Preţuri

Ne-am aflat în situaţia de a răspunde unor solicitări de consultaţii numerologice şi ceea ce ni s-a solicitat explicit, a fost să numim un preţ pentru un anumit serviciu.

Pentru a clarifica poziţia noastră în raport cu subiectul „preţuri şi tarife”, facem următoarele precizări importante:

 

  1. Fiecare om este o Entitate unică. Pe cale de consecinţă, într-un domeniu ca Numerologia sau oricare altul din domeniul dezvoltării personale, considerăm că politica de preţuri trebuie să reflecte această unicitate.
  2. În acest spirit, bazându-ne pe experienţa acumulată în cadrul activităţilor desfăşurate în perioada 1993 – 2012, luând în considerare şi practicile în domeniul preţurilor şi tarifelor ale unor maeştri internaţionali ca Djuna Davitaşvili, Igor Ignatenko, Serghei Nikolaevici Lazarev pentru a numi câteva exemple importante am decis ca, preţurile şi tarifele să le stabilim individual, pe baza unor măsurători radiestezice.
  3. Apreciem că este mult mai obiectivă o astfel de abordare prin prisma integrării cu valorile câmpurilor energetice şi argumentaţia noastră se bazează pe faptul că întreg Universul, este o mare de energie aflată în circulaţie. Pe cale de consecinţă, atât noi cât şi potenţialii nostri clienţi, ne aflăm într-un continuu proces de schimb de energie.
  4. Şi noi şi clienţii noştri, ne putem afla în situaţia acumulărilor de energii stagnante, fapt care frânează dezvoltarea personală a oricui. Din aceste motive expuse, am decis să ne ghidăm după rezultatele măsurătorilor radiestezice individuale, care reflectă mult mai obiectiv o situaţie care necesită accelerarea sau frânarea unui anumit tip de proces de schimb energetic.
  5. Întrucât banii sunt expresia materială a unei forme de energie, a unui flux Cosmic fundamental în tradiţiile orientale fiind numit Lakshmi şi Mahalakshmi, Mama Universală şi divinitatea prosperităţii şi a succesului transferurile de energie mijlocite prin bani, considerăm că trebuie să reflecte în mod corect relaţiile energetice dintre noi şi clienţii noştri.
  6. Întrucât momentan Radiestezia este singura metodă de măsurare şi traducere în valori discrete (numerice, raţionale) a valorilor momentane şi a variaţiilor câmpurilor energetico-informaţionale care este verificată în timp peste 36 de secole de practică şi tradiţie pe plan mondial, iar în România, peste 2000 de ani am decis să renunţăm să utilizăm principiile economice de fundamentare a preţurilor şi tarifelor, în favoarea metodei radiestezice de determinare.

De aceea, înainte de întocmirea unui raport oarecare, pe baza datelor furnizate de către solicitanţi, vom efectua măsurătorile radiestezice şi vom comunica solicitanţilor preţurile sau dacă este cazul să acordăm consultaţii gratuite.

carte-de-vizita-05

 

Citiţi şi “Dreptul de a alege“. (link)

Comments are closed.

%d bloggers like this: