Mercur în Balanţă, 2017. Ţi-ai pus o dorinţă?

Intrarea lui Mercur în Balanţă (*) aduce o invitaţie la o călătorie. Destinaţia din acest an? Unde vrei! Pune-ţi o dorinţă!!

Mercur în Balanta

Mercur în Balanţă ne aminteşte de bilet şi de bagajul necesar pentru călătorie. Ne readuce aminte şi de ce (sau ce anume) ne oferă senzaţia de siguranţă şi de stabilitate. (*). Suntem deci invitaţi la o călătorie. :)
De-a lungul ei, trecem timp de aproape 18 zile prin “bagaj”: toate patternurile care ne-au determinat la judecată/condamnare, la “etichetări” sau “clasificări” duale sau care ne-au produs “răni” cândva (*). Suntem invitaţi să ne schimbăm tiparele mentale, comportamentul, să luăm decizii singuri şi să acţionăm altfel. Suntem invitaţi să ne scoatem propriile centuri de siguranţă. În perioada tranzitului s-ar putea să ne mai trezim şi refuzaţi.

Ce este înăuntrul nostru, este şi înafara noastră.

Percepţia că altcineva din afară refuză, este semnul că noi înşine refuzăm să fim sau să facem, înainte de a şi avea ceva.
De-a lungul călătoriei pot apărea o mulţime de modalităţi ale manifestării acestor refuzuri. Poate fi vorba despre tendinţa de evada din realităţi care ne displac, de a ne refugia într-o realitate imaginară. Poate fi vorba despre o percepţie incompletă a realităţii trăite sau de imposibilitatea de a distinge adevărul de minciună. Poate fi vorba despre atitudinea interioară în faţa necesităţii luării unor hotărâri. Toate sunt în legătură cu refuzul de a ne schimba noi înşine înainte de a schimba ceva în viaţa şi realitatea exterioară.
Ascendentul în Leu (eu doresc=dorinţe) conjunct cu Nodul Nord Lunar (*), completează imaginea de ansamblu a călătoriei. S-ar putea să apară în realitatea imediată câteva evenimente sau ecouri ale unor patternuri care ne-au pus la încercare orgoliul. Mercur în Balanţă din acest an aduce un curent de echilibrare dintre valorile avute de fiecare în parte şi capacitatea fiecăruia de coopera (*). Este o perioadă favorabilă pentru munca de prestare a unor servicii altora, pentru începerea (sau întreruperea) unor relaţii noi profesionale, toate acestea fiind date în funcţie de capacitatea fiecăruia de a colabora.
Călătoria la care ne invită Universul este una similară cu cea din realitatea de zi cu zi. Iei un bilet după ce decizi în mod clar unde vrei să ajungi, ce realitate vrei să o trăieşti şi îţi place. Te urci într-un mijloc de transport şi te aşezi comod. Te ocupi de altceva, pentru că ştii că acel mijloc de transport al Universului te duce acolo unde ai cerut. Altfel? Te duce exact unde era nevoie să ajungi! (*)

E de bine? Este! 😉
Să ne verificăm deci, bagajul şi biletul. Şi să ne bucurăm de această călătorie, aşa cum e, indiferent de întreruperile apărute sau de schimbările inopinante, de direcţii. :)

Cu drag,
astrolog, numerolog, formator Monica Stănescu

(*) Perioada tranzitului lui Mercur în Balanţă: 30 sept.2017 – 17 oct.2017
(*) La ora trecerii din Fecioară în Balanţă, Mercur îşi începe tranzitul în casa II.
(*) Conjuncţia As cu NN poate produce reorientări şi/sau schimbări de sensuri, funcţie de poziţia NN natal.
(*) Mercur trigon VI, sextil XII, careu casa V şi XI.
(*) Mercur opoziţie Chiron; de pe 7: Mercur careu Pluto; de pe 10: Mercur trigon Saturn; de pe 13: Mercur opoz. Uranus; de pe 14: Mercur conj. Jupiter.

sursă imagine:
Metaphysical interstellar travel of Future’s Past

%d bloggers like this: