Luna Plină în Rac – Actori versus cabotini

Printre sarmale, răcituri, cârnaţi, salată boef, vin fiert, ţuică şi şampanie, asistăm cu toţii la unele evenimente care, s-ar putea să ne cam ia pe sus (mai ales dacă orgoliul a atins unele limite). Mai discret sau mai direct, Universul, astrele sau D-zeu (după alegerile fiecăruia!) ne reaminteşte că am intrat cu toţii într-un an de vibraţie 2 din 11. Primele semne despre nuanţele acestui an au început încă din octombrie! Se pare că acestea au ţinut loc de “aperitive” şi acum începe să (ni) se servească felul 1 din acest an: Luna Plină în semnul Racului! Şi care (culmea!) are loc la grad (tot) 11!
Cam ce-ar putea să însemne acest lucru? Păi să le luăm pe rând…
La orice Lună Plină se adună roadele celor semănate la Luna Nouă, deci ce “adunăm” acum sunt rodul celor “semănate” începând cu data de 24 iunie 2017, când a fost Lună Nouă în Rac (la grad 2!)
Luna Nouă a avut loc taman când Ascendentul se afla (tot) în Rac, iar “echipa” astrală formată din Soare, Lună şi Mercur (la care a dat o mână de ajutor şi năstruşnicul Uranus!) a urcat pe scenă. Echipa ne-a inspirat, sugerat şi îndemnat să jucăm şi noi o vreme la rândul nostru, unele… roluri. Ei bine, acum se văd rezultatele jocului şi totodată ies la iveală o mulţime de detalii care, altădată au fost (posibil!) ignorate. De-a lungul celor şapte zile de influenţă a Lunii Pline (mai exact între 30 decembrie 2017 şi 5 ianuarie 2018), încep să se observe diferenţele foarte subtile dintre un “actor” şi-un “cabotin” (simbol sabian grad 11 Rac: un clown imitând personalităţi celebre). Am vrut să fim celebri? Acum chiar ajungem!

Actor în viaţăLuna Nouă din Rac ne-a atenţionat, cumva, despre rolul manifestării în viaţa fiecăruia şi câtă importanţă/atenţie acordă fiecare acesteia. Manifestarea înseamnă conştientizarea laturii feminine existentă în fiecare dintre noi, inclusiv a caracteristicelor corespunzătoare (începând de la iubire, dăruire, blândeţe, răbdare, compasiune, atenţie, sprijin, ajutor, toleranţă, înţelepciune, intuiţie, vedere în perspectivă, îngrijorare, teamă).
În perioada Lunii Noi (între 20 şi 27 iunie), marea majoritate a evenimentelor apărute au fost strâns legate tocmai de posibilitatea acestei laturi interne de a se manifesta! Femeilor li s-au oferit oportunităţi de a (se) schimba, de a se detaşa de unele aspecte disfuncţionale din viaţa lor (inclusiv de obiceiuri, situaţii sau persoane) care le-au adus sau le pot aduce în viaţă unele probleme (mai ales din punctul de vedere al sănătăţii fizice). Iar bărbaţii?!? Posibil să fi trăit unele evenimente (prin care şi din care) au putut conştientiza valoarea femeilor în existenţa lor!
Deci sunt două domenii principale vizate în această săptămână a… nebuniilor (joc de cuvinte: fool moon, full moon):
1. Parteneriate, indiferent dacă sunt de afaceri sau de viaţă.
Dacă unul (sau mai mulţi) a (au) fost mai mult cu munca, iar altul (sau alţii) mai mult cu adunatul rezultatelor, ei bine, acum, La Luna Plină în Rac se pare că se întrerup definitiv relaţiile de acest gen (adicătelea cele de genul: ce e al tău e şi al meu, iar ce-i al meu… rămâne doar al meu!).
2. Situaţia financiară.
Luna Plina are loc în Casa 8, în sectorul legat de posibilitatea accesării resurselor din exterior. Ei bine, se pare că treptat, astfel de “uşi” şi posibilităţi încep să se reducă… Cel puţin pentru cei care au depăşit unele limite!
Concluzia? Ori se lucrează în echipă, se cooperează şi se împart în mod echilibrat şi munca şi rezultatele obţinute, ori se clatină bine de tot unele situaţii pe care le credeam a fi deja stabile şi clarificate!

Unde şi pentru cine apar clarificările (“roadele”) pentru rolurile jucate:

BERBEC: în viaţa privată, domiciliu, familie, amintiri, trecut, obiceiuri preluate de la părinţi, proprietăţi, imobile.

TAUR: în intelectul concret/practic, comunicare, capacitatea de a asimila noi informaţii, educaţie, deplasări, anturaj, interese personale.

GEMENI: în nevoi personale, metodele folosite pentru acoperirea nevoilor, balanţa financiară (câştiguri-beneficii versus cheltuieli-pierderi), simţ al valorilor (talente, abilităţi native sau dobândite), cu ce poate contribui într-un parteneriat-asociere.

RAC: în propria personalitate, atitudine interioară, interese, comportament, manifestări conştiente, aparenţă, slăbiciuni, ataşamente.

LEU: în sănătatea mentală, tipare mentale aflate în subconştient (mai ales a celor care induc senzaţia de limitare, supun la încercări, ridică obstacole, necesită detaşări sau renunţări, produc senzaţia de vină, de nemulţumiri şi/sau probleme de sănătate).

FECIOARĂ: în popularitate, simţ al umorului, recomandările primite, relaţiile cu prietenii (inclusiv cu ajutorul primit din partea prietenilor), lucrul în echipă, folosirea mijloacelor de comunicare, aflarea de informaţii, profesie liber aleasă (inclusiv banii obţinuţi din practicarea acesteia)

BALANŢĂ: în conştiinţa de sine, a scopului (sau scopurilor) de atins, recunoaştere venită din viaţa publică, socială şi/sau profesională, renumele purtat, cariera profesională, obligaţii şi responsabilităţi de asumat.

SCORPION: în cunoaştere, înţelepciune, educaţie, legături (comunicare) cu străini sau cu străinătatea, idealuri, vocaţie, direcţia de urmat, capacitatea de a intui/prevedea, ghidare, cunoaşterea sau folosirea unei limbi “străine” (ton/informaţii folosit/e într-un cadru ceva mai restrâns sau învăţarea unui limbaj profesional).

SĂGETĂTOR: în procese de conştientizare, resursele/banii altora, aşteptări din partea asociaţilor, câştiguri venite din partea altora sau împărţite cu alţii, asumarea unor riscuri, capacitate de a schimba şi de a se schimba.

CAPRICORN: în relaţiile directe cu oamenii (contacte, contracte, clientelă), asocieri, imaginea reflectată în exterior, opuneri şi completări în existenţă, capacitatea de a delega/împărţi.

VĂRSĂTOR: în starea de sănătate fizică, munca depusă, capacitatea de a ajuta/face servicii celorlalţi, relaţii de natură profesională (cu şefii, colegii, subalternii), obiceiuri alimentare, îndeplinirea de sarcini “domestice”.

PEŞTI: în plăcerile personale, posibilităţi de folosire a creativităţii, daruri făcute celorlalţi, relaţii cu copii, abilităţi pedagogice, frumuseţe, flirturi, distracţii.

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: