Numerologia Karmică

Atasamente.00  Indiferent de natura ataşamentelor specifice vibraţiilor energetice ereditare, întotdeauna există şi va exista o balanţă pe care fiecare individ o are în propria sa structură.

Balanţa, chiar dacă este una imaginară, ea există! Însuşi existenţa ei se datorează în primul rând prin modul de gândire primit moştenire, ereditar, fiecare vibraţie având tendinţa de a alege fie pe baza implicării emoţiilor, fie pe baza mentalului.

În cazul în care vreo persoană decide în mod prioritar, selectiv (şi aici vorbim atât de alegeri mentale cât de acţiuni personale), se formează un fel de dezechilibru energetic, cu epicentrul în însuşi persoana respectivă. E ca şi cum se aruncă o piatră pe suprafaţa liniştită a unei ape. Acest fapt duce la formarea unui nou lanţ de tip karmic, căci toate aceste „unde” ating anumite persoane care au un mod de gândire asemănător persoanei respective şi aceleaşi ataşamente.

Cei din familia vibraţională ereditară impară au tendinţa de a lua decizii şi a acţiona Balance-03(sau reacţiona) având în vedere şi acordând prioritate părţii fizice a vieţii, latura materială, aspectul financiar al vieţii, a păstrării şi construirii unei imagini publice în detrimentul corpului emoţional, fie că este vorba de al său sau al persoanelor din jur. Persoanele care s-au născut în aceste familii (chiar şi una energetică!) pun pe primul plan latura materială a vieţii, fie că este vorba de interesul prioritar spre o situaţie financiară cât mai bună, interesul majoritar spre educaţia personală şi acumularea a cât mai multe cunoştinţe sau/şi informaţii, implicarea în urcarea scării ierarhice într-o carieră oarecare, etc.

Cei născuţi într-o familie vibraţională pară au tendinţa de a lua hotărâri şi a acţiona pe baza ataşamentelor corpului emoţional. Membrii născuţi în astfel de familii vibraţionale acordă o atenţie mult mai mare plăcerilor personale specifice chackrei swadistana.

Care este modul de gândire primit la naştere de fiecare persoană?

La această întrebare şi la multe alte întrebări am găsit răspunsuri, iar o parte dintre ele le-am făcut publice în această carte.

fragment din seria “Secretele Aritmologiei” Vol. 2 – ” Numerologia Karmică”

%d bloggers like this: