Previziuni 2017

previziuni-2017-02

“Numerele sunt idei-forţă”
(Papus)

Un an poate fi un an “bun” sau unul “rău” după conceptele umane. 2017 este un an benefic pentru cei născuţi în zi 1 (1, 10, 19 sau 28), pentru cei cu destin karmic 1 sau cu expresia numelui 1. Ceva mai dificil este pentru cei cărora le lipseşte această vibraţie (1) din numerograma personală sau cu menirea naşterii 1.

Un an personal se calculează adunând ziua de naştere cu luna şi anul în curs (Zi+Lună+Anul în curs). Rezultatul obţinut este vibraţia anului personal.

Vibraţia personală 1.

General: Într-un an personal 1 apar schimbări indiferent dacă sunt dorite sau cerute. Este un an în care avanseazi, evoluezi, un an în care înveţi să preiei atât conducerea propriei vieţi şi de dezveţi de anumite mentalităţi! Fie ceva “nou” îţi atrage atenţia (un domeniu de activitate, un obiect neobişnuit, fie o persoană), fie ceva “dispare” din lista preocupărilor şi a întereselor.

Profesie, carieră:Cele mai remarcabile schimbări ale acestui an sunt legate de capitolul muncă, prestări de servicii, de implicare (sau refuz) în relaţiile profesionale.

Sentimente, relaţii: Apar oameni în preajmă oameni deosebiţi, cu se pot crea legături noi. Sunt altfel de persoane decât cele aflate în mod obişnuit în anturaj, oameni care au alte preocupări sau cu altfel de competenţe (cunoştinţe) decât ale tale. Secundar, schimbările din acest an sunt legate şi de modificări care ţin de casă, cămin, domiciliu.

Financiar: Se cheltuie mult atât la propriu cât şi la figurat. Important de reţinut este că în ce investeşti acum aduce un profit neaşteptat în viitor!

Vibraţia personală 2.

General: Într-un an personal 2 este un an al relaţiilor. Este un an de conştientizare a valorii relaţiilor (indiferent de care) şi de echilibrare a relaţiilor cu semenii. Universul aminteşte detoate relaţiile actuale (cu cine sunt, cum sunt,ce se dă, ce se primeşte, care sunt nevoile personale), evetual intervine acolo unde sunt dezechilibre.

Profesie, carieră: Sunt şanse mari de reuşită pentru cei care îşi doresc un alt loc de muncă decât cel actual. Colaborările pe plan profesional sunt mult mai avantajoase decât cele stabilite în anii anteriori, avantajul constând în stabilirea unor termeni de asociere mult mai echilibrate.

Sentimente, relaţii:2017 este un an “emotiv” şisolicitant. În acest an fie au loc despărţiri, încheieri de relaţii, fie se întăresc şi mai mult relaţiile avute deja. Se întăresc relaţiile de tip “win-win”!

Financiar:Se cheltuie şi cu folos şi echilibrat. Singurele pierderi financiare pot apărea în urma încrederii excesive în oameni!

Vibraţia personală 3.

General: Într-un an personal de vibraţie 3 comunicarea se află “în top”. Este un an animat, un an în care mişcarea, acţiunile, deplasările sunt mult mai frecvente decât în anii anteriori. Într-un an de vibraţie 3 iau naştere noi entităţi, indiferent dacă este vorba de o carte sau un nou membru al familiei. Este, în general, un an fericit şi mulţumitor din toate punctele de vedere!

Profesie, carieră: Într-un an personal 3 se descoperă atracţii, eventual se încep altfel de preocupări. Toate domeniile de activitate care implică imaginaţia ta, creativitatea şi comunicarea sunt favorizate de Univers.

Sentimente, relaţii:Apare tendinţa de a manifesta uncomportament “copilăresc”, de a privi totul cu superficialitate şi/sau fără discernământ. Te simţi fericit/ă… pur şi simplu!

Financiar: Tendinţa anului este de a cheltui într-un mod imprudent şi exagerat. Se călătoreşte mult şi des, căci şansele sunt mari de a apare noi surse şi oportunităţi pentru astfel de deplasări.

Vibraţia personală 4.

General: În general, 2017 este un an liniştit. Este un an care cere multă implicare personală, un an în care “munca” este pusă în prim plan. Tot ceea ce se realizează în acest an prin implicare şi investiţie personală este de durată, indiferent de domeniul implicării. Tot efortul depus în acest an (cu perseverenţă şi răbdare), este încununat cu succes.
Profesie, carieră:
Pentru relaţiile în care munca este privită cu neseriozitate sau cu superficialitate este un an şi mai greu. Pot interveni chiar rupturi sau întreruperi definitive. În schimb, pentru acel gen/tip de relaţii în care se munceşte din drag, din plăcere, este un an cu spor mult.

Sentimente, relaţii: Tendinţa generală a anului este una de a evita relaţiile (situaţiile) solicitante, sau a amâna/evita orice fel schimbări/solicitări pe plan emoţional.

Financiar: Banii intră doar în urma muncii depuse, indiferent dacă este vorba despre munca depusă în acest an sau în anii anteriori. Se pot obţine atât câştiguri cât şi pierderi (depinde de prezenţa sau absenţa vibraţiei 4 în numerograma personală). Într-un an personal 4 este un an în care balanţa dintre venituri şi cheltuieli ar fi bine să fie supravegheată cu mare atenţie.

Vibraţia personală 5.

General: Este un an de teste legate de extindere şi de expansiune. Într-un fel, revin oportunităţile neconştientizate dintr-un an personal 1, având o altă sau altfel de formă. Sunt testate atât mobilitatea cât şi flexibilitatea, capacitatea de a păstra sistemul avut de valori cât şi cel de a accepta/integra schimbarea. O astfel de schimbare ar putea fi oportunitatea de a schimba casa/apartamentul, localitatea/oraşul sau chiar ţara. Singurele “accidente” posibile se datorează doar… grabei.
Profesie, carieră:
Pot avea loc schimbări legate atât de obiectul muncii cât şi al locului sau al activităţii. Pot apărea oportunităţi de călătorii sau de deplasări ceva mai îndelungate în interes profesional.

Sentimente, relaţii: Este un an în care dorinţa de libertate şi de independenţă este mai puternică decât de obicei. Se pot lega relaţii noi, cu alte persoane decât cele cunoscute, dar mare parte din ele (din aceste relaţii) sunt de scurtă durată.

Financiar: Fiind un an de expasiune, această tendinţă de creştere, de “spor” apare şi în plan financiar (măriri de salariu, renumeraţi mai bine pentru serviciile oferite, etc).

Vibraţia personală 6.

General: Este un an în care Universul atrage atenţia asupra familiei şi căminului, un an în care atenţia este îndreptată atât asupra drepturilor cât şi al responsabilităţilor. Este un an de echilibrare a energiilor pe acest aspect de şi din viaţă.
Profesie, carieră:
Apar atât solicitări (responsabilităţi suplimentare), propuneri de alegeri, cât şi recompense mai multe ca în alţi ani pe plan profesional. Oricum, planul profesional este unul de succes în acest an.

Sentimente, relaţii: 2017 este un an al extremelor: fie te apropii/implici mai multîn relaţiile actuale, fie te îndepărtezi/desparţi de anumiţi oameni. Întotdeauna există cel puţin o posibilitate de reconciliere, totul este ca această posibilitate este să fie una de comun acord.

Financiar: Planul financiar este unul foarte bine aspectat. Sunt cu folos investiţiile care ţin de “familie”, de “cămin”. Dacă îţi doreai schimbarea sau cumpărarea unei noi locuinţe, anul acesta este cel mai benefic pentru face aşa ceva.

Vibraţia personală 7.

General: Spre deosebire de 2016, anul 2017 este un an mult mai calm şi mai liniştit, cel puţin din punct de vedere intelectual. Mai degrabă este un an în care curiozitatea este la superlativ. Anul 2017 este mai mult un an de educaţie de natură “spirituală”, de cunoaştere, de autocunoaştere şi este nevoie de răbdare şi toleranţă pentru a trece peste dificultăţile întâlnite în acest an. Dificultăţilor apărute ţin de natura ataşamentelor, indiferent dacă este vorba de muncă, relaţii sau de finanţe.

Profesie, carieră: S-ar putea să apară atât unele întârzieri sau obstacole (în obţinerea celor aşteptate), cât şi să apară “oferte-surpriză” (oferte de contracte şi/sau de colaborări profesionale). Totul este să te informezi înainte de a te implica prea mult în alte proiecte.

Sentimente, relaţii: Planul sentimental este slab aspectat. Pot apărea tensiuni în relaţiile deja avute, tensiuni care pot duce la retrageri, la despărţiri temporare sau la o anumită înclinaţie către singurătate. Orice nouă relaţie începută în acest an este de scurtă durată. Este un an în care relaţia “de bază” este cea dintre tine… cu tine însuţi!

Financiar: Planul financiar este în 2017 ca un montain-rousse. Vin bani din surse necunoscute (şi neaşteptate) dar la fel de “pe neaşteptate” pot dispărea. Totul depinde de mica-marea deosebire care există între o “cheltuială” şi o “investiţie”. De evitat sub orice formă “împrumuturile”!

Vibraţia personală 8.

General: 2017 este un an activ şi pe “extreme” din toate punctele de vedere. Pe primul plan sunt finanţele. Atenţie mare, pentru că într-un astfel de an fie te poţi certa (bine de tot!) cu cei apropiaţi din cauza banilor, fie îţi pot dispărea sume de bani/lucruri într-un mod neaşteptat (dacă ai cumva tendinţa de a acumula în cantităţi/sume mari). Secretul constă în păstrarea unui echilibru relativ dintre “intrările” (veniturile) şi “ieşirile” (cheltuielile) din acest an.
Profesie, carieră:
Ai multe ambiţii, dorinţe, planuri şi obiective de urmărit. Este un an cu “spor”, chiar dacă, aparent, acest spor începe (ca de obicei) cu o… pierdere. Posibil să pierzi, să “dispară” o sursă de venit, poate chiar jobul actual. Găseşti imediat unul mai bine plătit sau o altă sursă!

Sentimente, relaţii: Posibil să întrerupi, să te separi dintr-o relaţie ceva mai veche, mai ales dacă este una care te solicită/cere mai mult decât poţi suporta/da momentan.

Financiar: Vin/câştigi sume mari de bani şi totodată pierzi/cheltuieşti eşti nevoit/ă să şi cheltui mulţi bani. Dacă ai împrumutat o sumă de bani, acum vine şi momentul în care primeşti/dai înapoi ce ai împrumutat.

Vibraţia personală 9.

General: 2017 este un an de bilanţuri, de “contabilizări” ale activităţii, muncii depuse în ultimii 8 ani. Sunt favorizate relaţiile cu publicul, cu oamenii din străinătate şi/sau poate avea loc finalizarea, punerea în practică a unui proiect, plan, obiectiv ceva mai vechi.
Profesie, carieră:
Apar noi oportunităţi/idei legate de obiectul de activitate (profesie, locul de muncă actual), cu toate că acest an este un an de final. Într-un fel, 2018 se pregăteşte şi te pregăteşte!

Sentimente, relaţii: Relaţiile sunt destul de tensionate, reflectând (ca o oglindă…) propriile sentimente/tensiuni interioare. Pot apărea întâlniri, conexiuni noi, neaşteptate, 2017 fiind un an favorabil legăturilor cu persoane de peste hotare.

Financiar: Chiar şi din punct de vedere financiar 2017 este un an tensionat, banii intrând cu intermitenţe sau la perioade mari de timp. Este nerecomandat orice start, început nou(indiferent de care) în acest an. Sporul este mult mai mare dacă se termină ceea ce este început, stabilit şi planificat deja.

Cu drag,
Monica Stănescu

Articole înrudite: semnificaţiile anului 2017; an personal şi an universal.
carte-de-vizita-05

%d bloggers like this: