Luna Nouă în Balanţă. Casă, dulce casă (Home, sweet home…)

Pe 19 octombrie 2017, ora 22:12 (ora Ro), este Lună Nouă în zodia Balanţei. Până aici, nimic deosebit. :)

Fases da Lua
Singurul lucru pe care îl spune această Lună Nouă (şi în Balanţă!) este că în această perioadă atenţia se îndreaptă din ce în ce mai mult către locul unde ne simţim “ca acasă” sau către persoanele cu care ne simţim “ca acasă”. “Home, sweet home, here I AM!” :)
Suntem îndemnaţi (de Univers, de astre, de Soare şi de Lună) să ne amintim cine suntem, de unde venim şi de unde am plecat, să ne adunăm alături toate frânturile din viaţă legate de cămin, de familie şi casă. Este o perioadă în care restul, toate celelalte trec pe plan secund.
Posibil ca o parte dintre noi oameni, să simţim dorinţa fie de a ne întoarce şi să ne petrecem ceva mai mult timp la “rădăcină”, în acel loc liniştit şi cald. Să vedem ce mai putem face pentru a fi cât mai comod cu putinţă, ce mai poate fi curăţat, de reparat sau de aruncat atât din lucruri cât şi în alt gen de relaţii.
În această perioadă se “plantează” seminţele care prind rod în următoarele 4 luni de zile, Luna Plină din Balanţă având loc pe 31 martie 2018 la ora 15:36 (ora Ro). Până atunci, deocamdată, simţim nevoia de a ne aduna acasă şi în preajma noastră pe cei consideraţi “de-ai casei şi familiei” sau pur şi simplu de a mai schimba câte ceva prin casă. La urma urmei din acest loc pornim la drum în viaţă şi cu ajutorul acestor oameni, al membrilor de familie, putem obţine mult mai uşor reuşite şi/sau trece peste obstacole întâlnite.

Este o perioadă favorabilă noilor începuturi legate de cămin, familie, părinţi şi/sau proprietăţi personale.

În jurul acestei date (plus/minus 3 zile) sunt facilitate orice fel de noi începuturi, orice fel de activităţi noi, orice fel de încetări şi renunţări la ceva vechi, dăunător (obiceiuri sau relaţii). Ascendentul momentului în Rac ne dă puterea şi curajul de a acţiona, Luna Nouă din Balanţă şi în Casa IV ne dă puterea de a finaliza şi de a concretiza efectiv acţiunile începute. Acum se clarifică şi se organizează cu cine/ce/cum ne putem cu adevărat asocia pentru a ne simţi impliniţi cu adevărat şi/sau recunoscuţi şi pe plan social.
Ne place sau ne displace, schimbările au loc, fiind legate fie de cămin, fie de familie. Luna Nouă din Balanţă ne schimbă perspectivele legate de aceste locuri şi/sau de relaţii.
Ne place sau ne displace, e timpul să ne hotărâm şi să luăm decizii, să ne auto-programăm şi auto-disciplinăm (Descendent în Capricorn) pentru a ne putea face o ordine şi o organizare începând cu viaţa noastră intimă şi terminând cu toate relaţiile afective, mai ales de cele (inclusiv de cine) suntem şi ataşaţi.
Ne place sau ne displace putem trece şi prin momente şi evenimente bruşte, neaşteptate, evenimente care ne pot tulbura pentru o perioadă intimitatea, tocmai pentru a putea conştientiza de ce/cum şi ce ne-a ţinut sau ne ţine legaţi în continuare din punct de vedere emoţional.
Ne place sau ne displace putem trăi şi decepţii sau unele acţiuni, iniţiative personale sau proiecte pot rămâne “agăţate-n cui”. Pentru că a venit vremea să ne uităm şi în reflecţia noastră din “oglindă”, din realitatea înconjurătoare.
Ne place sau ne displace e timpul să luăm decizii cu hotărâre şi cu fermitate, începând cu decizia de a fi sinceri cu noi înşine şi de a înceta în a mai (ne) minţi. E timpul să alegem dacă continuăm sau întrerupem unele ataşamente şi dependenţe, mai ales emoţionale. E timpul (pentru că se poate!) să ne eliberăm de orice fel de influenţe (sau motive) care ne-au separat, ne-au rupt de noi înşine, de ceilalţi, inclusiv de drumul nostru de urmat în viaţă.

E timpul să începem să cooperăm şi cu noi înşine, înainte de a ne angaja în relaţii cu ceilalţi.

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

Alte posibile evenimente care pot avea loc în aceată perioadă.
– dificultăţi în valorificarea resurselor personale sau în accesarea unor resurse din exterior;
– echilibrări/stabilizări sau scăderi financiare;
– restrângerea posibilităţilor de a mai face daruri (altcuiva din afara noastră):
– conştientizarea nevoilor personale;
– probleme în comunicare şi/sau comunicaţie (inclusiv de natură IT);
– amflificare a energiei creativităţii (inspiraţie, intuiţie, magnetism personal);
– depărţiri/întreruperi a unor relaţii de prietenie.

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Numerograme personalizate, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.

Sursă imagine:
http://www.nossacara.com/noticias/internacional/13607/as-fotos-da-superlua-de-novembro-de-2016-16-11-2016/

%d bloggers like this: