Numerograma previzională

Busola-Interioara

Peste 80% din solicitările primite sunt în legătură cu viitorul. Peste 80% din articolele publicate şi cu cele mai multe vizualizări, sunt în legătură tot cu acest subiect. Ca astrolog, îmi este imposibil să pot realiza previziuni fără a cunoaşte ora naşterii. E ca şi cum m-aş apuca să fac o mâncare de cartofi fără cartofi. Din acest motiv am creat acest nou serviciu, ca un răspuns la solicitările primite, solicitări la care mi-a fost imposibil să dau un răspuns din cauza informaţiilor (ingredientelor…) lipsă. :)

Numerograma previzională este o soluţie şi un răspuns la întrebările care mi s-au pus. “Încotro să mă îndrept în acest an?”, “Ce mă aşteaptă în acest an?”, “La ce să mă (mai) aştept în acest an?”. Sunt întrebări sub diferite variante, toate în final având “la bază” una şi aceeaşi idee: viitorul.

Viitorul îşi are rădăcina în prezent, aşa cum prezentul trăit azi îşi are rădăcina în trecut. Doar făcând azi, în prezent, ceva nou, ceva din viitor se schimbă! Altfel, viitorul rămâne neschimbat!

Ca numerolog însă, pot să spun cum să procedezi în noul an, astfel încât să fii în armonie atât cu tine, cât şi cu întreg Universul! Tot ceea ce ai de făcut este să dai clic pe butonul de mai jos, să completezi datele şi în maxim 24 de ore primeşti răspunsul!

Îţi mulţumesc pentru încrederea acordată!


Cu drag,

Monica Stănescu

==========================
Serviciile oferite de echipa sitului:
Consultanţă – link
Talent nativ versus vocaţie – link
Numerograma personalizată – link
Numerograma previzională – link
Astrograma natală – link
Astrograma karmică – link
Astrograma previzională – link
Astrograma relaţională – link
Radiestezie – link
==========================

%d bloggers like this: