Luna Plină în Taur. Avem sau ni se pare?

– Iar e Lună Plină?!?
– Iar! Sunt douăş’pe în fiecare an!

– Aşa, şi?
– Iar (ne) adunăm dom’le minţile, sufletul, emoţiile şi trupul, că iar e adunare generală ca să descoperim de ce, ce şi cum…
– Ce mai descoperim de data aceasta?
– Cum ce… Ce e cu iubirea asta, atât faţă de sine cât şi faţă de ceilalţi! Avem sau ni se pare?!?
:)

Luna Plină în Taur

Pe 4 noiembrie e iar vreme de cules. 😉 Adunăm ce am „plantat” de pe 26 aprilie şi de care am avut (‘au ba…) grijă. Toate cele puse-n grădina Universului, sunt în legătură cu manifestarea fericirii, sentimentelor, emoţiilor şi afectivităţii. Faţă de noi şi faţă de ceilalţi.
Astrele recomandau (atunci!) să DIALOGĂM cu ceilalţi, să întrebăm, să ascultăm ce spun, să observăm ce îi atrage şi să reflectăm la ce ne (mai) aud urechile sau (mai) vedem cu ochii… Iar acum vedem în ce măsură s-au făcut cele indicate de astre!
Timp de aproape o săptămână, între 1 şi 7 noiembrie, apar roadele la dialogul cu ceilalţi sau monolog. Contăm „Noi” sau (doar) „EU”?
What you give is what you get! Nothing more and nothing less!” Ce dai, aia primeşti! Nici mai mult şi nici mai puţin! Şi s-ar putea să vedem destul de multe schimbări neaşteptate fie în domeniul muncii prestate, fie în calitatea relaţiilor profesionale, fie în starea de sănătate.
Unde apare „rodul” avut şi de adunat pentru fiecare. Deci!

Horoscop la Luna Plină în Taur.

Berbec.
Mare parte este descoperit în „bagajul” personal, începând de la obiecte/lucruri materiale, talente native, competenţe, abilităţi, emoţii ŞI în fluctuaţiile din balanţa financiară (personală!).

Taur.
În manifestarea laturii feminine interioare, în calitatea relaţiilor cu femeile ŞI în starea proprie de sănătate.

Gemeni.
În modul în care faceţi comerţ (ce/cum vindeţi, cumpăraţi, promovaţi, vă faceţi cunoscuţi) ŞI cum să procedaţi ca să obţineţi un succes, inclusiv cum să gestionaţi o grijă sau teamă (mai ales cele venite din relaţiile cu femeile).

Rac.
În cercul de prieteni, în influenţa pe care o exercită acesta asupra voastră ŞI în modul în care vi se îndeplinesc proiectele sau speranţele.

Leu.
În rezultatele practice, concrete, obţinute pe linie profesională, în mişcarea din activitatea/viaţa socială ŞI în modul în care sunteţi cunoscuţi/recunoscuţi de către ceilalţi.

Fecioară.
În concepţiile despre lume, viaţă, călătorii, familie ŞI în legătură cu subiecte din spiritualitate.

Balanţă.
În gestionarea resurselor interioare personale ŞI în modalitatea prin care treceţi peste momente dificile (se reflectă fie în balanţa financiară personală fie în calitatea vieţii afective).

Scorpion.
În modul în care încheiaţi parteneriate sau asocieri ŞI în starea de sănătate.

Săgetător.
În modul în care priviţi/trataţi locul de muncă, relaţiile cu colegii de muncă ŞI în starea de sănătate sau în modul în care obţineţi cele necesare vieţii.

Capricorn.
În modul în care vă manifestaţi emoţiile, sentimentele, în relaţiile cu femeile ŞI în modul în care vă folosiţi creativitatea.

Vărsător.
În sentimentul de siguranţă primit de acasă, în rolul jucat de părinţi în viaţa personală ŞI în capacitatea de a schimba ceva potrivit d-voastră, fie în legătură cu căminul, fie cu familia.

Peşti.
În modul în care şi faceţi cele gândite/spuse ŞI în calitatea relaţiilor cu anturajul (inclusiv cu fraţii sau vecinii) sau în posibilitatea de a face deplasări scurte.

What is love? It’s just a word! What gives value to this word, are the connections we make.” (Matrix)

astrolog, numerolog şi formator Monica Stănescu

Împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi!

Sursă imagine.

************************************************************
Cine sunt? Cu ce “zestre” m-am născut?
De ce mi se întâmplă? Cum pot înlătura această problemă?
************************************************************

%d bloggers like this: