Normal!

Mă recunosc prea puţin sau chiar deloc în descrierile despre zodia mea nativă”. “Ceva este în neregulă cu mine? Îmi este greu să înţeleg de ce întâlnesc mereu dificultăţi aici iar aici, aici, aici totul este în regulă”.
Am auzit, citit nenumărate poveşti legate de “eu”. Fiecare om este o poveste. :)
dalai-lama
Eşti perfect. Te-ai născut în momentul şi în locul potrivit ţie. În fiecare dintre noi se află întregul zodiac. Fiecare om are în el un întreg sistem solar, o copie a cerului din momentul naşterii. Fiecare dintre noi are “berbecul” lui, pe “taur”, “gemenii”, “rac”-ul şi… şi… În jurul acestui “Eu” gravitează toate celelalte, care, doar împreună formează un tot.
Este normal să ai dificultăţi în a te recunoaşte doar într-unul, când suntem formaţi din mult mai multe. Este ca şi când am afirma că Soarele sau Luna, Mercur sau Venus, ar fi singurele forme materializate din întregul Univers!
Este normal să întâmpini dificultăţi în anumite sectoare, când ani de zile te-ai concentrat şi-ai investit timp şi energie în altele. Atât timp cât eşti în viaţă, ai şanse să plantezi “seminţe” în acel sector omis!
Este normal să apară probleme legate de identitate atunci când petreci puţin timp (sau deloc!) cu tine, neştiind nimic nici despre Ego-ul tău, nici despre Sine.
Este normal să apară dificultăţi financiare când uiţi/omiţi cine eşti, ce îţi place, ce te atrage sau ce pasiuni/talente ai. Revezi şi ce tipare mentale ai legate de bani/bunăstare.
Este normal să te simţi ca un străin în propriul tău cămin. Cât timp petreci acolo? Şi cu cine?
Este normal să-ţi foloseşti imaginaţia, energia creativităţii doar pe jumătate, fie în sensul materializării în plan fizic, fie visând la ceva, sperând că ceva, cândva o să se schimbe în afara ta. Se poate folosi însă şi altfel!
Este normal să ai probleme de sănătate fizică atunci când munceşti mai mult timp decât poţi, decât este şi necesar. Mai există şi altă cauză: cât şi cu cine împarţi din rezultatele muncii tale.
Este normal să ai o relaţie sau o căsnicie care scârţâie, din moment ce stai mai mult la muncă (sau muncind) decât acasă, cu un el sau cu o ea.
Este normal să-ţi fie greu cu schimbările, cu transformările, cu detaşările. Reflectă la tiparele mentale legate de relaţia dintre tine şi lucruri, dintre tine şi alţi oameni!
Este normal să ai probleme atunci când călătoreşti pentru mai mult timp sau mai departe, sau când vrei să studiezi ceva mai mult decât media celor din jur. Gândeşte-te cum priveşti ideea de transformare şi/sau detaşare!
Este normal să apară probleme pe latura profesională atunci când ai competenţe puţine sau prost plătite (tocmai pentru că se învaţă uşor şi repede) şi/sau te învârţi în jurul unor oameni care fac la fel ca tine. Revezi tiparele mentale legate de educaţie!
Este normal să ai puţini prieteni, cunoştinţe, atunci când îţi urmăreşti doar propriile interese. Revezi tiparele mentale legate de “imaginea socială”.
Este normal să te simţi singur, neînţeles, sau cu ghinion, dacă fugi de realitate sau vezi din ea doar ceea ce vrei. Care este realitatea pe care vrei să o trăieşti în mod concret? 
inceput

Monica Stănescu

carte-de-vizita-05

Surse imagini:

https://sommerseasonallyear.com/category/nice-people/

 

 

%d bloggers like this: