putem şi avem. Pe primul plan al relaţiilor preferate, inclusiv al vieţii sentimentale afective, se află prietenia, acel gen de relaţii în care putem primi un sprijin la nevoie şi putem da un sprijin la nevoia altcuiva.
Deci viaţa, afectivitatea este mult mai stabilă şi mai serioasă, iar o astfel de atmosferă este favorabilă pentru creştere şi dezvoltare în afaceri. Cu emoţiile bine echilibrate, este şi firesc să fie aşa!
Se întrerup relaţiile în care sunt încălcate unele limite, mai ales a celor de respect şi de bun simţ. Sunt preferate mai mult acel gen de relaţii în care fidelitatea, loialitatea şi constanţa sunt la loc de frunte.
Sunt conştientizate relaţiile care de fapt ne-au separat de noi înşine, a celor care ne-au produs mai mult pierderi, nelinişti sufleteşti, certuri şi scandaluri. Toate acestea se întrerup tocmai pentru a se forma alte relaţii noi, pe baza altor principii.
Schimbările din noiembrie de pe planurile relaţionale s-ar putea să fie (uneori!) de-a dreptul dramatice, terminându-se fie cu scandaluri, fie cu pierderi financiare.
Toate acestea se pot întâlni doar în cazul în care ne aflăm pe un drum greşit, altul decât cel pe care ar fi trebuit să fim!

3. Planul profesional şi relaţiile de natură profesională.
Putem cunoaşte succesul în orice domeniu ne-am implica. Mai ales dacă domeniul respectiv este unul care ne interesează cu adevărat. Deci în noiembrie putem prinde bine de tot volanul în mâini şi să ne direcţionăm atenţia cât mai mult către ceea ce ne interesează.

În clipa când începeţi să vă implicaţi în lucrurile care vă interesează cu adevărat, o să vi se pară că v-aţi născut pentru a doua oară.

Implicarea vine odată cu acea curăţenie în domeniul responsabilităţilor pe care vi le puteţi asuma cu adevărat, în niciun caz a celor care credeţi.
Cum dorinţa de libertate personală este atât de mare şi ţine o perioadă destul de lungă, chiar este necesară direcţionarea propriei energii către ceva “pentru” decât “contra, anti”.

4. Sănătatea.
Locul cel mai vulnerabil în decursul lunii este capul (cum se spune “capul face, capul trage…”). Pot apărea depresii, migrene sau suprasolicitări de natură intelectuală, mai ales că în noiembrie încep să se conştientizeze din ce în ce mai des conexiunile dintre o cauză şi efectul obţinut!

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

5. Recomandări pentru luna noiembrie 2017.
– Eliberaţi-vă sufletul de griji inutile, de anxietate, de temeri sau de “vinovăţie”, atât timp cât simţiţi că acestea vă “trag în jos” (fiţi sinceri, oneşti şi politicoşi în primul rând cu d-voastră!)
– Discerneţi, sortaţi în ce situaţii sau relaţii chiar doriţi vă implicaţi, acceptând şi refuzând pe cele care vă displac sau vă consumă timpul, energia şi/sau banii.
– Îndepărtaţi din viaţa d-voastră persoanele care vă irită sau situaţiile care vă stresează, făcând astfel mult loc în viaţa d-voastră (pentru ce vă place, vă bucură şi de chiar vă pasă!).

O lună plină de bucurii!

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

************************************************************
Cine sunt? Cu ce “zestre” m-am născut?
De ce mi se întâmplă? Cum pot înlătura această problemă?
************************************************************

sursă imagine:
https://fineartamerica.com/featured/scorpio-sergey-malkov.html
***************************************

%d bloggers like this: