Luna Plină în Berbec – Acte de filantropie versus “buzunare” goale

Atunci când unele lucruri încep să meargă invers, altfel decât ar fi trebuit să meargă, e semnul că a venit timpul să pui stop la orice fel de activităţi şi să-ţi aminteşti de RECUNOŞTINŢĂ. Pentru că:

ESTE IMPOSIBIL SĂ FACI ACTE DE FILANTROPIE ATUNCI CÂND “BUZUNARELE” SUNT GOALE!

Deci Universul D-zeu sau astrele (după cum se vede, avem de unde alege! :) ), ne transmite că e timpul să ne “umplem buzunarele” înainte de a da, indiferent ce sau cât. Ce contează este unde!

Recunoştinţă-02

CE ESTE SUS.
Soare Balanţă C5 (guv. Venus Bal C4), în opoz. cu Luna Berbec C11 (guv. Marte Fec C4).
CE ESTE JOS.
Deci pe 5 octombrie este (din nou!) Lună Plină! A venit vremea unor bilanţuri periodice (ca la orice Lună Plină), să ne uităm prin “coşul” personal la “recolta” adunată începând din 28 martie 2017. Şi timp este destul, aproape 7 zile (între 2-8 octombrie).
În ce direcţie s-a investit, cât şi unde? Şi de ce? Ce proiecte s-au realizat şi care s-au împotmolit? Şi de ce? Sunt întrebări fireşti sau ar fi necesar să ni le punem din când în când, să ne numărăm şi beneficiile obţinute cât şi “cucuiele” din zona capului, doar Luna se află în semnul Berbecului! 😉
Se fac deci bilanţurile costurilor reale a celor făcute… Ca berbecul. Acţiuni făcute:
– sub primul impuls;
– din grabă;
– din curiozitate;
– din dorinţa de independenţă personală;
– din dorinţa de a da/ajuta, echilibra.
Simbolul Sabian la care are loc această Lună Plină în Berbec vorbeşte de la sine: “mineri ies dintr-o adâncă mină de cărbuni”. Şi unele lucruri chiar ies la “lumină”!
MESAJUL ASTRELOR.
Este unul scurt: post. Post pentru a (mai) dărui, în a (mai) face ce ne face (doar) plăcere şi să ne (mai) amintim de tot sau aproape toate cele pentru care putem fi recunoscători. Inclusiv pentru această perioadă de post.
PENTRU CE ESTE POTRIVITĂ ACEASTĂ PERIOADĂ.
Să ne amintim de noi înşine, de trup, de cum arătăm, de cum ne simţim. La această Lună Plină iese la suprafaţă propria noastră sensibilitate, deci este o perioadă excelentă pentru a fi şi cu noi înşine. Este o perioadă potrivită pentru a descoperi ce se află în interiorul nostru, dincolo de ce credeam că este. Este potrivită pentru cei aflaţi în preajma noastră (inclusiv cei din familie sau pentru părinţi), cât şi pentru orice fel de relaţii de asociere sau parteneriate.
PENTRU CE E NEPOTRIVITĂ ACEASTĂ PERIOADĂ.
Pe scurt: La investiţii financiare, achiziţii materiale, inclusiv o oarecare strâmtorare în posibilităţile de a mai accesa alte resurse exterioare.
E ca şi cum Universul ne-ar oferi o pauză pentru “respiro”, pentru a reflecta ceva mai bine ŞI la aşa ceva: la ce dăm, cât dăm şi pe ce dăm, inclusiv la ce primim, de unde primim şi cât primim. :)
POSIBILE EVENIMENTE… “MIRACOLE”.
– Relaţii de cooperare sau de prietenie ceva mai îngreunate.
– Sprijin sau ajutor primit de la prieteni/tutori/mentori mai limitat.
– Proiecte sau speranţe neîndeplinite, blocate pe parcurs.
– Comunicări dificile, întârziate (mai ales cu străinătatea).
– Reducere a activităţii în Virtualia (net).
– Probleme legate de funcţionarea calculatoarelor (în general de IT).
– Acte de altruism limitate.
– Reducerea informaţiilor din domeniul astrologiei.
– Mai multă seriozitate şi mai puţin umor.
– Scădere a popularităţii, a interesului pentru ceva anume.

O LUNĂ PLINĂ-PLINĂ CU RECUNOŞTINŢĂ!

Cu mult drag,
astrolog, numerolog, formator Monica Stănescu

sursă imagine:
https://www.pinterest.com/pin/222013456604235600/

%d bloggers like this: