NASSIM HARAMEIN

Nassim-Haramein

 L-am văzut într-un seminar filmat şi am avut senzaţia că mă aflu la un concert de-al lui Paganini. Doar Paganini a putut susţine un întreg concert cântând pe o singură coardă… Aşa şi Nassim! Doar el a putut să explice unor oameni având prea puţine cunoştinţe superioare de fizică şi/sau matematică, etc., cam cum vine teoria lui Unu în Tot şi cum acest Tot se regăseşte în fiecare Unu. Atunci hai să vedem cine este acest Unu din Tot(alul) numit omenire!

Deci:
Cine este Nassim Haramein?

Eu vreau să!” Cam aşa sună deviza lui în tot ceea ce îşi doreşte. Şi face, indiferent de câte oprelişti sau praguri i se pun în cale. Trece foarte rapid de la perseverenţă la încăpăţânare, mai ales atunci când i se pun în faţă argumente fără nici o explicaţie logică, raţională. Voinţă?!? Foarte multă şi, înclin să cred că tocmai aceste opinii impuse (mai mult sau mai puţin cu forţa) l-au făcut să treacă dincolo de pragul abstractului cu înţelegerea.

O fire rebelă din multe puncte de vedere. Preferă să îţi urmeze propriile idei decât să le însuşească pe ale altora. Motivul? Unul singur: atunci când îţi însuşeşti ideile altora dăruieşti din strălucirea ta altora. Deci se iubeşte şi pe sine!

Personalitate: În copilărie cred că a avut destul de multe probleme. Oscila destul de frecvent între naivitate şi neîncredere. Un astfel de comportament se poate manifesta destul de des prin neglijenţă, dezordine şi obiceiul de a face exact pe dos ceea ce i se spune. La maturitate însă, odată liniştite şi echilibrate anumite energii de care dispune, se transformă ca Pasărea Phoenix… O fiinţă emotivă, devotată, cu mare capacitate de a iubi şi dărui. Surprinzător!

Sentimente: Aşa cum dăruieşte şi cere de la cel care dăruieşte. Chiar dacă este o fire emotivă, romantismul lui ţine doar de latura practică a „inimii”. Adică dă dovadă de afecţiune doar atunci când o simte. E sincer! Are mari greutăţi în a spune minciuni şi s-ar putea ca tocmai acest caracter deschis, onest şi devotat păstrat mult timp în viaţă, să-l facă să devină victima celor cu interese ceva mai puţin „curate”.

Muncă, vocaţii, talente: Munceşte enorm atunci când îi place şi crede în ceea ce face. Lipsindu-i cam tare simţul practic (aspectul material al vieţii), s-ar putea să aibă cam mult şi des nevoie de sponsori în proiectele sale. Dar are mare noroc, căci multe dintre proiectele (ideile) sale sunt „strălucitoare”. În general este devotat credinţelor sale iar uneori (s-ar putea) ca să se lase influenţat de opiniile celor din jur. Cu timpul va trece şi peste asta… Talente? Multe. Cu cât sunt mai multe, cu atât se împrăştie mai tare risindu-şi energia în diverse acţiuni, în special celor care ţin de latura manifestărilor fizice, a consumului de adrenalină.

Fizic: Poate avea uneori probleme cu nervii şi psihicul, mai ales când descoperă că s-a înşelat în aşteptările sale.

Numele de botez i-a adus un capital suplimentar de inteligenţă şi creativitate. În plus, datorită firii deschise poate realiza foarte uşor contacte cu oamenii, lucru care îl salva de foarte multe ori atunci când cade în capcana pesimismului. Din partea familiei personale a primit multă dragoste şi exemple concrete de alegeri raţionale şi înţelepte. Dar fiecare om are parte în propria-i viaţă de astfel de situaţii, când trebuie să aleagă cu înţelepciune…

Iniţialele numelui îmi spun că va urma firul iubirii, a dragostei şi armoniei în tot ceea ce face. Reinstalează echilibrul acolo unde e haos. Acest lucru îmi este întărit şi de prima vocală, A, vocala cea mai sinceră (uneori chiar brutală în exprimare), cu abilităţi de a prelua conducerea şi a da comenzi cerebrale şi înţelepte.

Vibraţii dominante? Se pare că numele pe care îl poartă e unul fără „dominante”. În schimb lipsesc câteva vibraţii: 2, 3, 6 şi 7. Pe scurt, ce ne spune acest lucru, care îi sunt lecţiile de asimilat în această viaţă: îşi găseşte foarte greu parteneri şi/sau asociaţi, fiind o fire un pic cam rigidă şi cu mari probleme de adaptare în anumite sectoare de şi din viaţă, cam fuge de relaţii pentru că-i cam displace să îşi asume anumite responsabilităţi (cum ar fi cele care revin dintr-o căsnicie), întâmpină mari dificultăţi în înţelegerea celuilalt. În mod cert, nevoia deschiderii la un nivel de cunoaştere spirituală este mai mult decât necesară…

Numele lui este format din 14 litere dintre care 6 sunt cerebrale, 5 sunt emoţionale iar 3 sunt fizice. Lipseşte cu desăvârşire intuiţia, deci orice mişcare/acţiune pe care o face pe bazează mai mult pe raţiune decât pe „sentiment”. Va avea (sau are deja) destul de multe realizări care ţin de planul material al vieţii.

Lecţia lui de viaţă? Iubirea fără nici un fel de „dacă”. Să-şi iubească prietena chiar dacă l-a părăsit, şeful dacă l-a dat afară, prietenul/partenerul care i-a înşelat aşteptările, etc. Îmi vine în minte acum un citat din antichitate… Parafrazându-l pe „părintele cinismului” Diogene: „Să dai doar ceea ce poţi să iei!”. Cam atât despre nume…

 DATA NAŞTERII

 Destinul dat de data naşterii: 4 din 13. O viaţă destul de dificilă, având în vedere vibraţia 4. Caută claritate, înţelegere, realizare concretă în tot ceea ce face. Pentru a avea reuşită are nevoie de concentrare pe un singur obiectiv/idee/pesoană, multă muncă, eforturi susţinute şi regulate. Mersul lui prin viaţă poate fi comparat cu al unei broaşte ţestoase: încet şi sigur spre realizarea a ceea ce şi-a propus, chiar dacă îi ia mult timp să ocolească toţi bolovanii şi gropile ivite în cale.

Vibraţia zilei de naştere (click!) ne spune că are nevoie interioară de a se asocia cu cineva, în aproape tot ceea ce face.

Vibraţia lunii de naştere (click!) arată că firea lui energică şi nervoasă se poate manifesta în atitudinea de a combate orice lucru/persoană cu care este în dezacord.

Vibraţia anului naşterii (click!) îl „împinge” la relaţii şi călătorii multiple în străinătate reuşind doar astfel să se simtă împlinit, atât din punct de vedere mental, emoţional cât şi financiar.

Şi aici, din data naşterii, la fel ca şi din nume, lipsesc vibraţiile predominante. Pe lângă vibraţiile lipsă din nume ( 2, 3, 6 şi 7) aici apar 3, 4, 5, 7 şi 8. Oooof!!! S-au rezolvat multe dar a rămas 7. Înţelegerea raţională a lumilor nevăzute e destul de dificil de făcut. Dar este posibil, doar dacă are parte el însuşi de nişte experienţe care ţin de „spiritual”, eventual să facă el însuşi astfel de experienţe sub supravegherea unui maestru. Ceea ce s-a şi întâmplat de fapt…

Vibraţia menirii personale (click!) este una destul de dificilă: aducerea şi punerea în practică a unor idei care par abstracte şi imposibil de realizat cel puţin la început. Se pare că a reuşit cel puţin cu ideea de a expune Teoria Unificată a Câmpurilor (click!). Dar, din moment ce mai este (încă) în viaţă este posibil să mai auzim şi de alte lucruri fascinante explicate logic şi raţional de Nassim Haramein.

carte-vizita-online-02

%d bloggers like this: