Numerologie aplicată – Sacrificiul de sine

Oricât m-aş strădui, parcă ceva mi se pune mereu în cale. Mă străduesc să fiu optimistă, să gândesc pozitiv, dar mereu mai apare câte ceva, de parcă aş fi defavorizată de viaţă, de soartă! De ce? Şi ce aş putea face?
Este doar una din întrebările care mi s-au pus în decursul unei consultanţe (link-ul se deschide într-o fereastră nouă). Având doar parţial datele necesare (fără ora naşterii), orice hartă astrologică ar fi fost insuficientă. Atunci am apelat pentru început, la numerologie.
DE CE?
Iată diagrama zilei de naştere:

3

6

999

22

5

8

1

4

7

Lipsa vibraţiilor 3, 4, 5, 6 şi 8 din data naşterii, cât şi excesul de 9 explică destul de multe! Înseamnă:
– probleme cu comunicarea, cu folosirea incorectă a imaginaţiei şi a creativităţii (3),
– dificultate în abordarea vieţii cu simţ practic (4),
– indecizie şi nehotărâre (5),
– probleme relaţionale şi/sau dificultate de a lucra în echipă (6),
– dificultate în a lucra în mod organizat, tendinţă spre risipă (8),
Linia lipsă formată din 4, 5 şi 6 este semnul cel mai limpede de risipire în primul rând al timpului, unul din cele şase valori ale fiecărui om (link-ul se deschide într-o fereastră nouă). În al doilea rând, prin lipsa lui 3, 6 şi 8 este afectată gândirea, intelectul (neinformare sau insuficientă informare), organizarea şi planificarea obiectivelor, tendinţa de a amâna, de a lăsa rezolvarea problemelor sale în mâinile altora, de a omite latura fizică a existenţei şi de a asculta mai mult opiniile altora decât ale sale.

Permisiune
CE SE POATE FACE?
Pe scurt: cunoaştere şi autocunoaştere! Este imposibil să cunoşti fără să te cunoşti. Fiecare dintre noi primeşte la naştere mai multe lucruri care pot fi utile. Este important să se observe ambele laturi, atât cele care sunt cât şi cele care lipsesc. Vibraţiile lipsă pot fi dezvoltate fie prin autoeducaţie, fie prin metoda “centrând şi dând cu capul”!
Dar să vedem deocamdată care sunt “cărţile” care sunt deja în data de naştere. Un 1 înseamnă putere mentală, capacitate de a înţelege explicaţiile logice (la ilogic) şi exprimare relativ uşoară a celor gândite faţă de altcineva. Vibraţia 2 dublată întăreşte capacitatea de a înţelege, de a conştientiza, doar că ignorară semnalele primite atât de la sine cât şi din exteriorul său (ce îi spune intuiţia). Prezenţa vibraţiei 7 semnifică dragostea pentru armonie, dreptate şi tendinţa de a învăţa doar din experienţă personală, neglijând sfaturile sau recomandările din parte altora.
Surplusul, excesul de 9 înseamnă tendinţa de a se sacrifica pe sine, de a renunţa la propriile sale drepturi şi în a-şi asuma doar responsabilităţi. Deci ori dăruieşti pentru că vrei şi fără să aştepţi nimic în schimb, ori se conştientizează ce, cui şi cât sunt date din resursele personale.
SOLUŢII şi ALTERNATIVE.
În caz de se ivesc probleme de sănătate (cum s-a şi întâmplat), este necesară organizarea cu multă atenţie a activităţilor zilnice (programarea timpului), drămuirea muncii, a eforturilor şi să înceapă într-o zi doar activităţile pe care le pot termina.
În caz de vrea să planifice ceva sau să stabilească un obiectiv (realizabil!), să-şi folosească propria capacitate creativă în stabilirea, în organizarea lui, eventual să şi comunice cu cei din jur despre acesta. Dacă vor, se implică, dacă refuză… este dreptul lor de a alege!
—————————————————-
Sacrificiul de sine este o idee, un concept dus de ani de zile ca atare, din generaţie în generaţie, fără a fi gândit. Sacrificiu înseamnă că renunţi la tine, la drepturile tale, de bună voie şi nesilit de nimeni. Poţi dărui pentru că vrei, în nici un caz pentru că “trebuie”. În clipa când îţi spui că “trebuie”, înseamnă că ai făcut (deja) o alegere! Iar dacă dărui, renunţă în a avea aşteptări, indiferent de care. Ai dăruit pentru că ai putut, pentru că ţi-a făcut plăcere. Dezamăgirile, decepţiile, frustrările, nemulţumirile, apar doar în clipa când te aştepţi să primeşti ceva în schimbul celor date! Dar în clipa când ai dăruit şi aştepţi să primeşti ceva în schimb, înseamnă că darul a rămas la tine! În realitate ai dăruit… nimic.

Cu drag,

astrolog şi numerolog Monica Stănescu

offtopic: Articolul este doar un fragment din informaţiile date pe durata unei consultaţii. :)

Dacă ţi-a fost de folos articolul, împărtăşeşte informaţia cu prietenii tăi! Mulţumesc!

Sursă imagine:

net

%d bloggers like this: