Numerele, destinul karmic şi sănătatea corpului

pattern-uri
Numerele sunt entităţi fără a avea şi un corp fizic. Sunt idei. În clipa când are loc o naştere, o întrupare, acea entitate îşi alege corpul potrivită manifestării ei, a conţinutului energetic informaţional. Aceste idei-forţă sunt intermediare între planul invizibil şi cel vizibil, iar omul este cel care realizează această legătură. Destinul naşterii este deci un destin de natură karmică, un fel de “sarcină” de îndeplinit. Ori de câte ori ne îndepărtăm de noi, ne îndepărtăm de întregul Univers. Indiferent de direcţia luată, corpul fizic este cel care manifestă această “rupere”. Corpul nostru vorbeşte!

Destinul karmic este cel dat de întregul arbore genealogic din care face parte şi implicit ale unor pattern-uri moştenite. Ceea ce se moşteneşte este un tipar mental, în niciun caz o boală sau o predispoziţie. Problemele de sănătate ale corpului fizic apar atunci când avem tendinţa de a repeta aceste pattern-uri, iar vindecarea constă în găsirea soluţiilor de echilibrare dintre om şi el însuşi şi, implicit, dintre om şi întreg Univers.

Vibraţia 1.

Corespunde centrului fiinţei umane: inima. Cei născuţi sub acest destin sunt cei mai predispuşi la probleme cardiace, implicit la probleme legate de întreg sistemul cardio-vascular.

Fiind firi intelectuale prin natura lor, îşi pot neglija propriul lor suflet. În astfel de situaţii pot fi predispuşi la stres şi implicit la bolile cauzate de stres (depresii, anxietate, obsesivitate, agresivitate, infertilitate, tendinţă de mizantropie).
În cazul în care întâmpină dificultăţi în luarea deciziilor în mod echilibrat (care implică atât mintea cât şi sufletul), pot apărea probleme legate de dantură, de vedere, de musculatură (incidente) şi/sau de coloana vertebrală (măduva osoasă).

Vibraţia 2.

Un destin karmic 2 poate avea predispoziţii către probleme legate de fiziologia umorală, de tot ceea ce conţine un “lichid” din corpul nostru şi/sau răspunzătoare de circulaţia unui lichid din organism: ochi (glaucoame, cataracte), inima (pericard), stomacul (ulcere duodenale, probleme digestive), disfuncţionalităţi ale rinichilor (colici renale, uretrită), ale glandei tiroide, ale sistemului limfatic (faringe, laringe, amigdale), noduli la sâni (la cel stâng în caz de conflicte interioare legate de copii, de propria lor mamă şi/sau partea lor feminină, sau cel drept în caz de probleme emoţionale legate de partenerul lor şi/sau latura lor masculină) sau dantură (abcese, gingivite).

Vibraţia 3.

Ficatul este organul corespunzător vibraţiei 3. El este organul fizic care reglează întreg sistemul hidraulic din organism, cel care dă curajul necesar demărării unei acţiuni şi luării de decizii. Este legat atât de artere, dar şi de splină, stomac, intestine, pancreas (obezitate, diabet, oscilaţia periodică a stării de spirit, depresii inexplicabile). Mai există un organ care este legat de acest număr: limba. Este primul organ care semnalizează înaintea ficatului asupra întârzierii în luarea unei decizii sau a tergiversării unei acţiuni.

Vibraţia 4.

Întreg aparatul osteo-articular este acea parte din corp corespunzătoare sensibilă a unui destin karmic 4. Tendinţa repetării tiparelor mentale (îndepărtarea de rezolvarea destinului) este semnalată prin dureri lombare, musculare, lombo-sciatice, cefalee, spasmofilie (sau alte alterări ale sistemului nervos), decalcefieri (osteoporoză), ameţeli, cataracte, frigiditate, sterilitate, tulburări ale glandelor suprarenale.

Vibraţia 5.

Pe primul loc pentru un destin karmic 5 se află plămânii, apoi urmează organele de reproducere. Plămânii sunt cei care dau o formă “celor fără nume” date de gând şi de cuvânt. Prin urmare, cei născuţi sunt predispuşi la boli de plămâni, ale glandei tiroide, laringe, sistem nervos periferic. Persoanele născute sub această vibraţie sunt foarte sensibile la mediul exterior, având un grad de adaptabilitate mult mai redus decât celelalte numere. În caz de se forţează sau sunt nevoiţi să se adapteze, pot manifesta boli ale plămânilor, disfuncţii ale glandei tiroide, bâlbîieli, ticuri nervoase, spasme ale diafragmei, nevroze (repetiţii interminabile ale aceleiaşi acţiuni şi/sau în acelaşi moduri, chiar dacă sunt cu rezultate neplăcute pentru ei), nervi, furie (furia având legătură cu timpul mereu insuficient pentru a face tot ceea ce îşi doresc).

Specific pentru un astfel de destin sunt anumite comportamente de sexul avut la naştere. Astfel, pentru bărbaţii cu destin karmic 5 au (sau pot avea în mod inconştient) o tendinţăîn a căuta o parteneră asemănătoare mamei lor; iar pentru femei o teamă de a deveni mame.

Vibraţia 6.

Pentru cei cu această vibraţie în destin karmic predispoziţiile sunt legate de creierul mic şi de intestine. Sunt cei mai predispuşi la micoze, “atragerea” de paraziţi, boli alergice, intoleranţe alimentare. Fiind firi sensibile la orice fel de dezechilibre, pot manifesta ca reacţii ale pielii “disconfortul” simţit (eczeme, acnee, psoriazis) sau alte forme de boli legate de funcţionarea creierului mic (autism, dislexie).

Vibraţia 7.

Sunt cei mai predispuşi la boli de natură psihică, fiind, prin natura lor, dotaţi cu capacităţi mai deosebite (telepatie de exemplu). Pot manifesta tulburări de comportament, trăi depresii, disocieri de propria lor personalitate, spasmofilie, astenii, tulburări de memorie, senzaţii de dureri în piept şi/sau de “noduri în gât”. Sunt predispuşi şi la boli ale aparatului genital sau ale circulaţiei venoase: chisturi ovariene, boli venerice, varicocel, varice hemoroide, parestezii periferice.
Alt element anatomic important pentru un destin karmic 7 sunt rinichii şi, în mod indirect, părul. Părul îşi are rădăcinile în rinichi, iar primul semn de îndepărtarea de Divinitate este dat de căderea excesivă a părului.

Vibraţia 8.

Stomacul, splina, pancreasul, sistemul limfatic, conţinut deficitar de calciu şi fosfor din organism, dureri în zona bazinului, tulburări/dureri menstruale, afecţiuni ale oaselor (genunchi, rotulă) sunt doar câteva dintre sensibilităţile celor născuţi sub această vibraţie de destin.

Vibraţia 9.

Sistemul imunitar este primul care corespunde acestei vibraţii, apoi urmează sistemul nervos cu toate implicaţiile imediate: colicistite, probleme de ficat (hepatită, probleme cu fierea), tulburări cardiovasculare, ale sistemului cardio-circulator, hipotensiune/hipertensiune (având obiceiul de a prelua asupra lor problemele celorlalţi) şi/sau ale sistemului limfatic (ganglioni limfatici).

Să învăţăm să ne ascultăm organismul, căci el semnalează ori de câte ori ne îndepărtăm atât de noi înşine, cât şi de Pământ şi de Divinitate. El semnalează orice îndepărtare atât de drumul urmat, cât şi de încălcări ale Legilor Divine.
Sănătate multă tuturor!

Cu drag,
Monica Stănescu

carte-de-vizita-05
sursă imagine:

https://www.sciencedaily.com/releases/2014/11/141124162926.htm