Nodurile lunare

Nod lunar este o expresie, o idee care ţine de “busola interioară personală”. La fel ca orice busolă sau un magnet obişnuit, conţine două extreme, două limite distincte (nord şi sud) care se completează şi ar trebui să lucreze împreună una cu alta. Ei bine, această colaborare înseamnă echilibrarea extremelor, echilibrarea înseamnând o mişcare continuă între cele două “poluri”, fără a stagna prea mult nici într-o parte, nici în alta. Este cel mai important obiectiv de îndeplinit în existenţă, iar acest lucru se poate îndeplini doar aici, în acest plan şi cu acest corp. Naşterea, coborârea în materie mai semnifică ceva: cândva, într-o altă existenţă, s-a stagnat sau s-a exagerat într-un anumit domeniu. Care este acesta, depinde de la om la om, funcţie de poziţia nodurilor din astrograma natală.
Nodul Sud reprezintă stagnarea, acumularea şi învăţarea (prin repetiţie) a unor obişnuinţe, a unor tabieturi, înseamnă manifestarea unor tipare mentale, acţionarea în acelaşi mod şi în aceeaşi direcţie. E ca şi cum am apela la utilizarea a acelaşi tip de haine din comoditate. Pentru că ne-am obişnuit aşa. Şi e normal să fie aşa pentru că ne-am născut la urma urmei cu ele!

Nodul Sud reprezintă “Umbra” existentă în fiecare dintre noi.
Cunoaşterea şi acceptarea aceste părţi din interiorul nostru reprezintă unul din cele mai mari salturi din evoluţia spirituală personală.

Nodurile lunare*********************************************************
Numerograme personalizate
, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
*********************************************************

Nodul Nord este direcţia necunoscută, neexplorată încă. Sunt ca hainele nefolosite, nepurtate. Sunt incomode la început. Ne este greu să ne recunoaştem pe noi înşine în ele. La fiecare aproximativ 18 ani ni se arată acestea de către Univers. În jurul vârstelor de 18, 36, 54, 72, trecem prin evenimente remarcabile, în urma cărora suntem nevoiţi să ne schimbăm direcţia, să lăsăm în urmă o realitate de care ne-am ataşat, un mod de a ne trăi viaţa. Pentru că, odată cu intrarea în noua realitate, multe lucruri se vor schimba…

În primii ani din viaţă (maxim 40) atragem realităţi/persoane, corespunzătoare poziţiei Nodului Sud lunar natal (în zodie şi casă).

Prin evenimentele trăite ne schimbăm noi înşine, ne schimbăm perspectivele, atitudinea interioară, modul de manifestare, cunoaştem altfel de oameni, legăm alte (noi) relaţii, ne schimbăm poate domiciliul ori partenerul, poate locul de muncă, plecăm în alte locuri sau învăţăm lucruri noi, toate acestea fiind în concordanţă cu vibraţia Nodului Nord natal.

Astfel de schimbări sunt acceptate cu mare greutate de oricine, cel puţin la început, la vârsta de 18 ani. A doua oară însă (la 36 de ani), deja încep să se ridice întrebările, să înceapă căutările şi soluţiile, iar a treia oară (la 54 de ani) deja recunoaştem, simţim ce urmează. De mergem pe el însă, doar de noi depinde!

Trecând dincolo de imaginea duală, mai exact de perspectiva de “bine” şi/sau de “rău”, nodurile lunare sunt idei, concepte, aşa cum am menţionat la începutul acestui articol. Le putem accepta sau refuza. Le putem cerceta, le putem cunoaşte măcar din punct de vedere informativ. De ignorat însă, în nici un caz!
Ignoranţă-Confucius

Cu drag,
astrolog, Monica Stănescu

Împărtăşeşte cu prietenii tăi!

*********************************************************
Numerograme personalizate
, numerograme previzionale, analize astrologice natale, karmiceprevizionale, consultanţe.
*********************************************************

Surse imagini:
http://www.oprah.com/health/the-health-benefits-of-massage
http://www.tradingsecret.com/ignorance-not-bliss/
==========================

 

%d bloggers like this: